2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

藤原佐為ㄨSAI 該用戶已被刪除

其實我對你地係點我自己都唔清楚.......
你地成日問我可唔可以對你認真d,我唔係唔想答你地
只不過我驚我真係驚我自己會high到你地....你地明唔明啊
我咩都唔好,跟住我冇結果既..........

你地可唔可以比d時間我啊.......比我攪清楚我自己想點先好唔好

雖然識左你無耐﹉□═─ 兩日到傾左兩一隻手數得曬既電話
但係我已經好鐘意妳喇…°可能真係太兒戲啦△ˇ
又或者妳宜家的確係有妳鐘意既人啦▽≠我根本就唔值得妳去愛ar
自從果一晚妳打俾我△ 赫完妳±跟住妳把聲妳果陣真係令我唔知點×
種感覺就只係好驚▏▆妳喊÷跟住就無傾∮成晚無訓雖然唔係為左妳▂
但果陣個腦真係成日諗住妳╙等妳起身﹡玩icq£勸妳既野....=
關心妳α真係好想果段時間係停嫁▄到左妳番工℅好悶無野做★
我係屋企就一直諗住妳⊿我唔知依D係咪就叫愛上左妳§
但係█我真係好辛苦呀╮妳話放工打俾我∪但我等左好耐喇△
我唔係唔打俾妳懶高鬥※因為妳都識講啦妳係鐘意佢嫁±我真係唔知道應唔應該死心
我見妳掛牌話四點令回v我仲等緊呀¯ˍ但宜家五點喇

個αbομt俾妳嫁~
°╭╮  ¯﹒·‧
   ╰╯●        算  了 死心 了 再 掙扎 只會越   痛
   ■○   ﹊﹉﹊ ̄ ̄ ̄¯¯﹉﹊﹉¯﹉ ̄ ̄ ̄ ̄﹉﹊﹉¯¯  ¯¯﹉ ̄               
                  如果 問   我   我最想  要得 到什     麼   丫   
                 ¯ ﹉﹊   ̄¯﹉  ¯﹉  ¯¯¯﹉ ¯  ﹉   ¯﹉  ﹉  ¯¯¯¯  ̄ ̄ ̄

好耐未試過好似宜家咁Iu......
       半年喇~無左鐘感覺半年喇★
           我愛妳呀△¯¯
                    我諗妳應該睇唔到既!
不過算啦。﹒勉強無幸福我知嫁!

有好多好多野想講俾你聽…
 但係我唔知係邊度講起好…
  我想講…我仲係好好鍾意你
   但同時我亦都好好討厭你…
    我開始搞唔清對你係咩感覺
     我淨係知…我會永遠記得你
      我會永遠記得一個可惡既你

我愛你..不過你呢?
係屋企..淨係識望住個電話..
等佢響..5日啦..呢5日你去左邊!?
除左你之外..無野再值得我去傷心..
你知唔知丫..呢5日..無電話..無sms..
我有幾掛住你..我好驚會失去你..
我改過..你講過你唔鐘意既你我都改過..
咁你呢?我改我既缺點..
同樣地..你都改變左你對我既愛..
可能..你已經唔再care我..
樂明哥 該用戶已被刪除
樂明哥 該用戶已被刪除
[映]照_[黎]明 該用戶已被刪除

情信

怡:前日因為你搵倒工..而我就覺得好唔開心~因為如果你番工..就會比以前更少時間陪我..
所以我o係日記度暗示我有你但一d都唔開心....但搞到你睇完好唔開心~~
諗真一下..我真係好無聊好白痴好幼稚...我一d都冇體諒你,淨係自私咁想自己開心
就無理會過你感受..我真係好自責...好懊悔..希望你可以原諒我...
我知道自己每一次做錯事..令到你唔開心....都係好無恥咁自責..
但我真係希望你原諒我..我而家知道咩先係真正o既愛....對唔住...

水在流~魚在游~愛妳不需要理由
天有情~地有情~問妳動情不動情
人在變~事在變~對妳痴心永不變
惜花人~賞花人~永遠珍惜妳的人
天動情~地動情~永要共妳守此情
天未老~地未老~愛妳此心不會老
寄情此~寄意此~此信盡記心中意
Assassin~Killer 該用戶已被刪除

不敢說愛你的人 該用戶已被刪除
愛情人 該用戶已被刪除
ccyeric0830 該用戶已被刪除

我真的真的好中意你
但我好害怕你不是真的中意我
我害怕你是玩我的........
中意你的感覺不斷增加......
我愈中意你就愈怕失去你...........
唉......我真的好中意你.............
你呢?????\
你真的是中意我的嗎~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

茵茵 雖然有時我對你好差~~
但原來..我真係好鐘意你架~~
希望你番工唔好咁忙啦~~
可以多d時間陪我~~
我好需要你架><

其實我很怕當你感情的後備..
真係好鐘意你..可能你feel唔到..
不過我都係講真..
你好似..有d唔同左..
係我唔夠好..定係你唔愛我?
wakaka_nam 該用戶已被刪除

^^~我愛你ar....~
我地唔經唔覺..已經一齊o左一年la....
不過所謂ge一齊...~都未必係..~
我地比較特別....仲未正式一齊...
不過我知你好快好快.....就會..~哈....

你知唔知ar
你對我真係好好架...
你係呢個世界上對我最好ge人~
真係ga..~
唔好驚自己對我唔好ar..~
因為起碼你對我..好過我對你~
我對你好衰ar~
不過唔代表我愛得比你少ga
只不過愛ge方法唔同ja ma~

如果我做o左d 乜野令你唔開心..
記住同我講...
因為你唔開心..我都唔開心ga...
唔好乜都就哂我...~
如果唔係遲d忍得辛苦得制....
可能...>__<
唔好屈o係個心到ar~

520~

7月9日所發生的事,
  我知你會好難受,好傷心。
   請你知道我只愛你一個>o<

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 02:58 AM , Processed in 0.047663 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存