2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
go

情書發佈地~~

有見大家可能有口難開~
特一情書天地給大家將心中說話盡情發佈~

請各會員將閣下的情書或表白說話留於此~不要再開post去討論~~~
如有見到我將代為轉貼於此~

不接受有任何非此類回應或發表,如有發現定被del~~

p.s.大家係發表了之後如果唔敢寫出受者名字可以pm我,我可以代大家做愛的信差^^

春虫虫~(老公)

係我同您分開既日子,我真係控制唔到自己唔去想你><

我知你想我快d去忘記您,但您越係避開我我就更加想去追番~

我知過往既唔係話追就可以追得番既,但我只求你可以留意一下你身邊依然有我~

[ Last edited by 冰.冰 on 2006-2-18 at 11:23 AM ]

妳現在應該睡了吧,已經好久沒見面了,
最近過的如何呢?!是不是一切都好呢!
不論妳在何時何地,記得打通電話給我!
也好順便讓我知道,妳真的一切都順心!
對於所有妳的消息,我真的都非常關心!
我只是想知道幸福,是否已經降臨於妳!
真的不知道怎麼做,妳才會真正的開心!
妳的笑對我很重要!只是我從沒查覺到!
也許這是現世報吧!我以前對妳不夠好!
一直到現在才發現!妳對我真的很重要!
我一直都還在原地!想著有天會再相遇!
從前那些是是非非!已經成了過往雲煙!
我們都要很有勇氣!去面對未來的改變!
縱然沒有愛在身邊!都還是要努力向前!
可我想有妳在身邊!陪我一起哭笑瘋顛!
這樣的話!我才會有勇氣面對一切改變!

請看看每行的第五個字^^
ζ逸風ζ  該用戶已被刪除

其實我鐘意左你好耐..
雖然我樣子不是那麼靓仔
但我真係好鐘意你..
雖然有時我講野會唔小心得罪你
但這些我一定會改
雖然我呢封信唔係寫得咁好
但我既心真係對你一心一意
就算做唔到男女朋友,我都希望可以做朋友

回想小時還帶點稚氣的我,初次見到你!
我不知是否在作夢,每天只懂凝望著你的面貌
一天又一天,天天想明天,
愛意日漸增加,但你卻不知
沒有勇氣去追求你是我的錯.......
現在我大個了,但你卻離開我.....

To瑜:
其實妳都知我中意o左妳都有3年架啦...但係妳始終都冇選擇到我...開頭選擇o左佢...到o左而家又唔知選擇o左邊個...但我知果個一定唔會係我...但無論如何...我都祝妳永遠幸福...
                                                         by志

我知你其實已經有鐘意既人...
但我冇所謂....我會默默咁o係你身邊支持你...
我真係放棄唔到你..
我淨係知我對你既感覺....係真...
之前同你相處既日子....我真係覺得自己好幸福...
我好想同你一齊....好想再見到你....
我真係好喜歡你...俊....

[ Last edited by 粉絲 on 2005-11-22 at 10:37 AM ]

你:
今日睇返以前既日記~你對我好好...好關心我~日日陪我~但自從識左果班人之後...你就好少理我...4,5月果時仲一個月傾唔過10分鐘電話...見唔過2次...果時我好辛苦..幾次想分手~結果我只做到一次...你話俾時間你改...我有俾...我有等..但...結果換黎既...係一個美麗的謊言,不過唸深一層...你肯為我唸一個一齊返既承諾...我應該開心嗎?6月頭~我記得係睇下一站天后之後~你隔一個禮拜就打一次黎~比上兩個月真係差好遠~你搵多左我好多...我好開心...可惜好景不常...7月暑假,,,你又回復返4~5月既你~你只顧你既朋友~咁我呢...我係女仔~我都需要你關心架~有時打一個傾計~一句關心既話我都心滿意足~我日等夜等...唔係等你打俾我~但求你返到屋企...send個message俾我~問下我做咩仲唔訓~早d休息果d...可惜..到我訓既果一刻~你都仲未返屋企..8月中~我生日前我問你~你果日有比賽你會點~你話你決定唔去...但最後呢...都係去左~我生日黎架~我連你一個普通朋友都不如~你既朋友生日...你都會同佢慶祝~我呢?我呢個生日點過丫...係屋企等你既電話....最後都冇去到...仲要係屋企食公仔麵...我既生日就係咁咋...我係你心目中究竟係咩野....我好想知你究竟仲重唔重視我....而家...你連電話都唔打俾我...你幾耐冇打俾我...你可能連我幾號電話都唔記得啦~我好辛苦,,,自4月果一次分手後...我都再唔敢提出...因為...我唔想冇左你...我真係好愛你架...你可唔可以好似一開始果時咁樣對我....我唔想你變返4~5月既你丫...
永遠愛你、等你!
win

[ Last edited by 想你。小wiNwiN on 2003-10-15 at 11:23 PM ]

給你的一封信:

妳比我聰明,我自卑,
妳美麗,我配不起妳;
害怕與逃避,
但每刻也想妳.

一見鍾情,不能自拔;
愛到深淵,無悔無憾;
妳對我溫柔,我知道,
只是相逢恨晚;

過去的失戀,帶了去昔日的熱情;
我對妳冷漠,但我不能自控;
很想擁抱妳,但又怕傷害妳;
心情複雜,只記得我愛妳.

甜言蜜語唔洗多,三個字就夠:我愛你

to瑩:
      好想同你講,我好鬼鐘意你呀
        雖然你成日玩我
       但係我仍然咁鐘意你!!
      我不求你鐘意我,但求你知道我對你的情
                                                                            from chung

我不知不覺愛上左你~從我地唔相識~直到而家變成左好朋友
我認我係鍾意左你好耐~冇膽同你講~
到我有勇氣講你聽既時候~以經太遲!你以經唔想聽~
今次我係比你拒絕左~而且你仲傷得我好深
不過愛一個人係冇錯既~我唔會介意你咁對我~
你覺得我煩既!我會係呢個世界消失
如果比我再黎多次~我會咩都唔理~把我心入面既野講晒比你知~
我知我地2個既內心世界都係唔同
但係我能夠日日見到你~我以經好開心~好滿足
我唔敢要求你會接受我~我只係想你日日都開心~
雖然你選擇左佢~但我都希望佢係真心對你好~祝你地幸福~
我會永遠係你既身邊等待你~保護你~
希望有一日你會感覺到有我既存在
...love u 4ever~我愛你!!

朝朝起身想起你
晚晚失眠因為你
煲煙亦是因為你
開開心心地愛你

中午食飯掛住你
唔返屋企為左你
唔知點解我愛你
愛你愛到鍚晒你

一見鍾情無解藥
晚晚想你訓不著
想方設法撬長腳
為情為愛飲毒藥

縱使海水干涸流盡,太陽將岩石燒為灰塵,
親愛的, 我永遠愛你,
只要我一息尚存.

太陽告訴小雨,我最愛你,
讓我們用愛孕育生命。
微風告訴輕雲,我最愛你,
讓我們著愛情去旅行。
...我想告訴你,我最愛你,
不管你看不看得到我的心情!

peom

會心微笑  笑妳傻  傻得可愛  愛上我
面呈認真  真心話  話中寄愛  愛上我
兩頰羞紅  紅領帶  帶孩子愛  愛上我
年年圓月  月會來  來陪伴妳  妳愛我

愛是專一  一加一  一心一意  意想我
妳會糊塗  塗葉片  片楓詩意  意想我
一見鍾情  情痴痴  痴戀醉意  意上我
生命裡別  別傷心  心有獨鍾  鍾意我

請看看每行的第1,8個字^^

一個美麗的謊言~我有相信!一個維持關係的承諾!我會接受
請你不要欺騙我,傷害我!~
是否你愛上了第二個?我不知道!

我愛的:
  我不懂很多花言or巧語,也不懂說取悅你的謊言,但是我卻可以說簡單的一句我愛你,
也許,人生是有限的,但是我對你的愛是無限的,也許你永遠唔會愛我,但是我會一直等下去,天荒地老,此情不變.等待你至永遠.
                                                                                     愛你一生的人

每次見到你同d男仔玩
我恨不得把你拉開
每次聽到你的笑
我終會轉轉頭看看你
我唔知係咩感覺
比人話我鐘意你
平時我只會有d唔開心
但係今次
可能比佢地講中左
我鐘意左你
佢地一講我就有一種比人識穿既感覺
我地好似冇平時玩得咁開心
因為佢地話我地
但係我真係鐘意左你
我只係想同你講聲
我愛你

其實我心心愛著你,無理你天多高有海多深你便走進角洛裹~

其實我好鍾意你嫁
但又唔知點開口
我日日都諗住你好掛住你
人地點講點睇我唔在乎
我只係在乎你
講咁多都冇用...
一句..我愛你!!

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:44 PM , Processed in 0.035170 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存