2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~

如果可以比我見番妳~我一定會同妳講:我都鐘意妳架!
只怪我果陣...~

在感情的這一條路上 
美麗的外表常常會隱瞞一些事實 
尤其是去碰到自己心儀的對象 
更是會讓自己捨不得放棄 
你的猶淤不絕更是讓你深陷其中 
當然啦放下要比拿起要難的多 
覺悟總是要受傷過後才會體會 
唯獨經驗的累積與吸收 
才能看清在美麗的外表下 
隱瞞的一些事實 
你如果要選擇受傷後 
來累積經驗我並不反對 
哪會讓你更加的成長與成熟 
不過真的會很艱辛與痛苦 
學習著如何吸收前人的經驗 
來增加自己感情生活上的歷練 
會比較來的輕鬆與愉快 
當然啦自己沒有去經歷過 
總是會比較嚮往 
總歸一句選擇權還是在你身上 
希望你能夠有正確的選擇 

我的友情就在3c班,多謝大家!

我...浪費了妳給我的機會~
真係真係很後悔~點解妳黎睇我打波o個日....
我唔識珍惜機會呢...到而家真係後悔莫及~

不過o係度~我祝妳同佢開心啦...

siu東

話咁快,同你分左手年幾,係呢一年內雖然都有經歷其他既戀愛
但我發覺,原來最愛果個都係你,佢地只係你既影子,你既代替品
真係好掛好掛住你阿,經常仲會夢見你,也許係我回憶得太多!
必竟你係我既初戀,如果個天可以俾多次機會我同你一齊
我發誓,呢世只愛你一個!!!i love you forever~
                                                                明~kel

[ Last edited by 林舷 on 2004-5-27 at 10:04 PM ]

我好鍾意既衰人:
  原來我直覺咁準,我下次係唔係要咩都唔諗?
點解係我鍾意左你時,先黎散?早係兩日前,你話
送唔到我返學時,我已經估到,你對我開始冇感覺
,之間有既係冷淡。又係唔夠一個禮拜,我原來真
係咁失敗。我唔想你講對唔住,個個都係咁,一句
對唔住,可以當咩都冇發生。如果你冇講sorry
我會更好過囉。係呀,好似我咁既人,邊值得有人鍾意喎?
個樣係人地望一眼就會唔記得既,身材都冇tim,性格又
靜,老實講,我自己都嫌棄自己。講對唔住既應該係我,
對唔住,呢幾日委屈左你。我已經鍾意左你。
                好鍾意你既呀miu
魚魚~楠 該用戶已被刪除

點解妳要移民

香蕉,
其實你對我係點架??我唔知你依家鍾唔鍾意我,
但我就成日聽到有人話你鍾意我,整到D人成日叫我做亞嫂!!
/(我同D男仔傾下計,D人又同果個男仔講我係你既,
唔好撬你長腳,咩叫係你架??我有話鍾意你咩??
咁算係點wor??既然你敢同人講你鍾意我,
咁你點解唔敢直接同我講對我既感覺姐:o??
如果你唔係鍾意我既,又點解要同人講姐??
咁樣好好玩咩??我覺得好無聊呀~~/(
wakabayashi 該用戶已被刪除

今 生 旨 意, 有 緣 相 見
此 情 不 變, 心 不 轉 移 
一 時 衝 動, 痛 改 一 生 
思 心 思 念, 心 掛 你 心
關 心 未 變, 角 色 變 了

對 你 不 離 不 棄
但 只 懂 去 受 氣

淒美的悲劇情書。。。

肥仔︰
我知道你唔會睇到呢封信,你更加冇興趣睇到吧了。
但一切唔再重要,真的不再重要。
哭;我真的不想讓你知道。
你知道會怎樣?
你只是給我一句︰不要哭吧。乖了。我也會為你分擔。
這麼的一句,你不會再說了。
真的不會了。
看著你,我只是眼淚,我真的很想很想哭,但我是忍了。
因為我知道我的淚只會換來你的冷淡。
你可知道ma?你的冷淡,可怕了。我不能再說任何話。
記得當天你曾緊緊拖著我手,但你今天不會了。
我的心很痛。你知ma?!我的心很傷,你知ma?
每一次我累了,我真的很想你在我身旁,與我一起。
但你不會。究竟是你的粗心還是你不在乎?!
深知錯了,很想悔改,但不會了。你究竟會讓我改嘛?!
痛了;真的很痛了。你可以問我一句ma?!
但我知道你不會。因為傷了。
勾起回憶尤於勾起無比的痛。你知道ma?!
回想你,我真的很難過!!!!你不再是痛愛我的你。
但,我在乎ma?!很痛很痛的.﹒但我仍然會讓你慢慢搵噃開心。
背住你的痛,我願意承擔。背住你的淚,希望能由風飄去。
肥仔,我愛你..**
                      灰;張君.﹒**

代 蚊仔€ 貼:

阿a:同你相遇我已經好開心,真係好開心,同你經歷既一切真係好開心。
雖然e+你痛了,你哭了,但我會堅忍我既傷口,再盡我既一齊既能力去為你,
我知道我會痛,辛苦,但我不再害怕啦。因為哄著你開心,我已經係最大既滿足,
我會一直愛你.保護你,直至你一天不再需要我,我就會慢慢離去。
點都好,你點對我,我永遠多謝你,比我愛上一個多麼好的你。

[ Last edited by 蚊仔€ on 2004-6-1 at 09:21 PM ]

To:娥
        雖然我唔係你既理想對象
        但係我會珍惜你唔會比人蝦你架
        我淨係愛你一個架咋
        我會一直跟住你去天涯海角
                                              From: 文仔
Michael14568 該用戶已被刪除

其實我好鐘意你ga!
以前的確...我唔知其實我鐘意你
你追我o個時, 因為我驚得濟, 搞到我講o左d好hurt你o既說話
雖然而家我o地o係學校再無同對方講過任何一句話
但係我真係好想你知"我係幾咁喜歡你"
不管你而家有無心上人,
我只想籍著e個板o黎表達比你知
我知你唔會見到我打比你o既o野ga la
但我會一直一直將你送比我o既吉他片帶在我身邊
為了它的感情不會消失,
我應承你===我會好好活著
因為我活著, 便能令你仍存有著意思
雖然那意思可能已一早被你否定了,
但只要有它陪伴我, 我就不再迷茫了
願它會跟我永遠渡過甜酸苦辣...
它---一定是我一生中最寶貝的東西
因為這是你送給我的感情! ! ! !!

我講咩野你都唔會去聽ka啦,個個講D野都岩,唯獨係我講D乜野你都唔岩聽。
我唔知你咁係好定壞,但到左有時起上黎,你又想我點呢??
我唔知點去講我同你起埋一齊呢8個月,我唔知你個心唸緊乜?
你有幾咁愛我,幾咁關心我,或者我feel得唔太多!
我唔知我可以為呢段感情付出D乜野,但我知我唔會再好似以前咁,
而家你就係我既唯一。
雖然以前有好多好多野令到我而家好唔開心呀,
不過當係為你又好,為我又好,我都唔再去唸。
而家最想既係,我同你以後會開開心心,
唔會再成日嘈交,我為我之前所鬧過你,話過你既每一句說話講聲『對唔住!』
條路係你自己要行既,你自己鐘意點就點吧。^^"

需然我呢排好多時都無陪到你~~~但請你唔好誤會我係嬲左你~

我講過.無論你變成點都好..我都係咁愛你
*穎b* 該用戶已被刪除

小蕾,我愛你呀~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 12:39 PM , Processed in 0.067190 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存