2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 群俠論壇 【俠1 - 已成過去】... 快d入黎!!!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 畸K
go

【俠1 - 已成過去】... 快d入黎!!!   [複製鏈接]

豬仔小天天 該用戶已被刪除

笑傲無雙

Originally posted by 桃白白 at 2003-11-12 01:52 PM:
18大元....
三cd+一隻150點新a/c

18蚊買個好奇心...
我覺得唔算太貴唷..

咁你諗左改乜名未丫? 同埋會入咩派?

笑傲無雙

Originally posted by 豬仔小天天 at 2003-11-12 04:19 PM:
有無人記得我呀?_?
記唔記都好啦~_~
我會燒你後欄呀~___~
大家有無玩1.5呀,有既,話我知係咩泥呀!?!?!
(如你知ar....ar...ar這句話的人,必定知道我是誰呢~)
ar....ar.....ar....a.....ar:ro11::ro11::ro11::r ...

雲天?
1.5係即時戰鬥版金庸, 即係見人就劈得, 唔洗再等入戰鬥畫面, 好似仙境咁

06~o~好耐冇見lu~o~
玩ver1.5玩咩ser丫???
我唸我會叫返※冷月※啦~
始終呢個名o係金庸陪我成長嘛-.-v

十週年勳章(賀詞)

Originally posted by ~樂琪~ at 2003-11-12 15:38:
-.-D人跟本._.連2000fun都唔上點會上離吹水呵=.=

咁都岩既..我掛機果陣都唔會上呢度

Originally posted by 玉靈龍 at 2003-11-12 17:14:

雲天?
1.5係即時戰鬥版金庸, 即係見人就劈得, 唔洗再等入戰鬥畫面, 好似仙境咁

雲天係講鹹濕野...唔係係度呻吟
已有 2 人評分Good 收起 理由
俠1喪B + 2 感謝分享!
小魔an + 2 感謝分享!

總評分:  Good + 4   查看全部評分

笑傲無雙

Originally posted by ※冷月※ at 2003-11-12 05:26 PM:
06~o~好耐冇見lu~o~
玩ver1.5玩咩ser丫???
我唸我會叫返※冷月※啦~
始終呢個名o係金庸陪我成長嘛-.-v

=____=v 本身決定左唔玩, 但頭先去送文件, 經過d賣game既鋪頭, 心思思入左去睇下隻1.5乜鬼樣, 點知個老闆話: 買啦, 開左測試梳化, 最少可以玩一個禮拜, 咁先18蚊, 抵啦
咁就買鬼左

月月, 你可唔可以唔加符號架, 因為我好似那時咁, 打唔到符號架, 1.5唔知有無得好似之前咁, 按你名add你好友..

同埋佢下禮拜先正式玩, 所以去左測試梳化玩住先 :D4

差@_@你又玩1.5呀?我今晚又入去睇下喎..你諗到叫咩名未ccc?

Originally posted by 玉靈龍 at 2003-11-12 06:16 PM:

=____=v 本身決定左唔玩, 但頭先去送文件, 經過d賣game既鋪頭, 心思思入左去睇下隻1.5乜鬼樣, 點知個老闆話: 買啦, 開左測試梳化, 最少可以玩一個禮拜, 咁先18蚊, 抵啦
咁就買鬼左

月月, 你可唔可以 ...

咁你叫咩名丫06???
如果唔用符號我叫冷若冰啦~~
而家install隻disc~~~

前排身為測試人員既我只可以講一句...............
愈玩愈傷心-.-.....................
因為網金再一次欺騙我玩既mood-.-~~~~~~~~~~~~~~~
再講多句-.-.........
出左1.5版你都救唔到個市啦網金-.-......................
:ro05::ro05::ro05::ro05::ro05::ro05::ro05::ro05:

Originally posted by 桃白白 at 2003-11-12 01:52 PM:
18大元....
三cd+一隻150點新a/c

18蚊買個好奇心...
我覺得唔算太貴唷..

我買左隻碟後,已經發覺有少少呃錢~
佢比我果隻死人150點既新ac,我申請帳號時佢話卡序已使用過@o@......
你話喇,咁即係咩意思-.-

十週年勳章(賀詞)

Originally posted by 俠1小獨女 at 2003-11-12 19:02:
前排身為測試人員既我只可以講一句...............
因為網金再一次欺騙我玩既mood-.-~~~~~~~~~~~~~~~
出左1.5版你都救唔到個市啦網金-.-.......... ...

個game有咩問題丫
可唔可以講俾我呢d又唔想俾$
又8卦既人知呢:)
已有 1 人評分Good 收起 理由
俠1喪B + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

笑傲無雙

Originally posted by ※冷月※ at 2003-11-12 06:34 PM:

咁你叫咩名丫06???
如果唔用符號我叫冷若冰啦~~
而家install隻disc~~~

暫時叫 飼屍鬼 先, 遲d睇下改唔改名 =______=v

笑傲無雙

Originally posted by 俠1小獨女 at 2003-11-12 07:02 PM:
出左1.5版你都救唔到個市啦網金-.-.......... ...

講到咁, 1.5真係咁差?

笑傲無雙

Originally posted by 『怒天』 at 2003-11-12 07:29 PM:

佢比我果隻死人150點既新ac,我申請帳號時佢話卡序已使用過@o@......

意思好簡單, 連賣碟比你個人, 一睇你個樣都知笨, 擺明搵你笨 /)

大家玩1.5叫咩名呀=o=?大家都玩緊喇?=.=我想玩一下看看有什麼好玩=.=
已有 1 人評分Good 收起 理由
畸K + 1 鼓勵

總評分:  Good + 1   查看全部評分

Originally posted by 火水龍 at 2003-11-12 07:40 PM:
大家玩1.5叫咩名呀=o=?大家都玩緊喇?=.=我想玩一下看看有什麼好玩=.=

無聊上左2號ac

笑傲無雙

=_______= 小喇叭.. 照住申請帳號時print那張紙既帳號同密碼打, 都話密碼錯誤, 入唔到game..

Originally posted by 『怒天』 at 2003-11-12 07:29 PM:

即是....... 你已經被騙了~o~"""""""
官網話7:30會完成最後測試...
唔知之後會唔會回服正常呢...

Originally posted by 玉靈龍 at 2003-11-12 05:13 PM:

咁你諗左改乜名未丫? 同埋會入咩派?

名嘛... 仲諗緊...-.-""
叫莫邪好, 定劉伶好呢?
再唔係叫鶴仙人都好喎.....
但無論如何.. 我個暱稱一定係-->偶是差~o~v

至於入咩派.... 若果真係要打npc搵錢的話
今次我想玩恆山果類幫人回血o既門派...
但唔係一定要打npc先搵到錢的話..
我會專心玩技能先..

[ Last edited by 桃白白 on 2003-11-12 at 08:15 PM ]

笑傲無雙

Originally posted by 桃白白 at 2003-11-12 08:05 PM:

名嘛... 仲諗緊...-.-""
叫莫邪好, 定劉伶好呢?
再唔係叫鶴仙人都好喎.....

至於入咩派.... 若果真係要打npc搵錢的話
今次我想玩恆山果類幫人回血o既門派...
但唔係一定要打npc先 ...

=______= 你好偉大, 玩恆山, 那時我玩恆山, 勁比人老點老昆加血, 連藥錢都蝕埋
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:36 AM , Processed in 0.034690 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存