2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 足球 球隊Fans Club 拜仁慕尼黑Fans Club~~~捲土重來!『招收會員中』 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~傲神峰~
go

拜仁慕尼黑Fans Club~~~捲土重來!『招收會員中』 [複製鏈接]

原帖由 高比拜仁 於 2006-5-31 14:03 發表
我想問下拜仁下季會打咩陣式呀??

4-4-2

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-5-31 01:21 PM 發表

拜仁有d"姑寒"
比多250萬磅對bayern黎講都唔多啦
不過bayern唔肯比   <------肯定係路明尼家既意思= =

係囉~我都覺...果250萬磅對拜仁黎講一定係小兒科...
一陣比人搶左都唔知點算
其實我唔係好鍾意拜仁d高層囉,尤其係碧根鮑華....
我覺得佢好q煩,成q日講野,似住自己係凱撒大帝就成日起度話人~
仲有,拜仁想拎多次歐聯,就一定要花多d錢買d勁人返黎...成日出得雞碎咁多~
邊有人會賣比你!!!!!!仲有,拜仁儲存咁多錢有鬼用咩....又唔拎黎買人~~
唉...都唔知班高層點諗...........

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-1 01:47 AM 發表

係囉~我都覺...果250萬磅對拜仁黎講一定係小兒科...
一陣比人搶左都唔知點算
其實我唔係好鍾意拜仁d高層囉,尤其係碧根鮑華....
我覺得佢好q煩,成q日講野,似住自己係凱撒大帝就成日起度話人 ...

碧根鮑華,路明尼加,漢尼斯......
成班都名宿高層,個個都又多爹又煩=.=

原帖由 高比拜仁 於 2006-6-1 05:07 PM 發表

係wo~你講得好岩,真係又煩又多爹...
德甲水平慢慢開始下降, d人成日咁諗~唔好話d人啦~球員都係!!!!
d球星唔多想黎德甲,你唔覺德甲無乜星架咩??德甲要將水平提升返,就一定要拎歐聯~~
歐聯ga希望就起拜仁身上,我都唔係好明,拜仁拎唔到歐聯,就姐係d人腳唔多得or陣容唔得~~
唔得就要改變架啦!!!!但拜仁永遠都係咁,成隊波得兩個中堅都夠膽死~唉....
我都唔明拜仁買艾斯美返黎仲咩=_=我覺得佢唔勁囉!!
仲有,拜仁只會識買德甲d球員...又係有問題~~
我覺得拜仁d前鋒起德甲就入到波,出到歐聯就死哂火~得個馬卡爾叫做有級數,但開始走下坡...
唉....總之拜仁想拎歐聯,就要花多d錢...連新星普杜斯基都唔肯出咁多錢買~~~
叫拜仁班高層去食屎啦~~~~~~愈講愈火

原帖由 高比拜仁 於 2006-6-1 05:07 PM 發表

拜仁一向採用實而不華政策,唔係點會上到球會有錢第三名

原帖由 自己人123 於 2006-6-1 07:06 PM 發表

唉..儲存咁多錢有鬼用咩=_=又唔用...
可能幾十年後有一個比利+馬勒當拿+告魯夫+尤西比奧+迪史提芬奴+連尼加+梅拿咁勁ga前鋒~~
要用超級天價收購,同埋超級天價人工lo~

德甲-普杜斯基宣稱世界杯後轉會拜仁慕尼黑,正式合約尚待簽署

路透杜塞爾多夫電---德國國腳前鋒普杜斯基周四表示,他7月將從科隆加盟拜仁慕尼黑。

「我很高興轉會問題搞定了,」普杜斯基在德國隊世界杯訓練營舉行的記者會中表示。

「我期待著新的挑戰,一個新的城市、新東家。拜仁是德國最好球會。那是最理想的去處。」

現年20歲的普杜斯基並未披露轉會合約的任何細節和轉會費數額。俱樂部官員稱轉會合約尚未正式簽署。德國媒體曾報導轉會費會在1,000萬歐元(1,280萬美元)到1,100萬歐元之間。

普杜斯基如果在新賽季結束後再離開科隆,後者將只能得到100萬歐元補償費。科隆在上賽季結束後跌入乙級,而拜仁奪取德甲錦標。

普杜斯基都話明去拜仁,拜仁好心出錢出到1000萬鎊啦~~~~

新人王公開承認已轉會拜仁 1000萬先生7月抵達慕尼黑

在德國當地時間本周三,《體育圖片報》報道稱拜仁慕尼黑隊將以1000萬歐元左右的價格從德甲降級的科隆隊得到德國足壇新人王保亞多斯基。

這個消息讓德國媒體非常吃驚,而在周四的訓練後,面對採訪的各國記者,波尼度亞斯基承認,他會在七月從科隆轉會到拜仁慕尼黑。

“很高興,轉會已經完成。”在德國世界盃訓練營召開的新聞發布會上波尼度亞斯基這樣說。

“我期待新的挑戰,新的城市和一個新的俱樂部。拜仁是德國最好的球隊。這是最好的目的地。”

20歲的波尼度亞斯基沒有透露合同的細節問題,俱樂部官員稱他還沒有簽字。他的轉會費也沒有透露,而德國媒體報道的他的轉會費會在1000萬歐元(1280萬美元)到1200萬歐元之間。

如果下賽季之後離開科隆,那他的轉會費會是已經固定的100萬歐元(波尼度亞斯基的合同2008年到期)。上賽季結束後,科隆降到了乙級,而拜仁則贏得了聯賽冠軍。

2004-2005賽季,波尼度亞斯基曾隨科隆征戰德乙。他說盡管他對自己的家鄉球隊充滿忠誠,但他還想在德甲繼續比賽。

在科隆降級後,哈化柏林隊曾提出收購波尼度亞斯基,但是拜仁插手後,德甲老大佔據了上風。拜仁此前開價750萬歐元,科隆隊還價1200萬,拜仁的1000萬第二次報價基本敲定了這筆交易。

麥基應該踢唔到幾耐,比沙路整體o黎計踢得麻麻,古里路又完全唔夠班,我諗如果過兩年拜仁唔買前鋒既話,到時前鋒應該用辛達告魯斯+普度斯基ga la......

原帖由 FareasTony 於 2006-6-2 01:12 PM 發表
麥基應該踢唔到幾耐,比沙路整體o黎計踢得麻麻,古里路又完全唔夠班,我諗如果過兩年拜仁唔買前鋒既話,到時前鋒應該用辛達告魯斯+普度斯基ga la......

古里路未成熟ja~咁就唔係完全唔夠班咁恐怖!!而家先21~22歲,比多小小時間佢啦~~
其實拜仁d 人腳唔係話太差!!中堅要搵一個好d  ga拍盧斯奧~盧斯奧成日走左上去攻...後面唔多夠人~~
左右閘唔錯~拜仁要買返個有創造力ga進攻中場,希望杜斯山度士係啦~~仲有一個左腳仔打左中場~~
我好鍾意夏格維斯架~~

我心目中個陣容想.....

GK-------------------------------簡尼--------------------

CB--------------------盧斯奧----------艾斯美--------------------

SB-------沙洛----------------------------------------------拿姆--------

DMF---------------迪米捷利斯----------------------------------------

DMF-----------------------------------夏格維斯-----------------------

SMF----迪斯拿------------------------------------------小豬----------

ST-------------------------------------普杜斯基------------------------

CF--------------------辛達告魯斯-------------------------------------

原帖由 自己人123 於 2006-6-1 07:06 PM 發表

上到球會有錢第三名但又唔捨得出多d錢買人返黎,咁又有乜用呢??

原帖由 FareasTony 於 2006-6-2 01:12 PM 發表

古里路都唔係咁差既俾多1,2年時間佢啦~辛達告魯斯隻玻璃腳.......
唉前2年拜仁一早買到迪維斯咪好囉

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-2 02:15 PM 發表

古里路未成熟ja~咁就唔係完全唔夠班咁恐怖!!而家先21~22歲,比多小小時間佢啦~~
其實拜仁d 人腳唔係話太差!!中堅要搵一個好d  ga拍盧斯奧~盧斯奧成日走左上去攻...後面唔多夠人~~
左右閘唔錯~拜仁要買返個有創 ...

但係我對古里路既印象真係麻麻,可能佢真係會越踢越好啦...

下年我心目中o既理想陣容:

-------------------------------簡尼--------------------

--------------------盧斯奧----------艾斯美--------------------

-------沙洛----------------------------------------------拿姆--------

--------------------------迪米捷利斯----------------------------------------

----迪斯拿------------------辛達告魯斯------------------------小豬----------

--------------------麥基----------------普杜斯基------------------------

對拜仁成隊波唯一唔滿意就係差一個好o既中堅,要局住用艾斯美,而其他位置o既人選我都好滿意~~~~

原帖由 高比拜仁 於 2006-6-2 09:49 PM 發表

上到球會有錢第三名但又唔捨得出多d錢買人返黎,咁又有乜用呢??

你講得十分岩~~~錢多係有用,但唔用黎買人就係廢ga~~

FareasTony 講得好岩,成隊波得兩個中堅,快d買個好d ga中堅啦....大家有乜野好介紹?.?

我地要比返個藉口艾斯美=_=佢黎左拜仁一年...可能未甲到,下季可能會好d......=_=v

玩過星曲WEB

但係佢地都一定要買人返黎架喇
佢歐洲賽既成績唔好
收入都一定會大減
條數咪一樣= =

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-6-3 04:16 PM 發表

但係佢地都一定要買人返黎架喇
佢歐洲賽既成績唔好
收入都一定會大減
條數咪一樣= =

最有機會係輸比車仔果次,輸6比5...有兩球係射中盧斯奧改變方向~玩死簡尼....
不過波歷克插水真係插得好完美=_=:D:D:D
拜仁下年無左波歷克都唔知會點....????

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-3 05:22 PM 發表

最有機會係輸比車仔果次,輸6比5...有兩球係射中盧斯奧改變方向~玩死簡尼....
不過波歷克插水真係插得好完美=_=:D:D:D
拜仁下年無左波歷克都唔知會點....????

少咗好多D遠射,仲有我只係講科拜仁行政策同一D資料,唔好針對我所講D野

玩過星曲WEB

我覺得佢地後面果4個防得好散
唔夠集中...好容易比人打散
一於好似以前希斯費特果陣時踢5個後衛啦
就算前面入唔到波都千萬唔好失波~

原帖由 kp9gf49naq68 於 2006-6-3 11:54 PM 發表
我覺得佢地後面果4個防得好散
唔夠集中...好容易比人打散
一於好似以前希斯費特果陣時踢5個後衛啦
就算前面入唔到波都千萬唔好失波~

緊係啦...拿姆,沙洛,盧斯奧助攻力超勁=_=加上艾斯美打得一般...
簡尼又以經不復當年用~~~~
姐係拜仁d防線都差唔多死緊=_=
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:48 AM , Processed in 0.061800 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存