2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 家族頻道 火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 破碎虛空
go

火鳳群英~5lv族 《新天下》(大更新當中!!!)

好悶的呢  日日都係e幾個  都冇哂心情上泥吹水

>o<死阿丙又話打比我  又水我:ro11::ro11:

Originally posted by K小飛 at 2005-9-30 09:35 AM
CoCo 是一個人見人愛的國小一年級學生,但很調皮.有一天,上國文課時,國文老師 ( 飛飛 )出了一個題目:三十年後的我

以下是 CoCo 作文中的一段.....................

今天天氣很好,我帶著我的小孩( 鬼鬼 ) ...

哈哈,小飛30年後咁慘牙:D4:D4

小飛哩排好小見你族頻出聲ge,咩事呀,唔開心嗎?

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-2 02:16 AM
好悶的呢  日日都係e幾個  都冇哂心情上泥吹水

>o<死阿丙又話打比我  又水我:ro11::ro11:

係啦,晚晚得我地幾個......

不過岩岩記得有幾個族人話申請唔倒做哩度會員,咁我米去試下啦,

點知原來而家唔收新會員住喇,咁點攪呀-,-/(/(

唔知幾時先會收番呢

同埋問左老公呀,佢話而家搵野做緊要,:(

平時除左晚晚黎同我食飯其他時間都煩住搵野做,話哩十日8日除左同我食飯都唔想出黎玩住呀~.~

不過我想出呀,我想去bbq呀,又想去睇成龍個套神話,等我講掂佢先約你地ma,米未打比你囉,

上次問左佢一次佢話想搵左野做先,話冇乜心機去玩中,今晚再問下佢先,問左打比你,我好想出呀:cry:

上次同你地去網bar都講唔們乜野,跟住食飯你又走左+_+今次攪bbq可以玩耐d ma:P2:P2

Originally posted by coco11111 at 2005-10-2 06:20 AM

係啦,晚晚得我地幾個......

不過岩岩記得有幾個族人話申請唔倒做哩度會員,咁我米去試下啦,

點知原來而家唔收新會員住喇,咁點攪呀-,-/(/(

唔知幾時先會收番呢

同埋問左老公呀,佢話而家搵野做 ...

coco姐--...
我牛一了-0-v

Originally posted by jordanyiu at 2005-10-2 12:19 PM

coco姐--...
我牛一了-0-v

要送你牛屎一舊嗎:D4:010::010:??

-.-coco姐  咁你地平時冇番工  又晚晚出去食野  咁q有米

我唸下次出泥既時候我可玩耐d  我做裝修果到  就快做完

我唸冇野做就考車牌先  果排就得閒  

講起考車就有d緊張......好彩唔洗我比錢  哈哈

Originally posted by jordanyiu at 2005-10-2 12:19 PM

coco姐--...
我牛一了-0-v

生日快樂呀^@^有咩生日願望先

人小小講唔講得幾大先:D5:D5

[ Last edited by coco11111 on 2005-10-3 at 02:59 AM ]

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-2 01:20 PM
-.-coco姐  咁你地平時冇番工  又晚晚出去食野  咁q有米

我唸下次出泥既時候我可玩耐d  我做裝修果到  就快做完

我唸冇野做就考車牌先  果排就得閒  

講起考車就有d緊張......好彩唔洗我比錢  哈哈

唔係想晚晚出去食呀,

不過而家同我媽分開左住,得我一個

係有時老公上黎先多個人,得果一兩個人,煮都冇心機啦米出去食囉,方便ma:P2:P2

老公晚晚係沙田黎我度又鬼咁遠方便d好:P2

之前我媽係度住個陣餐餐我一個煮哂,整到煩+_+

考車牌@@你掂唔掂嫁,唔好整死埋個師傅呀:D5:D5

係啵,哩排見你收d 80絲成日都有攤放啵,而家平左喇,攤放20m
,密仲有平

[ Last edited by coco11111 on 2005-10-3 at 03:01 AM ]

Originally posted by coco11111 at 2005-10-2 06:11 AM

哈哈,小飛30年後咁慘牙:D4:D4

小飛哩排好小見你族頻出聲ge,咩事呀,唔開心嗎?

冇呀,我溫書多囉
:D5:D5

如果D族人 登記 唔到,
我地可能要轉場

16talk 就 登記 到囉

點解覆極都覆唔到,放棄la
game好現實一樣,郁d就唔理唔升,有性格(自誇)

鬼鬼你d笑話俾你笑鬼死:D5:D5:D5

但搵我做主角既:O.o:O.o

你考車牌:o掂唔掂丫:o唔好星星人喎.....hahahahahaha

風..你一向都有性格架喇8)8)8)

個時係修洞次次見親你都俾你串

星期三唔好意思丫入左醫院又打唔到電話唷:cry::cry:

幾時帶我升lv先.....hahahahahaha:D5:D5:D5

得左.....
笑話兩小篇
1.自己行(鬼鬼)來左香港,"嘩,香港真繁榮,通街都係食屎路"
(石屎路)

2.婆仔性格的coco買左手袋後問"有冇得送電視關"
(discourt)

好好人的小飛免同樣事發生,教大家一句"郵差送信純熟,迅速送出"

@@ 阿丙  你一個住 你阿媽比錢??~
  咁點解空唔去你到訓既??~

唉..考車..我都好驚嫁..又驚考唔到..:(

@o@考到我問人借車..或你地借車比我..我車你地上山o丫  哈哈~~:D3:D3  

@﹏@聽風哥玩 急口令  有冇d難d先  你知我幾勁喇啦

-o- 停左幾冇發笑彈 而家又放下先 名叫~~避孕套

血血同聽風係酒吧飲酒o

血血:『聽風,你結左婚咁耐有冇試過對老婆唔對牙?』

聽風:『又唔係冇o既 , 我記得果時係我就結婚之前 , 我個未來姨仔 小晴 成日有意無意咁引誘我 , 直到有一日

小晴 叫我上佢屋企睇下請帖 , 我渣車去 , 點知上到去就見到 小晴 係大門口度等緊我 , 當時小晴著住一件超短

既睡衣 , 係我面前跳舞仲不停用一個好挑逗o既眼神望住我 , 小晴 對我講:『如果你決定左就入黎啦 , 我等你

o』

血血:『咁之後點牙!』

聽風:『之後我唸左一唸 , 既刻番轉頭落架車度 , 點知見到我老婆佢企o左係樓下, ,仲鬼咁激動咁走埋泥攬住我

同我講:『你過左最後測驗 , 我地可以結婚o』

血血:『咁姐係點牙?』

聽風:『呢件事話比我聽 , 擺定d避孕套o係車 , 隨時救自己一命o』

^(@@)^   好笑嗎??   下次泥過

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-3 07:42 PM
@@ 阿丙  你一個住 你阿媽比錢??~
  咁點解空唔去你到訓既??~

唉..考車..我都好驚嫁..又驚考唔到..:(

@o@考到我問人借車..或你地借車比我..我車你地上山o丫  哈哈~~:D3:D3 ...

亞媽比錢+_+我都想呀自己比嫁,老公有成日黎ge,不過唔係度住ma

不過都冇分別,佢見我張床多過見佢自己張床,

未結婚都係分開住好,始終一齊住我諗問題會多好多:P2:P2

借車比你,??等我有錢買左先

Originally posted by 愛聽風 at 2005-10-3 04:30 PM
得左.....
笑話兩小篇
1.自己行(鬼鬼)來左香港,"嘩,香港真繁榮,通街都係食屎路"
(石屎路)

2.婆仔性格的coco買左手袋後問"有冇得送電視關"
(discourt)

好好人的小飛免同樣事發生,教 ...

風不嬲都串開:P2:P2不過識洛就知佢人幾好ge

咁耐先上黎吹水嫁,多d上黎啦

在天堂門口有三名男士(和尚,鬼,聽風)在此相遇, 有一位天使問他們說

"你們三位是怎樣死的??"

聽風就說:"我那天,起床太晚,衣服也沒穿好,就急急忙忙下樓,準備招輛計程車,要上班,可是他媽的,有夠倒楣,天上掉下

一個電冰箱,所以我就死了................................................"

鬼接著說:"我那天加班,想提早想給老婆一個驚喜,沒想到就在門外聽到男人的聲音,於是我就很生氣的衝進去,但屋裡

只有我老婆一人,我往窗外一看,發現一個衣服不整的人,就在樓下,想搭車逃逸,我一發火,就把電冰箱丟下樓,把他砸死,

而我就被槍斃了...."

和尚嘆著氣說:"唉! 我才冤................... 我正在和我新泡上的妹妹,玩火車過山洞,好死不死,他老公回來了,一時情急,

我就躲在電冰箱裡............,沒想到,轟的一聲,我就在這了

[ Last edited by 破碎虛空 on 2005-10-5 at 04:36 AM ]

Originally posted by hkopenh294876 at 2005-10-3 08:16 PM
血血同聽風係酒吧飲酒o

血血:『聽風,你結左婚咁耐有冇試過對老婆唔對牙?』

聽風:『又唔係冇o既 , 我記得果時係我就結婚之前 , 我個未來姨仔 小晴 成日有意無意咁引誘我 , 直到有一日

小晴 叫我上佢屋 ...

哈哈,咁都得,比你笑死:D5:D5

Originally posted by K小飛 at 2005-10-3 03:38 PM

冇呀,我溫書多囉
:D5:D5

如果D族人 登記 唔到,
我地可能要轉場

16talk 就 登記 到囉

係啦,無啦啦唔收迎會員都有嫁:O.o:O.o

都唔知幾時會開放番呢:band:
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:18 PM , Processed in 0.040041 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存