2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 破碎虛空
go

火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) [複製鏈接]

@@ 路過 放下笑彈  名叫 好男人的下場

有一晚,虛空係酒吧行左出泥,見到爛身爛世O既乞兒光頭o 
  光頭就向虛空乞錢:「好心整個發財錢黎呀!」 :O.o
  虛空好心地講:「見你咁可憐,我請你入去油吧飲番杯呀!」
  光頭:「我唔飲酒牙,我只係想要錢呀!」
  虛空囉住咀邊o既大雪茄:「不如我請你食雪茄啦o」 
  光頭擰頭:「我唔要雪茄牙,我想要錢呀!」
  虛空:「你咁鐘意錢,今日跑馬我出錢,win左o既比哂你啦!」
  光頭一樣擰擰頭:我唔賭錢o架!好心比個發財錢呀!」:ro12:
  虛空一野就囉左個手提出泥:「你等陣,我打個電話先o」
  光頭:「你打比邊個呀?」
  虛空好開心咁講:「我打比我老婆,阿丙牙,叫佢快d泥睇下,一個又唔煙,又唔酒,又唔賭o既人會有咩下場!等佢以後冇聲出之嗎!」 

-o-”鐘意既 回下言  多人鐘意既下次泥過   88

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-28 08:53 PM
  光頭:「我唔飲酒牙 ...

哈哈,死人豬皮鬼,

又搵我同老公個名黎做主角

不過都幾攪笑:P2:P2

仲有冇呀,整多個上黎解下悶:D4

Originally posted by K小飛 at 2005-9-27 03:29 PM
D 兩個 網都好多 了

http://www.playstar.idv.tw/bbs/archiver/?fid-33-page-1.html

http://molazy.myweb.hinet.net/map.htm

請慢用!!!!

幾好啵,thx:P2:D4:D4

Originally posted by 土人 at 2005-9-24 10:09 PM
呢樹真係靜英英:o:o:o
鬼影都唔多隻

哈哈,老公唔講我都唔知點睇倒你d字(係直頭唔知你有寫字添:O.o:O.o)

仲係度諗你無啦啦整個表情仲咩添,岩岩先識睇=__+

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-28 08:53 PM
  光頭:「我唔飲酒牙 ...

OK LA 好好笑

我又比個你地 ^^

鬼鬼 到女生宿舍訪其女友,
該宿舍的門衛要他填寫一份會客單
其上要填寫姓名、性別、地址、年齡……
一直填寫到最後一欄 “關系” 時,

該男生想了半天才寫下 “尚未發生” 四個字。

Originally posted by coco11111 at 2005-9-29 01:52 AM

哈哈,老公唔講我都唔知點睇倒你d字(係直頭唔知你有寫字添:O.o:O.o)

仲係度諗你無啦啦整個表情仲咩添,岩岩先識睇=__+

CoCo 姐

唔見你張靚相?

我試過大o個頭可能都看唔到架:band::band:

@o@ 小飛既笑話都幾好笑啵  哈  講多2個泥笑下

又放下笑彈先 名叫 (盲腸)

小晴結婚前一晚o

小晴問周媽:『阿媽盲腸有無用o架?』:O.o

小晴阿媽:『冇用o架』

小晴:『咁我唔嫁俾鬼王啦!』

小晴阿媽好緊張地問:『點解呀?』

小晴:『因為我唔想嫁俾比個乞兒o』

小晴阿媽:『點會呀,鬼王話哂都係醫生喎o』

小晴:『阿媽,又係你話盲腸冇用o既,咁鬼王佢係專割盲腸o既內科醫生,都冇用o既,要泥把鬼呀!』

cccc 今次自己都玩下先

Originally posted by K小飛 at 2005-9-29 02:51 PM

CoCo 姐

唔見你張靚相?

我試過大o個頭可能都看唔到架

下@@乜原來你睇唔倒我個簽名@@點解我自己又睇倒ge>.<

不過有時好似縮左水咁+_+

今晚叫老公攪攪佢先,thx哂^^:P2:D

同埋我話睇唔倒係話小恆之前個post呀,佢用左白色黎寫,要拖放反白番先睇倒,老公唔講我都唔知佢有寫字添+_+

哩段呀===>呢樹真係靜英英:o:o:o
鬼影都唔多隻:~:

[ Last edited by coco11111 on 2005-9-30 at 08:09 AM ]

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-9-29 08:27 PM
小晴結婚前一晚o

小晴問周媽:『阿媽盲腸有無用o架?』:O.o

小晴阿媽:『冇用o架』

小晴:『咁我唔嫁俾鬼王啦!』

小晴阿媽好緊張地問:『點解呀?』

小晴:『因為我唔想嫁俾比個乞兒o』
...

哈哈,豬皮鬼你幾時做左醫生咁勁嫁:D5:D5

咁大細超嫁,用我個名就做大陸亞毛(仲係買野比人呃個隻),用你個名就做醫生

Originally posted by K小飛 at 2005-9-29 10:50 AM

OK LA 好好笑

我又比個你地 ^^

鬼鬼 到女生宿舍訪其女友,
該宿舍的門衛要他填寫一份會客單
其上要填寫姓名、性別、地址、年齡……
一直填寫到最後一欄 “關系” 時,

該男生想了半天才寫下 “ ...

哈哈,講得勁似豬皮鬼個人:D5

物理課上,

中年的女教師( 飛飛 )拿了一根繩為同學們演示波形,

自己和一男生( 空空 )分別抓住繩的一頭,

用手上下一抖,繩便出現一道波形,

“同學們,現在請回答,是什麼波波?”

下面沉默了半響後,一個聲音( 鬼鬼 )從後排了冒出來,“秋波!”

Originally posted by K小飛 at 2005-9-30 09:27 AM
物理課上,

中年的女教師( 飛飛 )拿了一根繩為同學們演示波形,

自己和一男生( 空空 )分別抓住繩的一頭,

用手上下一抖,繩便出現一道波形,

“同學們,現在請回答,是什麼波波?”

下面沉默了半響 ...

哈哈哈哈.....秋波,好好笑呀:D5:D5:D5

CoCo 是一個人見人愛的國小一年級學生,但很調皮.有一天,上國文課時,國文老師 ( 飛飛 )出了一個題目:三十年後的我

以下是 CoCo 作文中的一段.....................

今天天氣很好,我帶著我的小孩( 鬼鬼 )在大安公園玩耍,走著走著,遇到一個渾身惡臭,衣服破爛,無家可歸的老太婆....

天呀!!她竟然是我國小時的國文老師( 飛飛 ).........................

Originally posted by K小飛 at 2005-9-30 09:35 AM
CoCo 是一個人見人愛的國小一年級學生,但很調皮.有一天,上國文課時,國文老師 ( 飛飛 )出了一個題目:三十年後的我

以下是 CoCo 作文中的一段.....................

今天天氣很好,我帶著我的小孩( 鬼鬼 ) ...

呢個都好好笑~~:010::010:

Originally posted by 火山之子 at 2005-9-30 09:38 AM

呢個都好好笑~~:010::010:

有一位大學教授( 火山之子 )在上課。“經我多年的研究,發現‘呂’這個字在古代時的原義是兩個人親吻。”

同學們聽了教授的解釋後都很吃驚。

一位同學( CoCo )站起來說:“若按老師的觀點,‘品’字就是三個人接吻了?”。

這時課堂大亂。

又一位同學( 鬼鬼 )起來:“同學們靜一靜,若按我的想法,‘呂’和‘品’字的解釋都不足為奇,我想問一下老

師,武器的‘器’,四個人和一只狗在幹什麼?” :D5:D5

Originally posted by K小飛 at 2005-9-30 09:53 AM

有一位大學教授( 火山之子 )在上課。“經我多年的研究,發現‘呂’這個字在古代時的原義是兩個人親吻。”

同學們聽了教授的解釋後都很吃驚。

一位同學( CoCo )站起來說:“若按老師的觀點,‘品’字就 ...

4個人同隻狗親吻:010:??

-O-"小飛放笑彈仲好笑   我都係收皮

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-1 12:54 AM

冇貨

到你

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-1 12:54 AM

鬼鬼 我冇了

到你了:D3:D3
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:46 PM , Processed in 0.061976 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存