2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

4.2e 荀彧

出門一面具+兩樹支+兩藥膏 去中路

技能點法1215124132243335.......

開始見對手係法c可以安心放致命~又可以嚇人又可以收錢

~補血用藥膏~2技唔係救命都唔好用開始又補得唔又唔夠魔用

見箭手最好作被壓的準備=.=不過無論如何都要放致命收錢

放好致命如果對手窮追不捨打你就快龜塔底吧~放棄昇lv收錢好了
(不用擔心lv不會昇~只不過會比較慢)

放好致命如果對手打你支致命的話就引他打你然後又退後吧~如果佢係都射支杖唔打你你咪打佢嚕
(保證致清晒佢d兵~咁佢就賺唔到錢haha)

到6lv~在小兵打緊交的情況下蛇最好唔好放...救命除外or....

有近攻英衝來殺你埋身的時候蛇點在佢身大概可以困得死~~
(蛇通常打小兵優先...如果對方有小兵在又困不到的話只是浪費=.=)

仲有就係如果佢攻過來你困到佢的話~~你是神...不用睇我講廢話...如果唔係你好超-6嚕冇野講

~~清晒佢d兵之後推到佢塔底觀察一下對手在塔底有d咩慣性動作

例如 : 1.係咁走係咁走避卒 or 2.企係塔底計逐打卒

如果係1.你不用想殺佢...專心賺錢好了

係2.你就有幾會放蛇困死佢啦~~不過到時都要臨場判斷>>>
(對方下隊小兵是否來到呢or己方剩下的小兵夠唔夠捱呢or對手見到你衝過來會唔會驚又走佬呢or其他)

不過如果對手血不多的話放在他後一點大概都150了
(只要對方沒有小兵在)

裝備放面當然先活丹再合風杖啦~~有左活丹2技就可以成日用都唔驚冇魔喇

重要就係吹起人放蛇啦~放好蛇如果有空隙就補致命+暈杖吧~~再唔係用埋自己身體補位都仲得

吹之前要留意目標有冇移動技or分身技的最好唔好吹起來殺~

例如馬超,關二哥,月英,魏延,太屎,小q
(除非肯定佢地d移動岩岩出完)

同埋仲要留意一下裝備~如果有風行or飛鞋都一樣最好唔好吹起來殺~

最仲要就係如果對方有劉備的話,,,就要肯定佢招拉人技有排cd先殺人or先友殺劉備
(吹起人放蛇有一點要注意的是當目標站在有高低差的地方,例如岸邊~蛇有機會編死晒一邊>>
一係o係晒岸上or河度~~所以呢種地形最好都唔好吹嚕)

之後再買多個活丹合多把風杖~呢把風杖主要唔係用來殺人,係用來比人追殺救命用的

有左兩把風杖魔可以說=無限~~治療,暈杖cd完就放也不怕魔會耗盡

之後再一青囊一神農再為隊友補~這樣己方5人沒有一人雖要b了
(貧窮的隊友也因為你而會肥得比較快...都不用回補省下好多路程)

5人一起長期壓住對手來打~有蛇放出來拆塔~~勝利只是時間問題

希望你轉貼人既話加番 轉貼兩字

如果你真系可以系一分鐘/數分鐘之內打完心得的  或

在記事本內打好才post上來

我跟你道歉

你邊個-.-?你有權-我fun?我係在記事本內打好才post上來@.@

我當然冇權

提醒下你姐-.-v

你係第2到 轉貼 都唔好轉d咁廢ge post 啦 如果係你打都知你幾* 唔係好想講你不過你真係講左好多廢post

同樓上一樣.............我睇左好多個post , 覺得真係第一次玩的先會有用(都唔係100%有用....)
樓主大部份玩法都要對住新手先用得著.......................................................
真係同有水準的玩家對戰的話.......樓主的玩法可以

支持你!下次繼續@.@

太強了吧 .....果然是高手中的高手哦

青蛙要用變杖,真的好用
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:07 AM , Processed in 0.029184 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存