2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瘋狂賽車之激鬥賽車 《激鬥賽車》綜合車隊區 最熱鬧“『DasHh』友誼..〕♂車隊...正式成立(成立於27 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

最熱鬧“『DasHh』友誼..〕♂車隊...正式成立(成立於27/10)水準級車隊

此post 為舊post,,,會員名單亦是舊的!!!
名單請移到官方論壇看

重大分組公告

2日後(11月22日)會進行技術分配
會把較強至弱的隊員分別分配到1-4隊
隊長心中有數各會員的大約實力

(如果有隊員想表現自己的實力,,歡迎黎挑戰我)
有機會分配到較強的隊伍

“『DasHh』..〕♂車隊正式成立
我們的車隊,,我們的友誼'﹏建立一份深刻既友誼,關系
唯有我地車隊]“『DasHh』..〕♂幫到你

(圖片由隊員發F臭A臭T蛋提供)

車會重點:
由於車隊人數已經較多
所以車試安排,,各位玩家必須找各隊長車試並填表,(寫埋邊個幫你車試)  入會表格:
每星期的六日有車隊集會..玩家必須出席六日當中的其中一日                                    瘋狂賽車game名:
                                                                                                                    論壇名:
我地會有4個小隊                                                                                            專屬賽道:
每一個小隊都會有一個隊長..                                                                              級數:
而隊長的技術要求比較高..(技術好的可優先申請)
                                                車試隊長:

隊長車試如下,有兩個場地選擇(必須用164速的車參加)

冠軍杯車場 (1:53:00)以下..
XTORM樂園(2:55:00)以下 ..如果有多人挑戰隊長的位..將會進行PK模式,隨機1個場 3盤兩勝制
只要其中一個場達標便可以了..
每個人只得3次機會...

本車隊守則:
吾比洗頻.__.即係大量打出冇意義既字句
隊員有問題,,大家要互相幫助..

會員名單:
第一大隊隊長飛機場^_^    LV:國際A    專屬場地:黃昏小鎮 技術水準:(★★★★★) 
       副隊長:‧EdwiN‧    LV:國家C      專場:青馬  技術水準:(★★★★☆)
            隊員:♂車手﹏雲    LV:國際C  專屬場地:秋名山         技術水準:★★★★★  評價:秋名山的水準達到數一數二的時間
            隊員:江戶川柯南    LV:國家A    專屬場地:XTORM樂園  技術水準:★★★★★    評價:曾用木桶沒用點車時候進步神速
            隊員:**車尾燈**   LV:國際C  專屬場地:無           技術水準:★★★★★    評價:所有場都有高手既水準..努力!!
            隊員:毛筆             LV:國家c     專屬場地:要塞            技術水準:★★★★★   評價:假新手..新手車擊敗對手無數次
            隊員:我介意    LV:國際B  專屬場地:無                技術水準:★★★★★   評價:比較欣賞你機工方面的才華
            隊員:發F臭A魚T蛋 LV:國家A  專屬場地:月亮城堡       技術水準:★★★★★   評價:水準穩定,,幫助車隊設計隊圖!!
            隊員:神速之王   LV:國際B        專屬場地:無              技術水準:★★★★★   評價:差唔多做得隊長>_<!
            隊員:笨情     LV:國際C  專屬場地:要塞             技術水準:★★★★★   評價:要塞的技術全能掌握
            隊員:雨音熏    LV:國家c     專屬場地:XTORM樂園  技術水準:★★★★★   評價:XTORM木桶52..令人驚訝

第一隊各組員平圴技術(★★★★★)精英區

第二大隊隊長雷電~~  LV:國際A 專屬場地:月亮城堡    技術水準:(★★★★★) 
           副隊長:蘆葦仔  LV:國際C    專場:無     技術水準:(★★★★☆)  
            隊員:風咁快    LV:國家A   專屬場地:秋名/樂園/長城 技術水準:★★★★☆  評價:真係風咁快喎@@!
            隊員:ben12    LV:國際B   專屬場地:繞山公路    技術水準:★★★★☆  評價:繞山屈機王..唔錯唔錯-3-
            隊員::chipang    LV:國際C  專屬場地:                       技術水準:★★★★☆ 評價:青馬技術不錯..努力!!
            隊員:叫我做大佬  LV:國際B   專屬場地:要塞,冠車場,,長城 技術水準:★★★★☆評價:冠車場努力訓練,你必成才!
            隊員:各有各路^.^  LV:國家C    專屬場地:冠軍杯車場        技術水準:★★★★☆  評價:車尾燈新ac.新手車技術仍要努力
            隊員:豆腐佬個仔   LV:國際C    專屬場地:XTORM/機工     技術水準:★★★★☆  評價:比賽同你見過面,XT玩得唔錯!
            隊員::§阿Wai§  LV:國家B  專屬場地:青馬                  技術水準:★★★★☆ 評價:其實你應該係精英..不過係假新AC
            隊員:jkabfkjds      LV:國家A  專屬場地:冠軍賽車場         技術水準:★★★★☆評價:小ON小ON..常ON必才!
            隊員:龍珠7      LV:國際A 專屬場地:繞山公路            技術水準:★★★★☆ 評價:唔好成日玩繞山啦@@!
            隊員:keithtang   LV:國際C   專屬場地:要塞                  技術水準:★★★★☆

第二隊各組員平圴水準(★★★★☆)高手區

第三大隊隊長乂傻威乂  LV:國際A 專屬場地:        技術水準:(★★★★★)
           副隊長:街頭fing柴 LV:國家B   專場:無    技術水準:(★★★★☆)  
            隊員:KingOfSpeed LV:國家A  專屬場地:無                 技術水準:★★★☆☆  評價:無咩點..努力
            隊員:wonei    LV:國際B      專屬場地:青馬             技術水準:★★★☆☆  評價:青馬都算唔錯既...加油 
            隊員:oO麒Oo   LV:國際C      專屬場地:長城             技術水準:★★★☆☆  評價:有一段時間冇玩,廢左
            隊員:shower         LV:國際C     專屬場地:無                  技術水準:★★★☆☆  評價:黃昏山谷訓練好d一定成才
            隊員:☆爆爆龍♀    LV:國際b     專屬場地:黃昏小鎮         技術水準:★★★☆☆  評價:好耐冇on la啵
            隊員:賽車車手   LV:國際C  專屬場地:無                   技術水準:★★★☆☆  評價:水準仲可以高d..穩定d
            隊員:王俊樂    LV:國際B  專屬場地:鐵爐堡壘          技術水準:★★★☆☆  評價:你差吾多想到第2隊
            隊員:南※極※熊    LV:國家A  專屬場地:無                   技術水準:★★★☆☆  評價:好耐冇on la啵
            隊員:小無情    LV:國家B  專屬場地:繞山公路          技術水準:★★★☆☆  評價:好耐冇on la啵
            隊員:winer1457     LV:國家A    專屬場地:無                    技術水準:★★★☆☆  評價:唔知點-.-
            隊員:細兄...          LV:國家B  專屬場地:無                     技術水準:★★★☆☆  評價:水準穩定..小失手

第三隊各組員平圴水準(★★★☆☆)中手區

第四大隊隊長Providence  LV:國際B 專屬場地:黃昏小鎮   技術水準:(★★★★★)
           副隊長:性感。路b LV:國際C     專場:香港 技術水準:(★★★★☆)
            隊員:~無限~    LV:國家B   專屬場地:青馬                 技術水準:★★☆☆☆
            隊員:紫風雨    LV:國際C  專屬場地:無                   技術水準:★★☆☆☆
            隊員:神奇寶貝       LV:國家c     專屬場地:我個fd黎(廢人)   技術水準:★★☆☆☆
            隊員:古感仔-kenny LV:國家A     專屬場地:無                    技術水準:★★☆☆☆
            隊員:小盲子          LV:國家C     專屬場地:無                    技術水準:★★☆☆☆
            隊員:天上小星星   LV:國家A    專屬場地:萬里長城           技術水準:★★☆☆☆
            隊員::★BaBy★    LV:國際C    專屬場地:無                     技術水準:★★☆☆☆
            隊員:samuel9411   LV:國家B     專屬地場:青馬                  技術水準:★★☆☆☆

第四隊各組員平圴水準(★★☆☆☆)無限空間進步區

車隊總人數:43名
(最新會員:天上小星星  ,,,歡迎 )
各組隊長msn: 有關組隊既問題可以add隊長msn發問
Providence: hong_1994@hotmail.com
飛機場^_^: kenChiNgai@hotmail.com
雷電~~: ball.ball.01@hotmail.com
乂傻威乂: waiwai2314@hotmail.com

大家可以禁CTRL+F打自己個名睇下你入左車隊咪..如果車試得左係一日之後都未加入,,可以PM搵我
                                                                                                                           BY 飛機     

等車隊收多了人,強大了之後..將會有很多的活動舉行
請各位隊員匆切留意

要入就快d填表啦

公告: 各位隊員如果已經加入了其他車隊
        請盡快退出..否則將會加入黑名單..請注意

宜家入會要車試,如果我唔係到既話,
大家可以搵各大隊長車試..最好雷電~~啦  
車試標準:冠車場1:58以下(164車) 如果有咩唔明可以pm搵我

<===============================分隔線==========================================>
車隊圖片:

各大隊長合照..差一個-.-

十週年勳章(賀詞)

飛機開車隊 -.-
不過我唔會入 -3-

原帖由 #)無名(+ 於 2007-10-27 04:35 PM 發表
飛機開車隊 -.-
不過我唔會入 -3-

岩岩開嗜-3-你咪唔好入囉..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-27 04:35 PM 發表

岩岩開嗜-3-你咪唔好入囉..

咁你加油啦 -3-

飛雞@@!你做咩離開紅燈=.=

我入a_a   睇下好唔好先-_-

(我係 ♂車手﹏雲 -,- 我個名比人用左,先用呢個名
                       唔好誤會)

無啦啦開車隊
唔係話唔離開紅燈咩???

原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-27 04:24 PM 發表
“『DasHh』..〕♂車隊正式成立

我們的車隊,,我們的友誼'﹏建立一份深刻既友誼,關系
唯有我地車隊]“『DasHh』..〕♂幫到你

車會重點:
由於車隊暫時是新開的
所以暫時沒有車試安排,,各位玩家只需在 ...

仲有
咁高要求
想入都唔得
冠軍杯車場 (1:55:00)以上..
XTORM樂園(3:00:00)以上..
我入下ok嗎
但我好廢喎

原帖由 waniman 於 2007-10-27 05:01 PM 發表

仲有
咁高要求
想入都唔得
冠軍杯車場 (1:55:00)以上..
XTORM樂園(3:00:00)以上..
我入下ok嗎
但我好廢喎

呢個係隊長車試,,隊員暫時不用車試

因為暫時人數非常小..
所以隊長方面遲些才分配

瘋狂賽車game名:jkabfkjds
論壇名:johntam1994
專屬賽道:冠軍賽車場
級數:國家A照

原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-27 05:04 PM 發表

呢個係隊長車試,,隊員暫時不用車試

咁做隊長囉
但一定唔得架

都唔知y我玩得咁差

瘋狂賽車game名:紫風雨
論壇名:紫風雨
專屬賽道:無
級數:國c照

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紫風雨 於 2007-10-27 05:13 PM 發表
瘋狂賽車game名:紫風雨
論壇名:紫風雨
專屬賽道:無
級數:國c照

紫風雨你依家重係我地車隊
你係唔係應該同我講聲退隊先入其他車隊呢?

原帖由 #)無名(+ 於 2007-10-27 05:14 PM 發表

紫風雨你依家重係我地車隊
你係唔係應該同我講聲退隊先入其他車隊呢?

無錯 唔應該入兩個車隊嫁

十週年勳章(賀詞)

原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-27 05:15 PM 發表

如果入左Revolt唔同我講退隊又再入其他車隊既話
個d人有機會比我列入黑名單!

原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-27 05:15 PM 發表

但係你車隊可以多d人喎
雖然無咁好咁

笑傲無雙 玩過星曲WEB

瘋狂賽車game名:雷電~~
論壇名:ball123321
專屬賽道:唔知
級數:57lv 國際A照  

我係我介意呀~~~~~入車隊ga

瘋狂賽車game名:我介意
論壇名:pk321321
專屬賽道:唔知
級數:53lv 國際B照(就54lv)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 01:37 AM , Processed in 0.042886 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存