2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 古惑仔ONLINE 綜合討論區+感想區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ~精靈~
go

[討論] 古惑仔ONLINE 綜合討論區+感想區 [複製鏈接]

支持間番古1   古懷同我收皮!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ~精靈~ 於 2009-10-11 05:19 AM 發表

你個名好熟... 古2 s3既...? 曾幾何時 我好似識個人 又係同你同名的 =w=

你古1 古2都係s3既??我好似識你=.=你係唔係警察黎嫁?

The IS curve is a locus of allequilibriumreal incomes ,each corresponding to a given rate of interest.The fall in the rate
of interes t raises private investment, followed by a ris e in total expenditures and thereby the real income.Obviously,
interes t rates and realincomes are negatively linkedand thus the IScurve is downward s loping

OH,呢隻真係正GAME!!

呢隻game好玩好玩好好玩=.=
升lv唔悶    基本上吹水多
搵錢有法  
記得之前日日打工具袋......打到要跟機打袋的  哈
試過長期打袋打到上紅人第一  之後驚俾人射死跌野   叫個pc fd殺左我算
因為死左會跌eq=.=
最過引系隻game有時d bug好好玩.......逃"肉"  最過引=.=

e家諗起都仲系好想玩返
希望gamecyber快d出返啦=.=

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 s3殘酷。 於 09-11-27 05:43 發表

你古1 古2都係s3既??我好似識你=.=你係唔係警察黎嫁?

古1 ~精靈~
古2 好似係叫 精靈仔仔.. 忘了 =.='..

唔會係差佬 我只玩古惑仔的 =w=

但係你個名我都覺得有d熟... 哈哈 但係記唔起..

我都好掛住隻game.....又真係最好玩既....
玩到24hrs升lv...
我係古1 S1 黑道皇朝龍頭:打手豪仔
有冇黑道皇朝既人呀???好掛住你地呀!!!!博康!!!!23座神童!!!1008!!!白仇!!!

原帖由 ~精靈~ 於 10-2-27 04:46 AM 發表

古1 ~精靈~
古2 好似係叫 精靈仔仔.. 忘了 =.='..

唔會係差佬 我只玩古惑仔的 =w=

但係你個名我都覺得有d熟... 哈哈 但係記唔起..

係咪onlinegogo個個呀

原帖由 classa5d4 於 10-5-21 21:57 發表

係咪onlinegogo個個呀

=.='' 你是誰?  好好好耐之前係

原帖由 §無名§ 於 10-2-3 11:40 AM 發表
呢隻game好玩好玩好好玩=.=
升lv唔悶    基本上吹水多
搵錢有法  
記得之前日日打工具袋......打到要跟機打袋的  哈
試過長期打袋打到上紅人第一  之後驚俾人射死跌野   叫個pc fd殺左我算
因為死左會跌eq=.=
...

打袋真係好鬼怕撞差佬
成日俾佢地追9條街
一路吹雞一路走佬+一路XYZ佢
諗起都仲覺得好爽

s2無人記得浪子家.....QQ同天地會睇齊家差唔多...QQFU羅格納....云云姐都無人記得QQ

依家D GAME一味爆技.又範圍技又咩..1個可以打10個=.=

古惑仔ONLINE係圍死人..就咁砍.簡單易上手.拉火車果D畫面幾正...

就係因為差唔多LV果D隻秋唔易分勝負.先吹雞..咁先夠互動架...一大班人互砍...

仲有D警察.因為我本身係玩開警察..我覺得一樣野好公平架係.警察本身就算低LV.一樣可以殺到高LV古惑仔

因為支炮好堅=.=大約我都唔記得果陣自己幾多LV.果陣係用老母花升LV.打D怪都係一百幾十.

跟住玩到拎到警槍啦.之後試下去荔枝角銀行門口果D後杭度CAMP紅名.當係試鎗= =.竟然打到一千六百幾血...

果陣O晒咀..打中左佢幾鎗.佢要入返銀行度補回=.=之後我就閃人啦.因為子彈有限....總而言之.我想再次可以玩返依隻game

另外有樣野我想攪返清楚.係咪警察支左輪可以1鎗扣人1/6血架?.?咁sdu果支狙擊鎗又可以扣幾多?.?唔知有冇兄可以答到我.

雖然隻GAME汁左0.0不過我都想知返..

個POST已經好舊LU...但見到好多老朋友~嘿~

古惑仔ONLINE係我第一隻ONLINE GAME...一玩就著迷~
因為隻GAME而上2000FUN...但都係因為隻GAME而唔再上黎2000FUN~
不過今日見到呢個POST...真係好想講幾句以前點樣點樣~畀人話打機打上腦都冇所謂啦~

著迷隻GMAE既模式~著迷一D好靚既EQ~著迷好緊湊既背景音樂~
著迷一班好戰友~著迷一班好對手~著迷戰友無條件既情義~著迷對手實力既強横~
非常著迷單打獨鬥既快感~梗著迷誰勝誰負~可惜既係冇辦法玩到最後~

仲有一樣著迷既就係有條友仔由開SER到關SER佢都只係識打一句英文~WAKAAKAKAKAKAKAKAKAKAAKAKA

我係古1 S1 黑道皇朝~~
打手豪仔:我同你地出過去打機,個日都有20人到,見到你D+10EQ@@""你個時好像是10大第8??
             個時剛剛出左70校服,大家都換左出去打人~~HAHA
             不過你好像好早就冇玩,我就玩到100就冇玩~
             之後我有時用新手EQ等D人追我打~~HAHAA~
             但係我敏高...追我9條街都追唔到我....

我只係記得東方之珠SER
咩名就唔記得個時仲係小學生

只係記得見人就劈 定唔知夠做埋黎 每次都追我9條街黎打

群揪會d人呢.....係唔係到   6師妹呢....我係邱海東

笑傲無雙

古惑仔1的確係我玩過咁多game之中最好玩 我果時唔高lv成日比人劈-.-但係好爽

玩過星曲WEB

好可惜汁左 個陣真係好好玩

初初真係好多人玩~~大部份古惑仔都玩!!!
而家想玩下都難!!!
冇晒以前d feed!!!

我本身對打機興趣不大,但果陣時玩過古1之後就好似著左迷咁,果時岩岩出黎做野,連番工都忙住應付d網友打電話黎講依家點依家咁
係古1識左幾個朋友,依家仲有連絡,有d仲係裡面識到女朋友依家結埋婚了
無玩古1之後,我下隻玩就玩金庸,悶到痴線,不停升lv only
係古1我做警察,晚晚成班人約埋用yahoo chatroom合謀射人真係好開心,成個香港版圖又有親切感,見到個大頻d人鬧交多個賣野,升lv時又不停吹水,唔洗悶
果時仲有一排出左d禮物包,十蚊一個,我成日走去買,有次抽到黃袋開心到死
一隻好game唔怕你要收佢錢,買月費買點數,最怕你免費都悶到你抽根
依家d game一味刷環再刷環,一日比你刷5次,你刷唔夠一個月就想走人
真係好想玩番古1
岩岩係令一個post見到有人post番佢d畫面,大家可以懷念下
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D3
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:50 PM , Processed in 0.065324 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存