2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 e幣賺取方法?
go

e幣賺取方法?

小弟自從新手期間玩完rmk之後買左ak47 同 sa58之後冇晒錢

一直都好比心機去打戰車賺錢  不過發現打左一個星期之後都唔知有冇一萬orz...還要係完成左一d成就

打完一埸就去修一次槍  扣埋修槍錢賺真得真好少  自問技術又唔係差 也唔係高  同一般玩家一樣

我好想問一問大家係點樣去賺番d買槍錢....

唔建議完一場就修
我自己係90~95%左右就修

修槍 用到佢叫你修都係1000幾euro
玩10幾場先修一次 玩2-3場可以抵番條數

講到賺錢 你要請教下林洋

我同難樓主同感啦
不過我暫時解決左個問題...

= =買12$個包  1包有30,000
買10包都係120$而已...就有300,000
我買左30包= =有排用

唔通真係一定要用真錢先夠玩-口-...

因為我覺得喝果要用到真錢的過不如去買支腦殘點槍

可惜我對腦殘物冇興趣  直接處於兩難局面 sosad

搵錢用血戰搵先快.

試過打血戰的逃脫(入門),拯救(入門) 一埸快刷要8分鐘 有$300左右  扣修槍錢只有$200左右

如果打挑戰的話又好難打 時間也都比較長(我自己多數都係跟野團)

血戰真係搵錢搵得快

原帖由 lonekahei 於 11-1-15 01:21 AM 發表
試過打血戰的逃脫(入門),拯救(入門) 一埸快刷要8分鐘 有$300左右  扣修槍錢只有$200左右

如果打挑戰的話又好難打 時間也都比較長(我自己多數都係跟野團)

血戰真係搵錢搵得快

打拯救(入門) ,死衝+1至2個識玩既隊友,6:30-7:30分鐘一場.
完場EURO$400,如果你有食綠箱多數+EURO$100.
當你8分鐘一場,你打2個零鐘左右已經有五千.
鎗咪搵枝無乜點用既黎打囉,打到0%都打到既,係花灑囉,我張相枝552都係0%.

回復 9# h.t.f 的帖子

仲有咩咩英雄勳章 洗夠100個就有10000Euro
一場無論入門定挑戰 都有

原帖由 lonekahei 於 11-1-15 12:40 AM 發表
唔通真係一定要用真錢先夠玩-口-...

因為我覺得喝果要用到真錢的過不如去買支腦殘點槍

可惜我對腦殘物冇興趣  直接處於兩難局面 sosad

=v=你話rmk定f2000?
我都買左支f2000 同防彈衣+頭盔  唔錯@@ 試過中4-5槍都未死...都唔係好腦殘姐
睇你點睇~~自己玩得開心咪得,打機娛樂黎姐= =
btw~想最快多d錢同無咩時間一定係買呢個包嫁啦...
我地呢類出黎搵食=v=邊似你地咁多時間捕係電腦面前打
放工返黎打到2個鐘機算有精神= =

原帖由 h.t.f 於 11-1-15 01:35 AM 發表

打拯救(入門) ,死衝+1至2個識玩既隊友,6:30-7:30分鐘一場.
完場EURO$400,如果你有食綠箱多數+EURO$100.
當你8分鐘一場,你打2個零鐘左右已經有五千.
鎗咪搵枝無乜點用既黎打囉,打到0%都打到既,係花灑囉,我張相枝 ...

- -哇...每日打2個零鐘 血戰.....
我一個都係玩2個鐘到= =...仲要日日打...打5日先得6萬銀...都仲未夠買= =要打夠7日up...
咁樣打血戰法會打到傻.....

原帖由 zerox25 於 11-1-15 07:38 AM 發表
仲有咩咩英雄勳章 洗夠100個就有10000Euro
一場無論入門定挑戰 都有

==洗野好易比gm封ac.....

回復 13# HAYATO~輝 的帖子

我洗左50個囉wo =,=
一場8分鐘 玩左25場...

回復 13# HAYATO~輝 的帖子

唔通你日日玩同一場爆破又會比人封ac咩

原帖由 HAYATO~輝 於 11-1-15 07:52 AM 發表

- -哇...每日打2個零鐘 血戰.....
我一個都係玩2個鐘到= =...仲要日日打...打5日先得6萬銀...都仲未夠買= =要打夠7日up...
咁樣打血戰法會打到傻.....

我前排真係打到傻Q左....頂唔順走去搵包買,點知買左返黎未用得....

回復 16# h.t.f 的帖子

係唔係ok 7仔果個包...?

打左2個鐘定唔知3個鐘血戰

賺左5000左右....不過打到自己悶到仆係度orz"

真係等價交換.....而家打戰車成日都一面倒 想修車炸車拿高分賺錢都難

原帖由 zerox25 於 11-1-15 05:24 PM 發表
係唔係ok 7仔果個包...?

係,客服咁答,但仲未見有得用!!!

敬請所有購買了“射擊霸主”遊戲套裝,而未儲值之玩家注意。
今天起開放了「領獎 / 儲值產包」功能後,日後所有產品包的虛擬道具,都需要使用此功能來儲值。而點數方面客戶則需要使用 「儲值點數 / 分配」來進行儲值及分配。
還有若儲值出現“序號不存在”者,請閣下依照序號的英文大小寫,重新輸入一次序號,敬請玩家注意。
就此為玩家帶來不便深感抱歉。

原帖由 lonekahei 於 11-1-15 05:31 PM 發表
打左2個鐘定唔知3個鐘血戰

賺左5000左右....不過打到自己悶到仆係度orz"

真係等價交換.....而家打戰車成日都一面倒 想修車炸車拿高分賺錢都難

一日打5000,一星期有枝鎗啦.
不過真係好悶同好攰.......

原帖由 h.t.f 於 11-1-15 05:31 PM 發表

係,客服咁答,但仲未見有得用!!!

敬請所有購買了“射擊霸主”遊戲套裝,而未儲值之玩家注意。
今天起開放了「領獎 / 儲值產包」功能後,日後所有產品包的虛擬道具,都需要使用此功能來儲值。而點數方面客戶則需 ...

我地都入唔到戰谷ac...

另外 loneka
你玩血戰拯救[入門] 做沖鋒兵 玩沖果個人
唔需要任何技術 都可以洗euro /_\

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:07 AM , Processed in 0.042911 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存