2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Project S project S 係玩咩野GA?
返回列表 發新帖 回覆
go

project S 係玩咩野GA?

project S 係玩咩野GA?

唔知呀,應該好無聊

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 philiplaw08 於 09-10-25 10:32 PM 發表
唔知呀,應該好無聊

禁你仲留系到..

真係唔知玩咩野= =

女性迷情粉 催情粉 催情迷情藥 迷情藥15190145711貨到付款2

女性迷情粉 催情粉 催情迷情藥 迷情藥15190145711貨到付款

女性迷情粉 催情迷情藥 迷情藥15190145711貨到付款客服QQ:1247293139女用催情藥|迷情粉15190145711貨到付款 傚果第一!

女用催情藥|催情藥|迷情粉15190145711保密郵寄|貨到付款!
【產地】美國
【性狀】白色無味粉沫
【規格】1盒*5包
【功傚】對女性性冷淡,性高潮缺乏,性慾衰退等有極好的改善作用!對女性有強烈催情助情傚果!
【用法】房事前5分鍾將本品一克溶於水或其它飲料中服用
【注意】本產品功傚顯著,不得非法使用。本品用量因人而議,如長時間興奮飲用少量醋即可解之。未成年、孕婦、心血筦病患者禁用。遠離兒童。儲藏於陰涼乾燥處。

價格:380元/10包(強傚催情)
380元/10包(強傚催情,強傚失憶,5分鍾見傚。作用時間:時傚為2-3小時種,完全可以自己控制,常在酒吧、舞廳被用,懽迎提供批發代理!)
保密郵寄 貨到付款:網站訂購www.chaoren999.com
客服QQ:1247293139
女用催情藥|催情藥|迷情粉15190145711保密郵寄|貨到付款!
訂購方式:發短信到:15190145711訂購。
貨到後,驗貨在付款。客服QQ:1247293139

都未出吾知玩咩呀

唔知玩咩噶
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:18 AM , Processed in 0.034850 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存