2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 足球 球隊Fans Club 拜仁慕尼黑Fans Club~~~捲土重來!『招收會員中』 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~傲神峰~
go

拜仁慕尼黑Fans Club~~~捲土重來!『招收會員中』 [複製鏈接]

車路士搶走拜仁中場波歷克
路明尼加說︰「拜仁的營業額是二億歐元,與車路士的營業額十分接近,但我們的投資錄得了三千五百萬歐元盈利,而車路士卻出現二億零四百萬歐元虧損,他們明顯是依賴阿布拉莫域的個人財產,這是不公平的競爭,也是不能夠接受的。」
copy:太陽報
明話車路士以本傷人&用錢買杯番來

原帖由 自己人123 於 2006-5-22 05:00 PM 發表
車路士搶走拜仁中場波歷克
路明尼加說︰「拜仁的營業額是二億歐元,與車路士的營業額十分接近,但我們的投資錄得了三千五百萬歐元盈利,而車路士卻出現二億零四百萬歐元虧損,他們明顯是依賴阿布拉莫域的個人財產,這是不公平的競爭,也是不能夠接受的。」
copy:太陽報
明話車路士以本傷人&用錢買杯番來

車仔虧損我會估到,但出現二億零四百萬歐元虧損我就估唔到,d球員人工咁貴,13萬磅都比得出,我無野好講~~仲要唔指一個,幾個tim~~冠軍又唔係拎得多,得個英超叫穩陣小小,歐聯咁快就比巴塞踢走左,條米路話咁快無左~~~個球場又坐得4萬幾人,好似拜仁&曼聯咁,坐7萬人~~ e 2萬幾入場波飛d錢就咁小左,場場計都唔好話唔多錢~~以摩連奴ga實力,洗唔洗買咁多粒星丫~~睇後防就知啦~除左泰利同加拿斯係星外,無乜邊個係出名~~~我覺得油王好快唔玩,走人

大家覺得馬加夫教成點??我覺得佢好似有d問題,雖然黎左兩年,就幫拜仁拎左德甲聯賽冠軍同德國盃兩次,好似好勁。但我有個問題,就係歐聯作客對a米果場,之前聯賽要對漢堡,佢竟然出哂正選踢足90分鐘,個場係落勁大雪,大家要知道落雪踢波要哂ga體力比落雨ga多,結果11個正選踢足90分鐘,最後仲要輸1比2。相反ac米蘭收起半隊主力....結果拜仁咪慘敗1比4囉!!!

對完漢堡果場,d人問佢點解要出哂正選踢足90分鐘呢??唔使留力對a米咩??佢答:因為當時拜仁領先漢堡11分,佢話e場嬴左,就可以領先漢堡14分,漢堡就可以唔洗拎冠軍wo=_=

大家覺得點???我覺得佢睇比賽唔識分輕重囉,歐聯重要過聯賽~~~我始終鐘意軒斯菲特多d....

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-5-24 12:18 PM 發表
大家覺得馬加夫教成點??我覺得佢好似有d問題,雖然黎左兩年,就幫拜仁拎左德甲聯賽冠軍同德國盃兩次,好似好勁。但我有個問題,就係歐聯作客對a米果場,之前聯賽要對漢堡,佢竟然出哂正選踢足90分鐘,個場係落勁大 ...

聽講每一場波輸咗要加操!!!

原帖由 自己人123 於 2006-5-24 05:56 PM 發表

聽講每一場波輸咗要加操!!!

係丫~你唔講我都唔記得,聽人講佢只識練體能,無戰術架~~~

玩過星曲WEB

緊係以前希C費特教得好啦

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-5-26 12:26 PM 發表
緊係以前希C費特教得好啦

軒斯菲特話哂幫過拜仁拎歐聯~~~一次歐聯亞軍,佢好勁架:D

玩過星曲WEB

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-5-26 02:12 PM 發表

軒斯菲特話哂幫過拜仁拎歐聯~~~一次歐聯亞軍,佢好勁架:D

同埋我覺得佢幾型
"納"頭.......襯返套老西
相反你睇下果個馬家fu...成個老"坑"咁= =

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-5-27 04:28 PM 發表

同埋我覺得佢幾型
"納"頭.......襯返套老西
相反你睇下果個馬家fu...成個老"坑"咁= =

嘩....你完全講聲我d心聲..........:D
條老"坑買乜野人...大家知唔知??????

唉....好傷心囉,睇緊德國對盧森堡場波,見到簡尼下半場換入場,見佢著住12號....
唉.....簡尼明明勁過列文,簡尼原本好fit,但比人撞傷左大腿,d狀態就開始下滑lo~~
列文就岩岩歐聯10場不失球,但佢有好多弱智野...真係唔公平

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-5-28 12:36 AM 發表
唉....好傷心囉,睇緊德國對盧森堡場波,見到簡尼下半場換入場,見佢著住12號....
唉.....簡尼明明勁過列文,簡尼原本好fit,但比人撞傷左大腿,d狀態就開始下滑lo~~
列文就岩岩歐聯10場不失球,但佢有好多弱智 ...

點睇簡尼D大賽經驗都多過列文

原帖由 自己人123 於 2006-5-28 10:25 AM 發表

點睇簡尼D大賽經驗都多過列文

咁緊係啦,簡尼......一定勁過列文~~~好似歐聯決賽咁,睇住佢有心拉跌e度奧...

hi我好鐘意拜仁嫁唔知可唔可以俾我入會呢??

玩過星曲WEB

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-5-27 09:32 PM 發表

嘩....你完全講聲我d心聲..........:D
條老"坑買乜野人...大家知唔知??????

佢好似話買普度c機.......好似ja下

我要做會員,加我個名~~唔該晒~~~

高比拜仁  &  FareasTony
~~歡迎你地加入wo~~以後多d上黎吹水啦~~

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-5-30 07:15 PM 發表

佢好似話買普杜斯基.......好似ja下

係丫:D拜仁話買普杜斯基丫,以佢都話想去拜仁!!!!
但科隆話賣1000萬,但拜仁肯出750萬
好心拜仁出多小小都唔緊要啦~~佢地又唔係無錢wo
普杜斯基係一粒明日之星,一陣又多d大球會話買就死囉

玩過星曲WEB

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-5-31 12:39 PM 發表

係丫:D拜仁話買普杜斯基丫,以佢都話想去拜仁!!!!
但科隆話賣1000萬,但拜仁肯出750萬
好心拜仁出多小小都唔緊要啦~~佢地又唔係無錢wo
普杜斯基係一粒明日之星,一陣又多d大球會話買就死囉 ...

拜仁有d"姑寒"
比多250萬磅對bayern黎講都唔多啦
不過bayern唔肯比   <------肯定係路明尼家既意思= =

我想問下拜仁下季會打咩陣式呀??

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-5-31 01:21 PM 發表

拜仁有d"姑寒"
比多250萬磅對bayern黎講都唔多啦
不過bayern唔肯比   <------肯定係路明尼家既意思= =

咪係囉,差果250萬磅,一間俾人搶左喊都無謂
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-21 12:26 AM , Processed in 0.038577 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存