2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 =[男朋友成戈星期刀冇搵我,姐係,完?
返回列表 發新帖 回覆
go

=[男朋友成戈星期刀冇搵我,姐係,完? [複製鏈接]

,,
我記得,,我男朋友岩岩返工既時候,,無論點,,佢每日刀會打比我
               佢返左工2戈星期之後,,就只有我去搵佢
                上戈星期,,佢話佢唔見左電話
               岩岩戈戈星期日係我最後一次搵到佢
                 之後每日打去佢企,,佢丫媽刀話佢味返,,
             昨日,,我生日,,佢早放工,,但係佢冇搵我,而係去左同fd 玩

我同自己講,佢難得早放,同fd玩係正常既
               但係比你地,又你點念?

十週年勳章(賀詞)

你地係咪有D誤會?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

你諗多左...
呢個時候..
你應該比佢知道.你好信任佢
他..有沒有變心並不重要
是在於你的心.有沒有誠意去繼續.
不是每天.每分.每秒在你身邊才叫做關心你
內心的...更重要啊

另外,番工可能都......識到D新既女同事
你要小心呢方面(當然唔好太大疑心,會令佢覺得你唔信任佢)
你可以主動少少...多D搵佢(MSN?FB?)
了解佢番工既事

十週年勳章(賀詞)

風吹雨打日曬雨淋都冇人理我

可能樓主諗多左

= =

你生日仲要同FD去玩= =?  

我個人認為 陪女朋友過生日..仲重要過陪FD LO ~_~

你好._.我同你個遭遇差唔多喎
不過我係有47日冇見.
以及佢話佢部手機壞左.(打唔出.聽唔入.連sms都sd唔到)
我又唔想打去佢屋企.煩住佢屋企人
佢又唔0n msn 又唔用屋企電話打俾我....
t口t我又唔知佢返工係邊.返幾點放幾點
又冇理由去佢屋企門口等佢成日....

我都唔知點T口T
嗚嗚><
我個fd又話佢有心避我-3-
唔通我都玩完T.T??

站在男生角度我講一講

有幾個問題問幾位   你男朋友幾歲? 係未初次就業?

好多小問題小因素導致的   男人好簡單

其實同細路仔一樣   好貪玩

你男朋友可能返工辛苦唔多想出聱姐..
你睇量下佢啦

生日都唔陪你呀|??

我就話呢個男人都唔要得,朋友地位重重要過女友
咁佢真傻定假傻

話說佢平時刀一點放工~
=-=佢係公司刀係同d fd一齊
佢一戈星期得1日早放-____-
之後反屋企沖涼又出左去同fd落機鋪玩-___- msn fb刀唔上!

原帖由 1919258 於 10-7-20 07:38 PM 發表
我就話呢個男人都唔要得,朋友地位重重要過女友
咁佢真傻定假傻

睇佢有幾愛架喎,
朋友地位正常係重要過女友,
一世朋友, 而女朋友呢?
50 50啦, 有機會成為終身伴侶, 有機會唔會成為到終身伴侶,

但如果係無啦啦無搵你既,你可以搵佢關心下佢囉

一星期...  [ 一個電話都冇????  ] <-- (  係唔係甘樣?? )

同d  fd   , fd 到甘樣....
[  唔係唔比佢同人fd.. 而係 太過份~!!   一個tel都冇  當自己冇到丫?  牙籤xip時間丫? 玩物丫??? ]

我會比個電話佢   直接同佢講 我好掛住佢~~~~ ( main point  而唔係質問 )
留意佢既反應....態度....
最重要 係 睇佢既 [回應 ]

再講~~  呢d甘既男仔    除非 佢既反應 態度 回應  真係我既意料之外~

如果唔係...   

講完 掛住佢之後       我會再加多句~
[ 我真係好掛住你    究竟你幾時死?  唔洗你講  我地分手吧了  唔好再搵我!]

ps. 講白d既係     你唔搵佢 佢都未必會搵你~!
cheap 男   係等你頂唔順 自動提出分手~!!
佢有膽去玩你  而無膽去面對你~!
將你既 自尊 尊嚴 渣乾渣淨~!! ( cheap 男 極之享受呢樣野的 )
嘿~~佢享受唔到呢樣野~  話唔定佢又會再搵反你既~ 犯賤~!
甘就 你自己再去決定~~ 同5同佢繼續玩喇~!!

男女朋友咋~~  唔係老夫老妻丫~!!!

佢老幾丫~!?!?!?!?

不過又講番轉頭~~

如果係我  我唔會甘容易比一段甘危險既所謂感情去開始 or 發展

這不是 愛多愛少既問題....

而係 一個既人既質素問題~!!!!

已有 1 人評分Good 收起 理由
MANDY + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

再來~~

如果 係 岩岩 開始 甘樣........................
[ 而你真係需要佢 愛佢既話... 千其唔好為左強留 或是 怕成為"單身"孤獨寂寞去做]
你必順 一定要去做既~~
同埋 必須 唔好去做既既係...

唔好質問~  唔好發脾氣~  唔好容忍(任由他如此繼續下去)~  唔好對罵~!!
PS. 包容 ...容忍 係 兩回事

你可以 哭~!  撒嬌~!!
[ 向他 好好 去 表達 你既感受 ]

要是他心裡有你...
他自會  找出平衡~   讓你不感難受的~!

ps. 此種做法   目的 是 讓他去了解你的感受... 讓一個笨男人知道如何對女友...
而非 強留一個 不愛自己的人 在身邊...

強留 係暫時性的...   或是一個極端自我 要世界繞他來轉的一個人
對你來說    是沒幸福可言的

(   笨男人 你只需慢慢引導他 讓他自己去捉摸兩人相處之法 )

笑傲無雙 玩過星曲WEB

這種事情無分男女

問問自己

有什麼可以令到你自己不找對方一星期...

求對方給你一個答覆....答案自己最清楚..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 10:38 PM , Processed in 0.056400 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存