2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 大富豪WEB 離開佐商會啦~~~
go

離開佐商會啦~~~

其實我想問下,邊個會ge副會長係要同會長拎就可以拎到?我琴日我地會果度,本來以為睇貢獻值ge,應該到我做副會長,點知會長比佐個唔知乜水,我就問佢啦~~點解唔係比我,但佢話之前應承佐佢,就比佢做........so  sad!!!!原來做副會長係同會長傾下就可以做到~~~係我自己傻,係到等~~仲比會長話,我錯......雖然經過我講之後,佢話升5lv後先比我做,但如果我冇出聲,係唔係下一個又唔係我,咁我就唔知啦~~後尾 ,我離佐會,但我以前受過兩個副會長ge恩惠,起碼我地都好散好去,但今日吹水傾計時,竟然比會長中傷...話我假,聽佐想嘔....本來都唔想講啦~~你做會長係要咁咩?咁小氣,做咩會長?今日仲踢埋我分身.....仲有踢我分身時講我壞話.....唔知點解,佢地踢我走時我都可以聽到佢地傾計。佢仲要係同d會員講我中傷佢個會...如果做的好,d人會走咩?仲有,我要聲明一點,我絕對冇係視頻吹水時中傷過佢!!!算啦~~當發洩下!!
此事就咁算啦,純粹發洩!!

支持樓主自己開個商會。

查實個會唔係你開
人地係會長的確係人地話晒事
如果本身佢地係fd底
你遲入黎冇職位俾你都好正常
副會長主要係幫商會打理日常事務
做乜咁執著要做副會?
其實你捐錢多過人就自動變成會長
你唔妥佢查實可以搶走個會長位推翻佢
到時你再指明邊個做副會就ok

唔使咁執著啦~~離開佐就算,會係人地開ge,做咩係佢事。離開埋好啦~~~其實點先可以做會長ar|???

支持樓主自己開個商會。

原帖由 Puyola 於 10-7-20 05:54 PM 發表
其實點先可以做會長ar|???

捐錢咯,6lv以下公司可以買商城基金卷捐就得~~~~6lv以上可以捐g幣

咁樓主其實唔使走ar~~完全可以捐錢使會長換屆 ?就唔使受佢氣咯....

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 02:20 AM , Processed in 0.031023 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存