2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 御劍軒資料更新需要大家多多提供唷。(天‧失退出更新網 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 天.失
go

御劍軒資料更新需要大家多多提供唷。(天‧失退出更新網頁,至少我們還有 HyperDream)

原帖由 封之介 於 2008-1-17 11:54 PM 發表

咁大獲@@...

不過月尾又要轉空間(注:1月尾空間完...暫時仲未有新空間用)

係度講聲先...咁到時上唔到各位就唔駛問咩事

點解成日轉空間?e家用緊果個空間要收錢咩?

活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 raymondhk777 於 2008-1-18 12:13 AM 發表

點解成日轉空間?e家用緊果個空間要收錢咩?

我都唔想...我很貧窮

我女朋友等我賺錢養佢...冇咁多錢留黎買空間(比佢知我用錢搞埋D冇錢賺既野死緊)
而家都係幫人賣廣告先唔駛錢(都係人地offer200mb空間比我用)@_@ 不過果個人既空間到左期

So而家好大檸樂

原帖由 raymondhk777 於 2008-1-17 10:39 PM 發表
武器全覽差唔多全部死圖...

我發誓+保証 .... 武器全覽絕對0死圖!

有咩問題只係你部機load唔切到而導致出現叉包

你按 顯示圖片 佢一樣會比番幅圖你睇 --”

煩惱緊遲d冇空間點算 --..

P.s. 以我所知 如果閣下連線速度 <20Mbps .. 一般來說 Load唔切既機會 係高於 75%~

http://cgsword.hk-web.org/Mission809.htm
呢個世改任
果隻係叫雪蕾潔
唔係謝蕾簡=.=
加good= =
已有 1 人評分Good 收起 理由
封之介 + 1 感謝資料提供

總評分:  Good + 1   查看全部評分

心情唔好.. 唔想俾你播.. 但係改左了~~~

切=.=難得咁岩解左世改..睇到個名

原帖由 Sliverfly 於 2007-12-22 05:57 PM 發表
http://cgsword.hk-web.org/Collection.htm
雞蛋

加入

梅布爾盆地西北的樹與水池周圍(173.134)
不miss純點

ps:要比較詳細,因雞蛋裡有寫著[奇利村東南的樹與岩石周圍(297.361)]
所以我跟他的風格才寫

這不是不miss純點黎的~可能獵技lv3以下先係~
小的獵技lv5去獵~
混雞肉的~可能獵技lv4up係不miss混點~

我都係咁-  -我上次睇得哂

原帖由 fatommy 於 2008-1-20 11:00 AM 發表

我都係咁-  -我上次睇得哂

緊係喇... 有人自己收收埋埋 唔俾人更新上去.. 佢點知d圖點放 -- hk-web 又成日 opreation time out...

加上星期五到今日個心情... 都係差..

concgate.2000fun.com 我唔會打理 謝謝。

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

天失好得閒--
叫介介比返車馬費你更新個網啦

原帖由 ☆追魂★ 於 2008-1-21 07:55 PM 發表
天失好得閒--
叫介介比返車馬費你更新個網啦

唔洗了~~ 講左為魔力既玩家出發 唔收錢 =] 1蚊都唔收 =] 不過係唔鍾意用新網姐 =]

原帖由 天.失 於 2008-1-21 10:53 PM 發表

唔洗了~~ 講左為魔力既玩家出發 唔收錢 =] 1蚊都唔收 =] 不過係唔鍾意用新網姐 =]

咁用阿邊個邊個既空間...你唔like 2000fun果個我都無所謂...可以當備用網都得

我諗你明我點解咁反對 -0-".. 聽日開始攪果個防具總覽 -_-"

原帖由 天.失 於 2008-1-22 02:07 AM 發表
我諗你明我點解咁反對 -0-".. 聽日開始攪果個防具總覽 -_-"

大概了解...以你決定為依歸...用咩空間我無咩所謂

十週年勳章(賀詞)

伐木介面.

1lv 蘋果薄荷   芙蕾雅北邊花園(500.85)   <--低miss純點

3lv 黃月木       芙蕾雅城南(447.164)(混合印度輕木)    <--錯誤
        建議改為 芙蕾雅城南(467.319)(混合印度輕木)    <--不miss混點

整好了~~ 農曆新年前終於整到了~~ 防具全覽~~

另外 .__." cgsword.hk-web.org 於今日正式結束, 多謝各位支持

新網址 => http://cgsword.myvnc.com
備用網址 => http://concgate.2000fun.com/cgsword

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

http://cgsword.myvnc.com/main.htm

最尾個度網址要更新下

好想睇到寶石果到齊全- -
但可惜一d資料都冇

原帖由 fatommy 於 2008-2-5 10:17 PM 發表
好想睇到寶石果到齊全- -
但可惜一d資料都冇

我一路都冇果面既數據 -_-" 又冇人俾到我 -3-.. 唉 -_-"

回復 #179 天.失 的帖子

名稱          武器      
      玻隕石      抗混+4/抗石-4(以寶石等級*4決定+-抗性) 
      錫石       抗石+4/抗睡-4(以寶石等級*4決定+-抗性)
      黑玉       抗睡+4/抗混-4(以寶石等級*4決定+-抗性)
      菫青石(紫)   閃避+(寶石等級*1)/命中-(寶石等級*1)
      深藍寶石(藍)  攻擊+(寶石等級*3+2)/敏捷-(寶石等級*3)
      尖晶石(橘)     敏捷+(寶石等級*3)/耐久-(寶石等級*2%)
      賽黃晶(黃)   閃避+(寶石等級*1)/攻擊-(寶石等級*3)
      黃水晶(黃)   精神+(寶石等級*2+2)/敏捷-(寶石等級*3)
      錳紅柱石(綠)  反擊+(寶石等級*1)/攻擊-(寶石等級*1)%
      橄欖石(綠)   反擊+(寶石等級*1)/必殺-(寶石等級*1)
      石英(白)    魅力+(寶石等級*1) <-廢物
      珍珠(白)    生命+(寶石等級*10+20)
      蛋白石(白)   魔力+(寶石等級*10+20)

名稱          防具      
      玻隕石      抗遺忘+2/抗酒醉-2(寶石等級*2決定+-抗性) 
      錫石       抗酒醉+2/抗毒-2(寶石等級*2決定+-抗性)
      黑玉       抗毒+2/抗遺忘-2(寶石等級*2決定+-抗性)
      菫青石(紫)   命中+(寶石等級*1)/閃避-(寶石等級*1)
      深藍寶石(藍)  防禦+(寶石等級*2)/敏捷-(寶石等級*1)
      尖晶石(橘)    敏捷+(寶石等級*2)/耐久-??%
      賽黃晶(黃)   閃避+(寶石等級*1)/命中-(寶石等級R*1)
      黃水晶(黃)   精神+(寶石等級*1+2)/防禦-???%
      錳紅柱石(綠)  必殺+(寶石等級*1)/敏捷-(寶石等級*4)
      橄欖石(綠)   必殺+(R*1)/命中-(寶石等級*1)
      石英(白)    魅力+(R*1) <-廢物
      珍珠(白)    生命+(寶石等級*5+10)
      蛋白石(白)   魔力+(寶石等級*5+25)

轉至巴哈- -!唔知岩唔岩用
再加日文網一大個http://fukumuku.sakura.ne.jp/create/newjewel.htm
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:10 AM , Processed in 0.056576 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存