2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 古惑仔ONLINE 綜合討論區+感想區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~精靈~
go

[討論] 古惑仔ONLINE 綜合討論區+感想區 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 細蚊 於 2009-5-7 16:30 發表

i hope so ....

其實如果可以行番古1咁就最好...

搞乜鬼3d又乜 又乜牙...

古1 佢d設計先過癮...

呢係d樓後面開槍殺人... offline...
呢係橋底專殺紅人...

呢d先係樂趣....

仲要成村人追住一個人... 由街頭追到落街尾...

學咩人過版圖牙.... 最多都係搭mtr飛站.... ~"~

拎垃圾頂傳點...等等

呢d就係古1既樂趣~"~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~精靈~ 於 2009-5-7 04:37 PM 發表

其實如果可以行番古1咁就最好...

搞乜鬼3d又乜 又乜牙...

古1 佢d設計先過癮...

呢係d樓後面開槍殺人... offline...
呢係橋底專殺紅人...

呢d先係樂趣....

仲要成村人追住一個人... 由街頭追到落 ...

遲d會出番隻回憶古惑仔
應該就係古1
詳細去番古義區搵[個post比人加亮左]

我玩古1識左條女以家做左我老婆呀=,="

新手好難生存,3x lv放棄~

我s4 玩過好多隻人 分別係:豬肉佬   尖東虎中虎   白  愁   最後一隻叫洛文(用掛升ga) 唔知有冇人認得@@? 我真係好好彩 係收皮前放左acc俾c媽 執番幾舊水  =0="最記得我第一次玩古1online  乜都唔識 係新手村打警察 又俾警察打死 當我想唔玩時發現有其他人向住同一個方向跑 之後跟埋去先知原來綀功係o係後面d屋度 哈哈 諗起都白痴 我諗我係由中期玩到收皮 所以應該冇乜人識我 仲有唔樂天同得意小苦妹le對情侶 我地間唔中都有出黎玩ga@@ 有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"有冇人認得我@@"

古1真係好正~果陣成日同人開片= =

我都係玩古一 S1的  果時真係好正~同阿1~ 紋虎~肥AND~火心 佢地日日約出去網吧玩
諗起都開心~我玩咁多個GAME  古一係最好的~ 也很值得回味

十週年勳章(賀詞)

原帖由 懶蟲+賢~ 於 2008-2-1 02:49 AM 發表
我係簽名檔相中人
古1 Ser 2

家我第一只玩.好懷念.家下都冇咩game好玩
我家下只打網虫d燒錢game.但好玩多人冇計

血洗太子差館  d人打到錯哂

我玩左咁多game..此終都係最鍾意都係古惑仔
我系ser2  玩到 80lv 就冇玩lo
古1 吹雞 打石 打袋  
同埋真系可以識到好多朋友^^
如果出番 一定玩番~~
收月卡 我都制^^

十週年勳章(賀詞)

我第1隻online game都係古惑仔
東方之珠(果時我仲好細個= =5歲左右啦就玩lu)
做警,我老豆超勁9xLV
我玩到3Xlv就汁左= =

我都好掛住古1...
好掛住6師妹佢地/.\

古1真係一隻好game 唔知<黑人>同<白人>有無係度我係你唯一的朋友仔見字密我 我話你知我係邊個 我同你個白人fd都係PTU

十週年勳章(賀詞)

好耐lu~o~
不過真係好玩- -
(得到藍工具袋)爽爆=_=
最衰d卜街公司,,,攪到我地冇得玩

阿~~阿~~~

好懷念阿><  第一隻的GAME亦都系玩得最耐既GAME 

(得到紅色工具袋)

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 楓葉無情 於 09-10-6 05:47 發表
阿~~阿~~~

好懷念阿><  第一隻的GAME亦都系玩得最耐既GAME 

你個名好熟... 古2 s3既...? 曾幾何時 我好似識個人 又係同你同名的 =w=

我既第一隻game係古龍  當時都係打怪升lv同埋比人殺 玩左半年 學識什麼叫onlinegame
同埋一d電腦知識  之後古1 1出就開始玩 但全玩左7日無玩 原因係打怪升lv問題同lag問題
因為真係岩岩開ser無耐 果時又唔知原來隻隻game開頭都係咁就無玩 隔左2-3個月一出新年
包就再玩番 一玩就用左呢個網名 直到而家用緊 新年3寶新年裝裝風車劍蘭 用到20-30lv用草刀 60-70 轉日刀 藍爪 最開心一次就係係網吧打到把金刀 開心到我成日 重要唔敢沖 到左100lv 開始人多場少 日日大頻屌鬼 入左個會 天水圍 都幾開心 開心係識都d朋友仔雖然而家好少聯絡 3個月都有1個電話問候大家 到左升到150lv 出左賭神卡什麼天9劍 痳雀刀 都無玩
因為台版開ser  係台版又識到好多玩開港版既人 同小量台灣人 玩台灣果時打字就爽 全部打
書面字 kaka  當然台灣仔唔係我地果皮 我地人少都贏佢地人多  之後台版收皮 而收皮 真係好唔捨得  到完台版收皮無耐 港版又收埋皮 到而家講真(真係打咁多年game到而家無無一隻game及得上佢) 地圖唔算大 不過要你係9龍或香港 由頭行到尾 要行晒都要行足1日先行晒所有街道 最懷念當然係當時既老婆仔 minnie 同埋一班志同道合既朋友

如果有錢 會買起左隻game再開黎大家玩下 希望有d有錢人會考慮下

原帖由 ~精靈~ 於 09-10-11 05:19 AM 發表

你個名好熟... 古2 s3既...? 曾幾何時 我好似識個人 又係同你同名的 =w=

哈哈  古1  古2都同你同SER

原帖由 彗星 於 09-10-18 03:27 AM 發表
我既第一隻game係古龍  當時都係打怪升lv同埋比人殺 玩左半年 學識什麼叫onlinegame
同埋一d電腦知識  之後古1 1出就開始玩 但全玩左7日無玩 原因係打怪升lv問題同lag問題
因為真係岩岩開ser無耐 果時又唔知原來隻 ...

推推推推!!!希望有d 有錢人 會開番古1  第1個 帶頭叫人 玩!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:02 PM , Processed in 0.057216 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存