2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 破碎虛空
go

火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!)

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-4 12:17 AM
-﹏- 我泥喇.......:ro11:

依排番工牙...冇時間上泥..都ok辛苦......

你地去邊到反牙...我一定到...唔訓第日番工都要到..../)

@o@ 晴晴 阿丙 仲有冇幫我掛野牙:ma2:

你緊要到啦,唔到嬲死你呀:D3:D3

個日食飯先,跟住洛網bar,個晚同和尚同埋老公專登出去睇下邊間網bar好呀,

好在去睇睇炸,原來好多間都冇咁多部有天外既機,仲要比我地一齊坐添,:O.o:O.o

而家搵左間可以預先訂位的,比我地咁多族人一齊坐埋打機^@^:D4

你仲有叫我掛藥咩,叫左我掛一日之ma,話時話掛左咁耐你都未拎:P2:P2

Originally posted by 破碎虛空 at 2005-9-4 04:57 AM

你緊要到啦,唔到嬲死你呀:D3:D3

個日食飯先,跟住洛網bar,個晚同和尚同埋老公專登出去睇下邊間網bar好呀,

好在去睇睇炸,原來好多間都冇咁多部有天外既機,仲要比我地一齊坐添,:O.o:O.o

而家搵左間可 ...

上面哩段野係我答你嫁,:O.o:O.o

不過之前用錯左老公個名登入左,:O.o:O.o

唔記得登出先再寫添:P2:P2

@@阿丙  你仲有時間就幫我掛多幾日啦  :O.o:O.o

我想問呢...果日出網吧呢...唔打天外得唔得嫁   哈

果日仲有邊個出牙..我而家只知 晴晴 你 空 光頭 同我哥咋/)

果日又冇得訓..第日都唔知典番工.....

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-4 07:10 PM
@@阿丙  你仲有時間就幫我掛多幾日啦  :O.o:O.o

我想問呢...果日出網吧呢...唔打天外得唔得嫁   哈

果日仲有邊個出牙..我而家只知 晴晴 你 空 光頭 同我哥咋/)

果日又冇得訓. ...

唔打天外咁都比你諗倒:P2:P2

個日仲有昌佢地幾個真人識既朋友出黎(即係光,昌,同克勤佢地),愛聽風,獅子,期期,晴晴,閃00

但草草,c仔,小飛就未肯定出,我諗十哩廿人倒啦

掛野個度我要掛埋自己個d先,幾個族人都叫我掛野呀:P2

掛埋自己d絲就幫你掛啦:D3

Originally posted by 破碎虛空 at 2005-9-5 02:00 AM

唔打天外咁都比你諗倒:P2:P2

個日仲有昌佢地幾個真人識既朋友出黎(即係光,昌,同克勤佢地),愛聽風,獅子,期期,晴晴,閃00

但草草,c仔,小飛就未肯定出,我諗十哩廿人倒啦

掛野個度我要掛埋自己個d先,幾 ...

又唔記得入番自己先答野添

-﹏- 你地人多細眾我京京牙:O.o:O.o

果日大鬼出泥  佢開鬼王  我玩手指咩

咁小女嫁..快手搵多2條女啦:ma2::ma2:

幾點去話..我唔知我收工夠唔夠時間過到泥..過唔到你地食野先..我自己泥..冇計

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-5 11:26 PM

幾點去話..我唔知我收工夠唔夠時間過到泥..過唔到你地食野先..我自己泥..冇計 ...

haha

唔好玩手指,小飛同你去地水 一齊玩下囉 ^^/)

-﹏-  小飛做咩成日去地水玩牙

有冇打到好野先 哇卡卡/)/)

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-5 11:26 PM

幾點去話..我唔知我收工夠唔夠時間過到泥..過唔到你地食野先..我自己泥..冇計 ...

7點半你係旺角地鐵恆生等呀,唔好遲到呀:P2

你怕咩丫,你咁多game都有玩,是但玩個囉,;

都想睇下你同大鬼成日話想個個game係點既樣

今日更新完又唔知仲咩,我好夜上就冇事,早上個d個個冇哂族-.-

但我係族個度又睇倒一樣係66人啵,等我仲響族頻叫人,後尾先知原來佢地睇唔倒族頻:O.o:O.o攪笑

有d唔知以為比我地踢左密我問點解添呀,都唔知天外又攪咩攪到咁勁=.=

[ Last edited by coco11111 on 2005-9-8 at 07:39 AM ]

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-7 07:39 PM
-﹏-  小飛做咩成日去地水玩牙

有冇打到好野先 哇卡卡/)/)

haha ^^

對地水好有感情,刻苦努力地慢慢 up lv ^^。

還記得你話新天下好多好人,好個野人好多,還帶小飛入左 D 個大家族。

Thx ^^:010:

Originally posted by K小飛 at 2005-9-8 03:58 PM

haha ^^

對地水好有感情,刻苦努力地慢慢 up lv ^^。

還記得你話新天下好多好人,好個野人好多,還帶小飛入左 D 個大家族。

Thx ^^:010:

=.=冇野好講.....

Originally posted by 最強劍手 at 2005-9-9 05:12 AM

=.=冇野好講.....

hehe ^^ 其實都好好架,都識到好多好朋友架,可惜個族散左囉

Anyway, Take Easy! Be Happy!/)

@@  最強  你又入左泥既  你依排典牙  死得未牙  搵到工未牙??:O.o

cccc  最強一定好嬲  我拉左小飛過泥  哈哈  鬼叫我太過令仔咩....:ma2::ma2:

@﹏@  阿丙  睇你個樣又唔似咁蠢啵.....(唔打機果陣)

下次呢搞個要係星期6既...最好bbq啦..bbq先可以吹下水..去網吧打多過吹水.

我唔係唔想講野..係我驚..同我玩開果班朋友仔都係比我串開..我唔想講錯野..先唔太講野...

小講小錯..唔講就唔錯丫嗎:ro11::ro11:

仲有呢 早走果個係冰個泥嫁.....

我琴日1點訓...早上7點幾起身番工..做做下真係差d訓著..講都唔信......仲打左9千幾個(喊露)

真牙  唸唸佢下次去冰樹反

48lv ec收唔收架///?

@@  48lv  ec  你密下小頭或大頭傾傾

Originally posted by 〝獵。人〞 at 2005-9-10 12:24 PM
48lv ec收唔收架///?

要睇你邊段時間玩同係唔係成日on,最好有5x lv,如果唔係入到黎會冇人同你一齊升lv,因為我地族大部份最少都50lv up,好多都轉晒職,到時怕你會悶

[ Last edited by 破碎虛空 on 2005-9-14 at 07:15 AM ]

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-9 08:22 PM
@﹏@  阿丙  睇你個樣又唔似咁蠢啵.....(唔打機果陣)

下次呢搞個要係星期6既...最好bbq啦..bbq先可以吹下水..去網吧打多過吹水.

我唔係唔想講野..係我驚..同我玩開果班朋友仔都係比我串開..我唔 ...

我不嬲都醒嫁喇,你而家先知咩
:D3:D3

哈哈,你都知你成日串人咩(特別係串我)不過怕咩渦,個個都知你平時玩嫁啦,

不過你又咁早走左,最尾食野個陣我比晴晴笑死

仲有呀,和尚早兩日提話中秋再出多黎一次,攪bbq,

不過如果個晚出我要好夜呀,要番屋企食左飯做節先出得,

到時咁夜其他人唔知點呢,同埋個晚我諗周圍勁多人,

訓醒問下老公點先,再話你知:P2:P2

[ Last edited by coco11111 on 2005-9-14 at 07:26 AM ]

Originally posted by 破碎虛空 at 2005-9-12 02:44 PM

要睇你邊段時間玩同係唔係成日on,最好有5x lv,如果唔係入到黎會冇人同你一齊升lv,因為我地族大部份最少都50lv up,好多都轉晒職,到時怕你會悶

43收唔收=﹏=?

Originally posted by coco11111 at 2005-9-14 07:23 AM

我不嬲都醒嫁喇,你而家先知咩
:D3:D3

哈哈,你都知你成日串人咩(特別係串我)不過怕咩渦,個個都知你平時玩嫁啦,

不過你又咁早走左,最尾食野個陣我比晴晴笑死

仲有呀,和尚早兩日提話中秋再 ...

係wo--
果日我入左e院--
冇去到-口-

sorsor-口-........
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 09:29 PM , Processed in 0.038265 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存