2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 天外歷史,你知道/記得多少?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰震之丸
go

天外歷史,你知道/記得多少? [複製鏈接]

原帖由 自閉仔*『傑』 於 2007-9-13 06:22 PM 發表

我係咪識你

你個名好熟口面 -.-

緊係識
不過傑傑識你既時候已經係我lv70幾定80幾既時候
仲記得係唔知叫咩洞1f3點幾連升幾粒鐘無停過~kaka
不過最有印象既係紅毛
我lv40既時候話想入揚名~紅毛個時lv70幾
我仲記得係妖3見到佢~佢話p得嬴佢就俾我入~嘩哈哈~諗起都好好笑!!!

我識你傑傑個時係叫死性不改
我第一代玩既時候叫天下第一好心人
第二代玩既時候叫快樂大享<---仲俾kitkat話我打錯字~係亨唔係享
個時係入左kitkat個族
好耐lu~d野唔記得哂啦~成年幾有多啦

原帖由 快樂大享 於 2007-9-13 06:45 PM 發表

緊係識
不過傑傑識你既時候已經係我lv70幾定80幾既時候
仲記得係唔知叫咩洞1f3點幾連升幾粒鐘無停過~kaka
不過最有印象既係紅毛
我lv40既時候話想入揚名~紅毛個時lv70幾
我仲記得係妖3見到佢~佢話p得嬴 ...

哈 仲有人記得我@@"

不過我完全無印象-.-"

當年玩世外同傑開左揚名真係玩得好開心

個陣晚晚通頂 又宵夜又唔訓搞到我開始暴肥-.-"

不過真係勁開心 個心剩係得天外 係天外識左三,四個女朋友

仲有好多fd  好多回憶@@

原帖由 『Red★MO』 於 2007-9-13 11:34 PM 發表

哈 仲有人記得我@@"

不過我完全無印象-.-"

點會無人唔記得你地兩個
世外劍術鎊既長期頭三位
族鎊長期第一位

哈哈~個時真係好多人好恨入揚名

原帖由 快樂大享 於 2007-9-13 11:45 PM 發表

點會無人唔記得你地兩個
世外劍術鎊既長期頭三位
族鎊長期第一位

哈哈~個時真係好多人好恨入揚名

你再講我要喊出黎啦

呢個post勾起左我好多回憶

好開心

原帖由 『Red★MO』 於 2007-9-13 11:38 PM 發表
當年玩世外同傑開左揚名真係玩得好開心

個陣晚晚通頂 又宵夜又唔訓搞到我開始暴肥-.-"

不過真係勁開心 個心剩係得天外 係天外識左三,四個女朋友

仲有好多fd  好多回憶@@

我都識左幾個女友喎
不過只限係game到呢~嘩哈哈

真係約出黎玩既天外game友只得兩個
不過早期都無再聯絡lu!!!

原帖由 『Red★MO』 於 2007-9-13 11:46 PM 發表

你再講我要喊出黎啦

呢個post勾起左我好多回憶

好開心

俾傑見到笑鬼死佢
紅毛都會喊~嘩哈哈!!!!
天外真係會令好多人會有快樂回憶既~

原帖由 快樂大享 於 2007-9-13 11:49 PM 發表

俾傑見到笑鬼死佢
紅毛都會喊~嘩哈哈!!!!
天外真係會令好多人會有快樂回憶既~

佢頭先先見完我ja-.-

等我得閒又開個post懷念下先

好懷念果時釣住魚通頂升lv食宵夜/_\
好懷念果時狂彈game死返城, 升埋升埋都唔夠扣/_\
好懷念果時係玄日打三ec...
好懷念紅毛發表既紅毛語錄...
好懷念揚名半夜個變態頻道...

原帖由 ξEvanescenceξ 於 2007-9-14 12:24 AM 發表
好懷念果時釣住魚通頂升lv食宵夜/_\
好懷念果時狂彈game死返城, 升埋升埋都唔夠扣/_\
好懷念果時係玄日打三ec...
好懷念紅毛發表既紅毛語錄...
好懷念揚名半夜個變態頻道...

毛語錄 ?_?

原帖由 『Red★MO』 於 2007-9-14 12:34 AM 發表

毛語錄 ?_?

搵返d上黎post下笑下, 好多都唔記得左~.~""

原帖由 ξEvanescenceξ 於 2007-9-14 12:41 AM 發表

搵返d上黎post下笑下, 好多都唔記得左~.~""

gap雪算唔算係毛語錄呀?

原帖由 快樂大享 於 2007-9-14 12:48 AM 發表

gap雪算唔算係毛語錄呀?

=-="" 咁既名你都記得....
邊個改嫁\"/ 不過好似唔係好毛改....

原帖由 ξEvanescenceξ 於 2007-9-14 01:02 AM 發表

唔關我事咖-.-" 我點會講d咁核突既野

原帖由 快樂大享 於 2007-9-13 04:11 PM 發表

米米!!
哈哈!!
點呀~而家仲有玩緊呀?
多唔多人玩緊呀?
睇下面好似話屎爆仲有玩緊
你呢??
我隻屎性仲有無玩呀??
睇d~post好似見你話卷入左一單盜竊案裡面
d~police跟成點呀?
多數都係不了了之架啦~ ...

係呀.....升緊隻 劍..86 lv 了

多唔多人玩 ?  多掛.........好多人都同我一樣....玩多幾隻唔同 職....

爆爆緊係有玩啦........佢..術 3 星 100..弓2 星/ 3星 8x lv.......... 劍..1星
                                  風水95 lv ..重得閒到 掛 up 升隻去到 9x lv ec 添呀.....

而你隻 死性 入左爆盟 仍玩中.........

至於我個單野.........警方重未再次搵我,唔g 係咪我 sleep..熄左機搵唔到...

但係我又多得呢單野唔少啵.....d 人特登搵 我 收 天 $( 一d 都唔厭貴 ,最緊要有得收..)

我都因為呢單野,學識保護自己唔怕煩............

d 人重教我 點 做多 d 功夫........

至於單野..我一d 都唔驚,因為呃人既..唔係我.......

平時好少來往既..都密我話相信我,好感動呀.........

d 人玩 英 玩轉生..玩到不 g 幾開心.....

我隻 100 術 都 轉左 lu......

now..kakaka .........用 hero 帶升都幾得意.......

原帖由 ameba 於 2007-9-14 01:19 AM 發表

係呀.....升緊隻 劍..86 lv 了

多唔多人玩 ?  多掛.........好多人都同我一樣....玩多幾隻唔同 職....

爆爆緊係有玩啦........佢..術 3 星 100..弓2 星/ 3星 8x lv.......... 劍..1星
                ...

乜野叫三星呀?太耐無玩唔知乜黎~waka
係咪即係轉左三次轉生又升夠lv甘解呢~kaka~爆爆係有d甘既屎人精神去升lv

搵到錢就好啦~而家好似睇d板話收費serd天錢1:7~嘩~低得可憐~個時我地都係1:3.5咋~kaka

唔洗問個大富翁緊係隻屎爆~因為佢搵錢係有一手<----(賣屎foot)

我估有好多人都已經無玩~因為係爆盟個族post無左好多人上去講野

如果~有時間既我都好想好想玩返~不過由頭開始係一件好好好好辛苦既事~kaka

希望你地玩得開心d啦~搵多d錢

前day我無意中開個2000fun黎望下發現有個甘既post~so入黎聊下

覺得2000fun而家好悶
因為以前攪事一族都無再見到~包括屎爆都好少上黎啦!!!!

原帖由 ξEvanescenceξ 於 2007-9-14 01:02 AM 發表

要問下傑傑啦~waka

原帖由 『Red★MO』 於 2007-9-14 01:04 AM 發表

唔關我事咖-.-" 我點會講d咁核突既野

笑鬼死人~

原帖由 快樂大享 於 2007-9-14 01:37 AM 發表

乜野叫三星呀?太耐無玩唔知乜黎~waka
係咪即係轉左三次轉生又升夠lv甘解呢~kaka~爆爆係有d甘既屎人精神去升lv

搵到錢就好啦~而家好似睇d板話收費serd天錢1:7~嘩~低得可憐~個時我地都係1:3.5咋~kaka
...

BINGO............

佢..2 個人玩..梗係 ko 啦

d $ 低到 嚇死人......不過 真係收到 $ 既..唔多............

爆爆 有排 至做到 大富翁了..點解 ?.................

kakaka..u 問下佢啦....

放心..係開心事 黎的.......

原帖由 ameba 於 2007-9-14 02:01 AM 發表

BINGO............

佢..2 個人玩..梗係 ko 啦

d $ 低到 嚇死人......不過 真係收到 $ 既..唔多............

爆爆 有排 至做到 大富翁了..點解 ?.................

kakaka..u 問下佢啦 ...

屎爆佢有喜??
呵呵
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 06:53 PM , Processed in 0.041856 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存