2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 完美世界 有關acc凍結/開唔到acc/安全鎖問題 請在此post集中討論 ...
go

有關acc凍結/開唔到acc/安全鎖問題 請在此post集中討論 [複製鏈接]

其實一直都有呢個問題出現~
但係到而家都無咩解決方法........
安全鎖就唔知點解~
一d人得一d人唔得~
只能做既就係打去客服~
所以開呢個post可以等大家集中討論~
不要推舊post或者係開新po討論~
有可能會被扣分喔!!

十週年勳章(賀詞)

破解通訊安全鎖100%成功(新手申請須知,請版主推置頂)

「香港玩家申請通訊安全鎖後,無法順利開通遊戲帳號的問題,目前遊戲新幹線已向香港地區相關單位申請架設香港玩家專屬開通專線,預計於 15 個工作天內可完成此作業。」(官方網2007-08-02公告)
如果想15日內,你想申請遊戲帳號,又無辦法,可以試一試

雖然我這方法比較痲煩,就是找一個臺灣的朋友問他拿一個手機號碼(或者自己買CSL卡打去臺灣取消,通常無法順利開通)。。。。然后
填他的手機號碼在通訊鎖安全鎖,跟住叫他打電話去02-23229230取消通訊安全鎖,
破解通訊安全鎖100%成功
(臺灣人好容易找例如去論壇)

以下是轉貼遊戲基地
----------------------------------
完美簡易版務公告:

★完美世界 維修時間為 每週三 10:00 至 14:00★
★通訊安全鎖 將於 每周三早上 11點 至 11點05分★

新版規排版完成。

完美版版務群祝各位版友們,情人節快樂 & 新年快樂 ^_^

提醒各位玩家們,1/18(四)開始,官網將進行「第二次強制更改遊戲密碼」

2007/1/2:
ag0卸任副版,並W22779183,snow_girl二位升任副版。

◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
            96年3月8日
皓月:新版規排版完成了。爺爺住院了QQ。
葯瓶子:近日出現許多不明的圖片連結,實際上卻是連結至無法開啟的木馬網址,   
    請各位版友多加注意!並檢舉給版務群~tks!
專靶違規文的混帳:工作→苦力編輯各職業軍裝資料,發文時注意新規範如下↓↓↓

★★★★★★★★★★★★請仔細閱讀★★★★★★★★★★★★
火星文規範
     ●請發言時盡量少用注音文,超過三個注音文一律鎖文。
     ●標題嚴禁使用注音文,違者一律鎖文。
      初犯者警告1次,但並不懲罰。
      再犯者將予以刪文,並禁言24小時,視情況累加。
灌水文規範
     ●發言字數不得低於10字。
     ●短時間連續發文或者是大量灌水者,視情況與內文移送黑名單。
     ●希望大家在貼文章前,請先查看有無玩家貼過,不要重覆標題與內容。
     ●請發文時一次發言完畢,不要連續開設多篇文章,請善用編輯功能。
     ●對於自已文章的自推文請自刪。
     ●標題請註明清楚,例如:請問、進來看,一律以鎖文。
      初犯者予以警告1次,但並不懲罰。
      再犯者將予以特刪,並禁言48-120小時,視情況移送黑名單。
筆戰文規範
     ●筆戰之文章,版務予以鎖定。
     ●嚴禁筆戰,勿情緒化。
     ●請勿於文章發表中夾帶人身攻擊與不雅詞句。
     ●意圖散布於眾,而指摘或傳述足以毀損他人名譽之事者。
      初犯者鎖文並予以警告。
      嚴重者則當場禁言,並禁言48-120小時,外加移送黑名單。
其他違規項目1
     ●請勿在本版討論現金買賣及其它相關之議題。
     ●禁止公開分享帳號密碼。
      上述二點初次予以警告並刪文,再犯移送黑名單。
其他違規項目2
     ●禁止散佈身分證字號產生方法。
     ●禁止蓄意發表色情、暴力、猥褻、血腥及含木馬、病連結等文章或圖片。
      上述二點一律直接移送黑名單,不予警告。

本版禁止其它遊戲之討論或一切無關廣告,如要討論,請至該討論版,這是完美版
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

為了安全,最好在遊戲新幹線架設香港玩家專屬開通專線後立即申訴通訊安全鎖(應該可以用香港家庭電話或手機綁定掛~),否則後果自負了!

通訊鎖 有用通訊鎖既入黎幫幫忙-.-

依家通訊鎖有冇人打得通 個電話我打+886221920915就話個服務未開
                                                打886221920915就話冇呢個電話
姐係點-.-

新手想玩完美,但完全唔知點攪個安全鎖....

我岩岩申請game ac,想問係唔係已經有安全鎖?可唔可以取消個安全鎖(即係唔使打電話log in)?如果得要打咩電話?同埋個+號點打.......

我想問打+886223229230係唔係就取消到?點解我用手提打唔通ge

安全鎖

又話會唔洗理個安全鎖就入到
依家登入仲係鎖住 
有冇人同我一樣 定我ac有問題

十週年勳章(賀詞)

係唔係一定要打去個個電話到

笑傲無雙

申請完帳號話一定要用通訊鎖,可唔可以取消
打去個個電話又唔得

通訊安全鎖

通訊安全鎖5懂用
係5打ac&pw,先打號碼?
撥哪個號數先:安全鎖/開通專線?
e.g.撥002852xxxxxxxx886223229259
                         或是
886223229259002852xxxxxxxx
係咪1次過撥all?

原帖由 蒸溜水 於 2007-9-30 04:40 PM 發表
申請完帳號話一定要用通訊鎖,可唔可以取消
打去個個電話又唔得

聽人講係唔得架-.-
不過要取消好似要等佢出可以取消-.-
好煩呀><

有冇人可以教下我點解除凍結

今日登入帳號無啦啦話我註冊資料不實封左我帳號,叫我將正件傳真至客服..應該點搞???

點先可以玩到li個game a?
點解acc凍結a?

依家係唔係開唔到號..
我打左帳號..去到設定通訊安全鎖果到
緊打左完之後..禁送出
就話很抱歉!港澳地區玩家申請功能臨時維護中!
有冇維護咁耐...琴晚維到依家= =
咁姐係依家係唔係開唔到號

十週年勳章(賀詞)

都唔知佢攪咁多野黎做
就咁申請ac咁算囉

如果官網整個申請ac教學米好囉...
我依家上到gf入左會員ac..跟住申請完美ac..
打住之後...彈左去申請會員ac到..
我係打ac個到..禁個個檢查乜乜到...
打左ac 之後空白1片- -"
都唔知做乜好.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:28 AM , Processed in 0.042273 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存