2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~

伶:
我巧鐘意你ka..你知唔知呢..我由中一就開1like你><雖然你有男友 但是我覺得你開心 我就巧開心
祝你日日咁開心^^..

我同她有一年多唔見了
唔知她係中學既生活點樣

淨係愛你一個!!

公b,我知我成日都好唔小心咁激到你紮紮跳~
有2次我真係好驚就咁同你玩完呀!因為我都知自己果2次做得好過份.
不過好彩你肯原諒我咋,雖然你話我應承你唔發脾4唔可信,
但係我都會努力去改ka!!有時我會驚,你對我會厭倦,會慢慢咁唔再鍾意我,
但係你話過(我信你,你都要信我!),so我而家好信你ka,對自己都有番d信心.
老公~我唔知我會唔會係你最後一個,但你係我而家到以後既最最愛!!
雖然而家行左唔太耐,但我真係好想同你一齊好耐好耐好耐.........

所以我成日都講笑咁講(車~我地而家差張紙之ma~)

:)3可以比我識到你,係我咁大個女最開心,最幸運既樹~~hohoo~~

我對我地既將來好有希望ka~~^^

[ Last edited by ☆荔枝☆ on 2004-4-28 at 01:36 AM ]
lunlun9 該用戶已被刪除

給一個愛我的人而且我最愛的人

2月6號係我地第1次見面
記得第1次見你果陣,你就拉左我去玩撞撞機~
輸左比我就玩(真人版)既撞撞機=.="

2月9號係我地係埋一齊既日子,果日放左工同你去行沙灘
見到你好似個細路仔咁係度玩~
真係覺得好似番左去以前細個果陣咁=="
最後攪到你番工遲左4個鐘~仲要比人罵

唔記得左幾多號~
果陣番完工好累
係車度,你借左個博頭比我訓左30min
果時就係我呢世仔訓得最舒服既一次
同埋令我覺得你好溫柔~

雖然你成日做d野激嬲我~但係我最愛果個都係你~

i  笠  u~亭
阿絲 該用戶已被刪除

老婆:
     平時對你好差...又唔理你,,,,我會對你更好...令你開開心心ga啦...希望我地可以x續咁樣落去la~

PP,我好掛住你.....
同你行過既地方,坐過既車,o係你屋企,o係我屋企....
只要曾經我同你o係埋一齊既過既地方,....我的心也在忍忍的痛,
腦海浮現出好多好多片段,和你一起的片段,你的笑容,你的一舉一動,
就像在我面前活現一樣,.....但係點解,點解要咁樣對我,點解個天可以咁唔公平
點解每次都要我做呢個角色,為何最好的永不是我,
但是我仍深愛著你....即使你這樣對我...

我想講多句...  "我好愛比比"

[ Last edited by puzzle on 2004-4-29 at 04:29 PM ]
→天希← 該用戶已被刪除

to希希:

我唔知點解你一直都未答覆我~
可能你唔係咁鍾意我~或者你仲未忘記到佢~亦都可能係其他原因~
我知你會考已經好煩~我唔應該去煩你~
但係我真係好想你知道我對你係點~可能我俾你o既感覺係玩玩下~
我對你係認真~o係呢一刻~我可以好大聲咁同你講~我個心只係得你一個~
anyway~即使我唔可以同你一齊~但係我會祝福你~
希望你可以搵到你o既最愛~and生活愉快~
真正o既愛唔係佔有~而係不求回報o既付出~
我唔"車"望你應承我~只係想你知我o既諗法~

恆上

to 華華:
我好愛你!!!!!!
Oo魔oO 該用戶已被刪除

Aka:
     認識你係我一生中最大既幸運...如果可以我希望我地可以一生一世........
                                                                                                   to Aa
Goldcool 該用戶已被刪除

i love u

dick dick :
    冇見你幾日。掛住你添,你快D番完大陸啦。等你星期1同我去睇戲呀~"~
番大6唔好攪攪震,如果唔係我殺左你ka=.=,知冇~"~
我愛你呀老公,我就黎會搵野做咖喇,我都想搵D錢比自己洗下,唔洗成日問呀媽羅錢洗呀。。。。呵呵~~~~ i love dicky~~~>>3<<"快D番~"~,

I Love You

婷:
我暗戀o左你差唔多半年la,但係我仲未鼓起勇氣同你講,
不過我會係六月之前同你表白ka~你等我ar~~
                                                            杰上

深:
其實你係咪真係鍾意我ga~!?
同你一齊左差唔多兩個月la!
我真係感覺唔到你係關心我同對我好,更加唔好話有無鍾意我!
我一直對你付出,點解你就連感唔感覺到都唔同我講!?
你覺得我地咁樣一齊仲有意思咩?
如果你真係鍾意,點解要對我咁冷淡,知唔知咁樣我真係好hurt ar!?

KI

一片雲雨飄逸去,兩袖輕拂恩愛時,
三生緣定亙古處,四時不分皆迎春.
五嶽山高情更顛,六朝故都復古情,
七月生長殿相會,八仙渡海不眷戀,
九霄雲外懷思念,十世未忘念雪緣.

不知所愛情所歸,只知痴心在網緣.
今夕夜夢與卿聚,他朝夢醒空枕邊.

願所愛能明浪子心>^<

dick dick :

唔開針呀我>"<3個鐘頭幾喇>"<
今日都唔知發生咩事>"<
我好down呀~~~
sam1415 該用戶已被刪除

一見鍾情

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:10 AM , Processed in 0.060018 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存