2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 足球 球隊Fans Club 拜仁慕尼黑Fans Club~~~捲土重來!『招收會員中』 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~傲神峰~
go

拜仁慕尼黑Fans Club~~~捲土重來!『招收會員中』

原帖由 FareasTony 於 2006-6-11 07:07 AM 發表
不如吹水吹到幾十版啦~
呢到有無人都鍾意德國ga? 暫時放低拜仁,一齊支持德國啦~~~

係囉大家一齊吹下水啦,個個fans club都咁多人好似得我地呢到冇人咁

原帖由 高比拜仁 於 2006-6-11 01:09 PM 發表

史高e入唔返國家隊真係可惜

而家ga德國隊,無乜邊個識創造...
我覺得史高爾~迪斯拿同小豬..:):D;)無啦~~舒尼達唔知算唔算呢????

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-11 03:06 PM 發表

而家ga德國隊,無乜邊個識創造...
我覺得史高爾~迪斯拿同小豬..:):D;)無啦~~舒尼達唔知算唔算呢????

自艾芬堡同史高e後德國都冇咩創造同派牌勁既中場,連最有前途既迪斯拿都成日傷,已經連績2次打唔到世界杯啦:cry:
舒尼達又老啦,睇黎德國隊既將來真係要擺晒落小豬到......

原帖由 高比拜仁 於 2006-6-11 13:09 發表

史高e入唔返國家隊真係可惜

因為奇連士文同拜仁高層唔啱丫
所以奇連士文唔想選佢
最終拜仁得兩個入選國家隊

[quote]原帖由 Schweinsteiger 於 2006-6-11 08:17 PM 發表

因為奇連士文同拜仁高層唔

原帖由 FareasTony 於 2006-6-11 10:07 PM 發表

唔止兩個,拜仁有拿姆,小豬,波歷克,簡尼......仲有無?

我覺得小豬+迪斯拿=史高爾.....

我都係計到e 4位球員~~
小豬+迪斯拿=史高爾~~~咁就太過神化史高爾=_=
不過都差唔多~~小豬應該仲有勁多進步空間~~拜仁遲d真係靠佢同普杜斯基~
仲有杜斯山度士丫!!!!

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-11 11:23 PM 發表

我都係計到e 4位球員~~
小豬+迪斯拿=史高爾~~~咁就太過神化史高爾=_=
不過都差唔多~~小豬應該仲有勁多進步空間~~拜仁遲d真係靠佢同普杜斯基~
仲有杜斯山度士丫!!!!

係wor,拜仁應該有四個半...仲有半個係普度斯基XDDDD

聽閒列文好似有d傷,下場唔肯定出得,簡尼有機會啦~~~
最好一出到黎,救返幾個險球=_=.....正!!

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-12 15:29 發表
聽閒列文好似有d傷,下場唔肯定出得,簡尼有機會啦~~~
最好一出到黎,救返幾個險球=_=.....正!!

列文應該會繼續打正選

原帖由 Schweinsteiger 於 2006-6-13 01:01 PM 發表

列文應該會繼續打正選

咁快D失多幾球,我而家最希望見到既賽果係德國贏5:2,6:4,8:5呢D咁既賽果~~
所以上場4:2我其實幾開心ga~~~~
列文要失多D,前面要入返多D呀~~~~

原帖由 FareasTony 於 2006-6-13 03:50 PM 發表

咁快D失多幾球,我而家最希望見到既賽果係德國贏5:2,6:4,8:5呢D咁既賽果~~
所以上場4:2我其實幾開心ga~~~~
列文要失多D,前面要入返多D呀~~~~

係ar~我都想.....列文失多d就十分好!!
拜仁話想買雲佬~大家覺得點?.?

拜仁有意簽下雲尼斯杜萊 (from ESPN)
Bayern confirm interest in Van Nistelrooy

Bayern Munich president Karl-Heinz Rumenigge admits the club is considering a swoop for Manchester United misfit Ruud van Nistelrooy.

The 29-year-old Holland World Cup star's days at Old Trafford appear to be numbered after a falling out with boss Sir Alex Ferguson.

Rumenigge told Bild: 'He (Van Nistelrooy) wanted to come to us in 2001 when his move to Manchester United had not been sealed.

'We will do nothing behind the backs of Manchester United - first we must find out if he really is on the market.
好呀!雲佬拍馬卡爾,一定超勁

原帖由 自己人123 於 2006-6-13 11:46 PM 發表
拜仁有意簽下雲尼斯杜萊 (from ESPN)
Bayern confirm interest in Van Nistelrooy

Bayern Munich president Karl-Heinz Rumenigge admits the club is considering a swoop for Manchester United misfit Ru ...

我比較鍾意雲佬拍普度~~
不過有無雲佬我都無乜所謂,反正拜仁有唔少強前鋒......

高路斯快D再入多過7球,唔好比朗拿度破左個紀錄......

其實拜仁買雲佬,我覺得無乜所謂~~
但雲佬同馬卡爾開始走下坡,比沙路好明顯唔夠級數<<歐聯>>
辛達告魯斯好明顯傷多過踢,古里路仲未成熟,拜仁姐係得返普杜斯基可以踢得...
買多個前鋒都好ga~

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-14 01:31 PM 發表
其實拜仁買雲佬,我覺得無乜所謂~~
但雲佬同馬卡爾開始走下坡,比沙路好明顯唔夠級數<<歐聯>>
辛達告魯斯好明顯傷多過踢,古里路仲未成熟,拜仁姐係得返普杜斯基可以踢得...
買多個前鋒都好ga~

我都咁話,但雲佬有招必殺技係企係越位位置然後立刻走出來,再攞波射入

原帖由 ~傲神峰~ 於 2006-6-13 10:19 PM 發表

係ar~我都想.....列文失多d就十分好!!
拜仁話想買雲佬~大家覺得點?.?

乜雲佬唔係話留返係曼魚咩
我想拜仁買個中場多d

原帖由 自己人123 於 2006-6-14 04:49 PM 發表

我都咁話,但雲佬有招必殺技係企係越位位置然後立刻走出來,再攞波射入

係ar~雲佬e招好勁,加上佢ga汁雞能力係數一數二~但佢話留起曼聯

古里路好似會轉會去漢堡......

原帖由 Schweinsteiger 於 2006-6-15 01:22 PM 發表
古里路好似會轉會去漢堡......

唔好丫~梅拿親手訓練出黎架~~~拜仁遲d都係靠佢同普杜斯基~加上辛達告魯斯....
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:15 AM , Processed in 0.048591 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存