2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~

送給最愛的micmic,深愛的雪
"誘惑相遇可是緣,金庸群俠再相知,
網路文選為月老,一則文書結佳緣,
情感奧妙不可思,倆小無心變有痴,
朝思夜夢心在雪,相思苦自念雪時."

誘惑相遇彷是緣,金庸寂寥遇君痴,
網絡世界巧遇你,彷似冥冥是天意,
謝君煩絲伴我身,謝郎為我解困憂.

其實可能你宜家鍾意果個唔係我
但係我只係想同你講.....
【我鍾意果個仍然係你,未變過心...】

白雲往那裡去~~
春風要到何方......
我的感覺,你還在嗎?
我的思念卻留在冬天......
留給片片白雪,
陪伴著飄雪前行.
活在春風笑意裡,
心卻停泊於念雪的當天......
身軀可以灰燼,
但靈魂總是不死.
身子只會向著前方的未知;
心靈卻可以穿梭於過去,
握住所有,珍惜當前.
請不要讓心坎停在從前吧

雖然你個心唔係凹我~但我都會一直愛你~直到永遠~~~~
黃家欣
我愛你!!!!

emily
不如講清楚la~
戀之.綠 該用戶已被刪除

其實我好鍾意你ga
雖然我地有d誤會
但係我一直都咁愛你
平時同你吵交,其實只你想博你我係你心中地位
我真係好愛你~~~~~~~~~~~~~~~~宜

MAY,
     我愛你
                      康

dod o
                在復活節前. . 我同你相處好開心. .
     我想約你出街. . .
     你總會說你mun唔比,出FUN. . 
     有一天. .
     本來想約你. .(買左你最鍾意既公仔)
     諗住送比你. .
     你在留言板這樣說我. . .
                我的心傷了. . .
     復活節過後 . . . .
                到現在. .已經沒有再和你說話. .
      當我望住你. . 我又happy又sad. .
                   我唔知咩叫愛情~
         但我要話你知. . 
           我鍾意你呀  !! !! !!

exam 完. .我會對你講架啦
               希望你明白啦. .

JoJo

給阿榆:
我唔識講甜言蜜語,只係識講三個字:我愛你
                                                        愛你既人

mylove:
  諗返以前點解我咁傻,次次都唔咁開口,到要開口的時候,卻,如果你開到的話,請留意這3個字"i love u.....無論如何,我都會等你!
                                                                                          健字
自卑的人 該用戶已被刪除

笑傲無雙

黃子萍:
        我好鍾意你呀!!!
                            鍾意左你既人上

昨夜的星辰,五月的夜空......
它牽動了我們的情濃,
它讓我在初夏將至的時空中,
讓我更去看著妳的心.
或許白雪是冰冷的,
白雪也是純潔的,
但白雪如它的命運一樣;
要在熾熱下溶化它那一身冰冷,
也溶化白雪的心.
雖然我不是熾熱的紅太陽,
也準許我用愛的熱量........
把妳一身的冰冷軀走吧!!
讓勝過春天的夏暖送到妳身上,
感受冰冷之外的暖意------
是愛情的暖意,
請妳交出妳的心來....
請妳接受我的熱度,我的愛~~
給我一個劈開冰山的機會,
讓我伴妳走那一段段夏日之夢吧!!

to亭瑜:
         雖然妳那天跟我說分手.......
             而且原因係忘記唔到你以前果個..........
                   我聽到之後真係好傷心........妳點解會咁......
                       我對妳可以付出咁多......到頭來.....都係改變唔到妳........
                           我真係仲係好鐘意妳..........因為我真係放左好多感情落去.....
                                希望妳的選擇是對的........我會祝福妳..........
                                      而且會係妳身邊一直守護住妳......................
                                                                                    還愛妳的HeNrY

To:你
     其實我第一眼見到你已經很鐘意你
     不過可能你鐘意果果人也許不是我
     但我希望你可以俾我保護你* 
                    bY:羲

老婆:
其實我真係好愛你架,之前都冇諗過會係咁,成日係屋企都會心思思想過黎見下你,想知你做緊咩架,你知唔知攬住你訓係我最大既幸福呀,
  不過我而家覺得你已經無以前咁愛我喇,我今日病左都諗住過黎俾個驚喜你,點知你唔係度,你知唔知我有幾心痛呀,仲有,我今日其實好唔開心架,見到你我就會開心番架喇,但係你都唔係度,你訓醒都唔打個電話俾我,雖然話過你幾次,但係你都一樣出左去玩都唔話俾我知,你知唔知我有幾擔心你呀?我有諗過返屋企架,但係都冇返,因為我真係好擔心你,想見到你返黎,唔知你返到黎見到我,你會點呢?
                                                                                  愛你既老公仔

2KF足球隊

TO: 兒
  回想起係F2岩岩識妳~真係令我好懷念..........記得果陣我無乜朋友.......
  但妳唔單止成日同我傾計.....仲同我做朋友.....我真係好開心...................
  多謝你支持我~我先可以係考試中努力咁溫書~妳又成日叫我出街玩~
  同你一齊比我有一種好親切既感覺~因為我不經不覺間已經喜歡左妳~
  可能妳已經知道左我喜歡妳啦~但係我仲係唔夠擔同妳講~~~~~~
  也許我未到時候親口同妳講~~~但我係呢度想同妳講一句:『我愛妳』!
                             BY: 均

[ Last edited by 『小武』 on 2004-5-24 at 04:20 PM ]

你*
遇上你是我幸運
付出多少
我不再計了
對你永不變
我愛你
你聽唔聽到

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 10:22 AM , Processed in 0.068995 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存