2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!)

入族條件:經常上線
     幫手做家任
       要幫手打城戰 
               冇犯罪紀錄
               55LV UP,不收分身

族規   : 嚴禁迫族人帶升
     嚴禁經常問族人借錢,借野
             (當然族人自願就例外啦^@^)
             無故退族者永不錄用
             嚴禁經常爆粗,講淫野
     族人要守望相助

符合以上條件可密大頭或各小頭入族

本族每星期會開家族工房,減遇敵,同其他5lv功能,1.5exp 1-3次(視乎家族威望而定)

*家族名單*

會耐唔上要比信通知一聲or係哩度留低言,如果太耐唔上又冇講低就會踢,
因太耐唔知你仲有冇玩,講低左話幾時番就會留位比你 thx

我第一個上黎報到@.@

哈,幾好啵整得,不過仲有幾個未影族相,要影多次呀^@^

不過影左個d就緊係唔洗啦^^

[ Last edited by coco11111 on 2005-8-23 at 06:58 AM ]

@@ 到..到左第2個到左

@o@好正牙...空你好西利牙
我封你圍嘔象..嘔打既對象..CC
我地又等到依一日喇....我地要+油唔可以比人過我地第1
我地辛苦冇白費.....
下次泥過...:ma2::ma2: 送既

^^ 出世喇 .. 好靚靚 ^^
好開心呀..
大家要合力 Keep 住第一才得 ^^

事事創新! 快捷精神! 萬眾一心! 加油幫人! 新天下一定得! Surper ^,^

咁快有人上左黎報到拿^@^小飛係度賣廣告,不過又賣得幾好,哈r哈:D3:D3

大家加油呀!!!!!!:P:P

仲有,要提下原來哩度版主好勁啵,零晨申請做精華下午就ok 左

[ Last edited by coco11111 on 2005-8-23 at 03:49 PM ]

係米一星會員放唔倒簽名上嫁>.<

放左都冇顯示出黎ge,同一張相老公又整倒>.<

咁點先做倒二星=_+

點解我寫過31個post得11分積分,老公寫得5個就有255分ge(未計哩個精華前都以經係):O.o:O.o

比左黑錢呀^@^haha~~:D5

[ Last edited by coco11111 on 2005-8-23 at 03:48 PM ]

路人甲

..今晚毛啦啦上下網..丫咁岩又上左泥:O.o

丫..睇睇下呢..我張相都u年前喇啵....:O.o唔知有冇人幫下我轉左張相佢呢8)8)

-.-空我地族第1姐..要收50lv打上既人好似高左dd..我都係得果49lv..唔好踢我出族...

下次泥過:ma2::ma2:

hihi= =
我又上來白撞lu~.~
kaka
我係咩水?
king之天師ar= =v

原來唔洗我幫手--”

Originally posted by jordanyiu at 2005-8-23 10:54 PM
原來唔洗我幫手--”

hihi 肥彬,好耐冇見,你玩邊個ser

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-8-23 08:43 PM
..今晚毛啦啦上下網..丫咁岩又上左泥:O.o

丫..睇睇下呢..我張相都u年前喇啵....:O.o唔知有冇人幫下我轉左張相佢呢8)8)

-.-空我地族第1姐..要收50lv打上既人好似高左dd..我都係得果49lv..唔好踢我出族...
...

話就話50lv,但係如果有d lv 四十幾 ge想入族又係好野ge話,都會收ge, 不過緊係希望收到d高lv la,唔係成日搵唔到人同我地升

你整張靚仔相跟住send比我幫你轉左張相佢吧
另外我想搵返d舊族相,一次過post埋上去,有冇人有呀

哈,豬皮鬼又係度話自己低lv,乜今次49lv咁高呀,唔係10lv咩

收多d高lv就可以多d人陪我升啦:D4:D4我玩得太夜

仲有呀,都唔記得左你密碼呀,點幫你整過d相:O.o:O.o

之前冇寫低:O.o

[ Last edited by coco11111 on 2005-8-24 at 12:52 AM ]

Originally posted by jordanyiu at 2005-8-23 10:54 PM
原來唔洗我幫手--”

尋晚問老公先知原來你係肥彬,好耐冇見呀,不過緊係記得你啦:P2:P2

你而家仲玩緊?改左咩名呀,得閒一齊升下:D3

有個族人叫kaoOy&&~唔係kao0y&&=.="

Originally posted by coco11111 at 2005-8-24 12:54 AM

尋晚問老公先知原來你係肥彬,好耐冇見呀,不過緊係記得你啦:P2:P2

你而家仲玩緊?改左咩名呀,得閒一齊升下:D3

唔好響返我之前個名了--
e+睇返好樣衰~o~

仲有玩牙~
日日野晴矢<~
你地太高了--
得果40幾--
你地比心機搞好個族牙~~

仲有--
老破唔係n年前就知呢個係我黎咩--?
佢冇話你知咩-口-

-o-  阿丙  正所謂 人會大 月會圓丫嗎  想當年我10lv  我知衰了  所以我+緊沖lv  而家49lv都好叻嫁喇  /)/)

-.-係收人50lv都9夠同我地去升lv  睇泥我地要出絕蕉搶人入泥  哈哈:D4

仲有牙 果個 nancy邊個收嫁  係唔係一個女ec  佢好似我識果個  問佢野又唔so我  魚爆囉 :ro12::ro12:

係牙阿丙  空你地星期日去唔去bbq牙  有意回下我 cccc

不如大家組隊去玩下,升下lv ^^約定時間就唔洗驚無人一齊玩哈 ^^
團結就是力量 ^^

鬼鬼 靚女慢慢來
唔好心急 hehe ^^

e度可以呃post嗎a”a?

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-8-24 02:19 AM
-o-  阿丙  正所謂 人會大 月會圓丫嗎  想當年我10lv  我知衰了  所以我+緊沖lv  而家49lv都好叻嫁喇  /)/)

-.-係收人50lv都9夠同我地去升lv  睇泥我地要出絕蕉搶人入泥  哈哈:D4

仲有牙 果個 nancy邊個收嫁 ...

你49lv....咁我前晚幫你掛d 80絲同埋小樂晴幫你掛個d 80沙係米要掉左佢呢:D5:D5

仲有呀,nancy係血刃帶入黎既朋友,同之前個同ac但係唔係同一個人就唔好清楚,血刃會清楚d

同埋血刃仲叫左個朋友叫魔封刃既入,血魔黎,話係次前個汪兒黎

同埋,早排大鬼話想同族人攪個party:)3話去唱k or網bar,跟住我比信族人,

有好多都回左信比我話會去同比埋電話我呀,不過大鬼話最好黎緊9月既7,8號,

到時月頭約定左會再比信

你話星期日既bbq意思係米話想同族人攪哩次定另一次??

你都知我蠢蠢地,講野太深我唔明嫁,cccc

Originally posted by jordanyiu at 2005-8-24 01:46 AM

唔好響返我之前個名了--
e+睇返好樣衰~o~

仲有玩牙~
日日野晴矢<~
你地太高了--
得果40幾--
你地比心機搞好個族牙~~

仲有--
老破唔係n年前就知呢個係我黎咩--?
佢冇話你 ...

佢話過我知係二千分見倒你,但冇話係哩個名,尋晚先知係你呀:P:P

仲有呀,唔同lv都可以一齊玩ma:)3:)3
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 04:39 PM , Processed in 0.048643 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存