2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 天外歷史,你知道/記得多少?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰震之丸
go

天外歷史,你知道/記得多少? [複製鏈接]

我記得皇極同蜘蛛王- -我係玩世外桃源既 之後合左ser先識佢地

十週年勳章(賀詞)

咩蜘蛛唔係升得最快個個咩
真係唔記得左
我記我我仲3十幾個陣,蜘蛛著緊5十裝

我最記得係果時未到20lv 地洞(好似係咁叫-.-")都好多人升,
收錢帶既都有

原帖由 雪下思 於 11-2-8 10:42 AM 發表
「曾經能有40等級就己經很風光」
呢句先係正點!

我都有啲記憶但係唔記得好多野了

我記得~o~ 我當時係公測第一批後期40lv.....可以賣左幾百蚊個acc.........

@.@自己都試過用當時....唯一出現過既外掛........而俾捉.....鎖左acc 3日............

仲記得.....狂掛丹藥.......劍士爆連技好爽....但無人組好慘...因為40lv先有爆技....仲要- -廢既.....

天外重玩左2,3次啦至少
仲要次次都係重玩術士
宜家諗返都覺得自己沉迷

天外既回憶真係勁美好丫~
識到勁多朋友
果時中2 新年有利是收(公會既大叔送既XD)
之後公會既人講吃海鮮+唱k
之後又識了幾個fd成日一起大食會
公會既人仲會成日舉辦活動 好多人唱k+食食食

諗返起最早期 我玩劍(仲要改佐個難聽既名:神豬女小霓)
仲要+全運(以為+運會易打到寶==")好彩之後有重點
之後轉玩仙術(詩音) 玩到lv9x
其實我明白點解玩過天外既人都會想重玩返,
呢隻game會增進人與人既感情!!一定要組隊打怪...邊打邊傾
其他game真係搶怪搶到同人地xyz=.=
(所以無一隻game玩得耐,果d畫面靚到嗶一聲既3D game都無天外咁正)

天外返唔到以前剛開測果時了
但我好希望可以出多一隻同天外一樣戰鬥模式既新game!!同埋唔該代理俾d心機搞隻game
一定會好有好多人玩,我都到時一定會扑到埋去玩>O<!

衣加係雲起都放棄呢隻game既感覺,如果比番小小心機去搞番下都可以好d....
以前岩岩開始果時,又電視宣傳咁,又多活動,
衣加d活動就好似巡例咁,完全比人覺得冇心搞- -"

路過~~~~~~~天外真係好好玩~可惜代理係雲起.....

十週年勳章(賀詞)

嬅名 發表於 11-9-9 08:18 AM
路過~~~~~~~天外真係好好玩~可惜代理係雲起.....

雲起已經算好啦
隻game好少人玩佢都仲頂住,無放棄...台服無更新,港服迫住一齊無更新
雲起都係靠開新服拉返d人返黎
暑假仲係2kfun買廣告位...
一隻出左7年既game,無任何更新資料片又無重大更新...都仲幫佢買廣告位,已經好難得

十週年勳章(賀詞)

我剩係記得我玩亂世英雄戈陣
最高lv戈幾個好似係: 聖劍魂,任凝霜,狗屎尿yeah,江鋒          (p.s 唔知有冇記錯==)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 12:32 PM , Processed in 0.051993 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存