2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 情書發佈地~~
樓主: 冰.冰
go

情書發佈地~~ [複製鏈接]

Dear Kelvin(健健),
我發現我的心只可容納你一人,
要是再有人欲走進我心都已容不了他啦!
也許我跟你在一起根本唔會有結果,
但能認識過你,知道過你的生日日其已很開心,107...
好想有天真的可親親的叫你一sang健健!
yours Kimmy(嫻嫻)

笑傲無雙

To:老婆~

老婆~我好愛你呀..珍惜你..錫哂你..啜啜..

我愛我個老婆~啜>3<~掛掛你

愛你的老公~

to:eiki
我其實鍾意左妳都有成幾個星期架嫁~
我真係好鍾意妳嫁
我一路都只想同妳講我愛妳
我日日都好掛著妳呀
妳呢幾日我見唔到妳online我就仲更加擔心妳呀
我一直都係只想可以
在我一生中幫妳抵擋任何風風雨雨
我只想在我一生照顧妳
我想在我任何時候都在關心妳
我好想在我一生中保護妳
我都想在我任何時候都惕晒妳
我知道我自己唔係一d靚仔
無論如何我都會愛妳一生一世永遠都唔會變心
無論點我都唔會離開妳
我只會在妳身邊支持妳
我愛妳
我以上全部都係講真架
from:ivan
lindashow 該用戶已被刪除

只希望你能再和我說話...我已再沒有勇氣正視你一眼..或在icq中~說一聲"hi"
雖然很想對你說暗戀了你...但卻不想失去你這個朋友~~

很久很久前已跟你說我喜歡你喲
但你卻..不相信我喲!
真的! 很多朋友都知道我是喜歡你的....
雖然你不會看到喲@@
但說出來..需要的不是勇氣
而是我真的很喜歡你耶~~
跟我交住吧!

To:琳
其實我巳經鍾意左你好耐..... 但希望你知道你唔開心時我會係你身邊分擔,你開心時我都會同你分享,我知你最近好唔開心....所以我真係好想同你分擔架     我愛你   36

by17
油條 該用戶已被刪除

轉貼自KLT1986於 戀愛.愛情版相關資訊區
Daisy豬~~~~
愛死妳>3<"
多謝妳肯收留o左我成年咁多呀@@"
老婆仔我愛妳>3<"
放心~
我應成妳~
我會愛妳一生~
照顧妳一世~
比住妳無限既幸福~
愛妳一千年~ 一萬年~
啜~~~卜~

Originally posted by 《阿基》 at 2004-2-5 10:53 PM:
to:eiki
我其實鍾意左妳都有成幾個星期架嫁~
我真係好鍾意妳嫁
我一路都只想同妳講我愛妳
我日日都好掛著妳呀
妳呢幾日我見唔到妳online我就仲更加擔心妳呀
我一直都係只想可以
在我一生中幫妳抵擋任何風風 ...

m.....
呢位兄台~~
你係佢邊個??
溝我條女咩-.-"?

你算啦~~
佢唔會鐘意你嫁~~

其實我第一次見你就愛上了你...你比到我一種好特別的感覺是好像識了很久..但果日只是同你第一次見面.......但我自己有自知知名...........同到你出街.....見到你開開心心.......做到一般朋友我已經好開心........我很想2月14號約你出離但.不知道成不成功因為我好怕你會拒絕me.但唔試me就唔知自己有無機會.........其實我好想同你講一句『我愛你』天會再次比機會me.......

煒,

有你是榮幸...^^

月
imkei 該用戶已被刪除

曾經有一份至真既愛情擺係我面前
但係我冇去珍惜
到冇左既時候先至後悔莫及
塵世間最痛苦莫過於此
如果個天可以俾個機會我返轉頭既話
我會同個女仔講我愛佢﹗
如果係都要係呢份愛加上一個期限
我希望係...一萬年......

對唔住丫....我知我咁樣做係好唔岩.....但我鐘意你...唔可以同你講我愛你咩...
我知你真係好想見我,但我一D都唔靚...我好驚你見到我之後..會唔愛我...
我更加驚你當住我面咁同我講...如果你講左既話...你叫我點丫....
我真係好驚冇左你....我先唔敢去見你...但唔見你...就令到我失去你...
唉...真係好辛苦...每日都以淚流面.......真係好想忘記佢..但我做唔到丫..
我好記得你第1次唱歌比我聽...而果首歌係死性不改...我第1次講比你聽既故仔~
就係3隻小豬....仲好記得....你之前成日叫我起身返學.....叫完之後就即刻搭車..
我每次放學都會打比你...如果我4點幾-5點果陣冇打比你...你就會打比我..
好似驚我有事咁....我記得之前你黎左長洲..你仲叫我出黎..我冇出..你果陣只係嬲左一陣..點解你今次要嬲咁耐丫...對唔住丫...原諒我LA~~
我好想我地可以做番FD丫..得嗎~

從前的我,未知咩叫愛
在學會愛一個人既時候
才知道你係我不能缺少
但當我一心一意鍾意你
你同我生疏了很多了。
不過我一早預料不長久
只不過世界太過細小了
令我對丫a你仲存愛!

請留意
每行既第4個字........
~雄~ 該用戶已被刪除

信~~

給我最愛的老公大人~~~~

老公呀~~~~~~
好開心可以同你一齊呀,半年前既愛情重創...令我唔夠膽好用心咁去愛人..搞到自己好唔開心(果日係元綠同你講既某d野係真架,我冇呃你,嘻嘻)
全靠AV豬~我先可以唔覺意咁識到你~又唔覺意咁同你係埋一齊~
真係要同佢講聲多謝...
老公丫~我真係好愛好愛你喔.......雖然我地係埋一齊既時間仲係好短好短,但係...我已經好開心喇,呢幾日都有你陪我,令我覺得自己既生活唔再咁灰暗同無聊......
無論點都好,我希望你會信我,我真係鐘意左你...而唔再係當初咁諗,只係同你試下得唔得,我認為係得左囉......我要向住全世界同你講一句:我愛你!!

[ Last edited by 雲戀 on 2004-2-17 at 02:14 PM ]

給..........嘉熙

可能......呢一世你都唔會睇到呢個POST......可能.......呢一世我都唔會再有機會見到你.........可能......呢一世你都唔會知道...你傷得我有幾深.....可能......呢一世你都唔會知道.我曾經愛你愛到有幾深有幾痛.........
2003年既7月29號,呢日既之前一晚,我係你屋企住左一日,亦同你一齊&你媽咪食左餐晚飯..好開心,果種感覺好暧....雖然過左咁耐,但係我仲記得果晚我地食過D乜...仲有..你逼我飲湯...哈哈....但係...自從呢日之後...你唔再肯出黎見我......慢慢咁..你連電話都唔再打比我..再變成好耐先SEND個SMS比我...我唔知你發生咩事,可能我份人比較被動,我唔敢去探究一切..我好怕我最後得到既結果,係我最唔想見到既結果...
就咁...拖左兩個月.....
2003年10月1日,國慶
呢一日,阿馬同,康哥&阿文同阿傳佢地約左我出去,諗住一齊睇煙花.....
當時我地已經就快去到海傍,但係.......唔知點解..見到阿文,令我好想好想見到你..於是..我就咁掉低左我既一班朋友...走左入沙田搵你...我打電話比你,同你講我已經係沙田公園..一定要你落黎見我...終於..你肯落黎見我啦...
再次見返你,我發覺你變左好多..比以前成熟左..但係依然係..憂悠寡斷..
見返你..我好開心..好開心...你第一句叫我既係:傻婆,聽到呢兩個字果時,我覺得..自己都唔知點講野好,因為..你以前成日都叫我傻婆..我竟然識笑...你真心咁笑左出黎...就係因為見番你,你同我講,我瘦左...我都唔知我係咪真係瘦左..但係,呢一句說話令我覺得,你係關心我...
就咁拖拖拉拉......行過左1個公園再經過商場又行入1個公園仔,附近有間7-11
你買酒飲......我知你唔飲得..好快會醉.......果然..你醉左.......之後,我打電話比我哥哥..好可惜.電話比你搶左..我唔知你同我哥講過D乜..但係哥哥之後就係電話度勸我...叫我放手,如果人地係唔鐘意你既,勉強都冇幸福...你知道嘛,果一刻,我崩潰啦....我只係識得喊...我唔知道自己做緊乜..當時既我..竟然開口叫你唔好掉低我..我從未試過咁樣去求人..但係..你好絕咁同我講:我醉左,就算你而家講乜都有用我唔會聽,唔會記得....你又行開左去嘔...之後返過黎,你攬實我...望左我一陣,同我講左一句:最後一次見,最後一次錫..呢一句說話,令我..好似跌左落深淵..果一個吻...我好記得好記得..之後,你CALL左阿文黎,叫佢接我走...跟住自己就走左去唔理我...你認為阿文真係接得我走嗎?不能......
你知唔知咩叫竭斯底里?果時既我...就係咁啦...
當時我用左平生最大既力氣..向阿文講左句..你同我走,我唔要再見到你!!!!!!!
阿文佢鬧我,話我點解明知佢咁對我都仲要咁愛你...
你知嗎....我冇理佢地..我一路亂行一路喊...經過1個停車場...前面係一條馬路..當時既我..真係衝左出去....但係..比阿馬拉我我返一黎..話我唔值得為左你呢D咁既人而做傻事..你知嗎?我認為..為左你,就算要我去死,都係值得架...我有死既勇氣,但係,我又唔想死,因為我怕萬一我死左,我就真係100%冇機會會再見到你,再聽到你把聲............:unlove::unlove::unlove:
為左你,我既雙手手腕留低左永遠都唔可以磨滅既疤痕,可能人人都會話我係傻既...得唔到既野咪放手囉,點解仲要傷害自己?冇人會可憐你架...!
但係...直到半年之後既今日,我仍然冇後悔過我因為你而所做既一切一切...呢D疤痕,可能話比我知,我曾經愛你愛到有幾咁既深,幾咁既痛....
而家既我冇辦法再搵到你...MAYBE係某年某月某日...我有機會係街度再次遇見你...我一生中既最愛....熙........
唔知又有冇人見過佢呢.....手臂上有獸字紋身,背上有天使魔鬼&十字架....以及下腰,前胸都有圖案的你^^
半年前既我...因為你而令自己係呢半年都過得唔好....
但係..我好想話比你知...我終於都再搵到令我有被愛感覺既人啦........
明明老公.......希望你睇完呢篇野之後,唔會唔開心....因為...而家既我...只愛你一個
老公!!!!!我愛你呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

[ Last edited by 雲戀 on 2004-2-17 at 02:10 PM ]

雲:
唉...又整嬲左你...仲叫你以後唔好搵我...雖然我地分過好多次手....但今次我真係好怕
你冇搵我呢2日我都諗左好多野....唔經唔覺都同你行左年半.....有開心同唔開心......
其實我都唔知自己想點....有時會覺得你好煩.....但係半日冇講過電話我又會好掛住你...可能我真係怪錯左你啦.....不過宜家講咩都冇用....

冇用的阿豪
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 10:23 AM , Processed in 0.051035 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存