2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 <<樂園ONLINE>> 綜合討論+感想
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ○兔兔
go

[感想] <<樂園ONLINE>> 綜合討論+感想 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

回復 #20 粟米 的帖子

以前既人就算有BUG都唔會話瘋狂咁利用,

D人就係勁奸 -___-:

不過果陣我認住殺我果個人既名...
之後佢就勁比人追殺-0-

我果陣玩時其實我表哥就係其中一個殺人狂= ="
恰完我佢拉大隊幫我報仇

原帖由 ○兔兔 於 2008-2-20 12:09 PM 發表
以前既人就算有BUG都唔會話瘋狂咁利用,

D人就係勁奸 -___-:

不過果陣我認住殺我果個人既名...
之後佢就勁比人追殺-0-

我果陣玩時其實我表哥就係其中一個殺人狂= ="
恰完我佢拉大隊幫我報仇

咁狗@@"
好認真講... 果陣玩bug ,只係知情人仕知,唔知果d 好難搵同入手xd
又冇咩人肯教你,真係勁慘... 果陣係見到1個高手,抱住可能被呃既心態去洗$

回復 #22 粟米 的帖子

呵呵, 好彩當年我有人教路姐...XDD

我記得我係表哥屋企見到佢玩,
佢就比左本攻略同ACC我... 我玩晒佢D點.. 佢就幫我入點 -_- (當然後尾我自己入番)..

跟住就開始我既網GAME生涯...= ="

不過其實玩樂園都唔使點靠BUG既, 我覺得錢多錢少都係咁玩..
到後期有幾可仲有商場賣野 ~_~"

去捉下通緝犯仲好=0=..

我記得我第一次靠自己搵通緝犯時係大陸度...
開住千里眼零零舍舍見佩有紅點,
就行去, 點知我打極都-1 = =" 佢打我就百幾咁上...
好彩我果個係弓手...
用D有屬性既兩箭係-1-50.... 屈左十幾分中先拎到魂

十週年勳章(賀詞)

樂園....一隻忘不了的遊戲 戰區的殺戮埸景真係太令人興奮 170Lv過百人斬比人三殺而死
再重生練一隻170再去殺過 一天三轉 三天170Lv衝等級的過程
同朋友 隊友們一齊解任 殺敵 練功 所有野都還有記憶 同 回憶 真的好多佢會有復活的可能
可惜只是空想 無辦法實現

原帖由 書三新仔 於 2008-2-22 19:50 發表
樂園....一隻忘不了的遊戲 戰區的殺戮埸景真係太令人興奮 170Lv過百人斬比人三殺而死
再重生練一隻170再去殺過 一天三轉 三天170Lv衝等級的過程
同朋友 隊友們一齊解任 殺敵 練功 所有野都還有記憶 同 回憶 真 ...

我記得當年執時既最後一日,
我地企晒係水池度話一執就金庸見 (果陣出金庸)
然後成堆又去晒魔力...

一路都想隻GAME復活,
講明一復活就扔低所有野番去玩..
我果陣玩仲細, 好多哥哥同我玩... (記憶中得哥哥= =)
到而家都仲有聯絡同埋對我勁好^^

樂園隻遊戲模式真係好好,
事隔6-7年我記憶猶新^O^

又有一個當年戰友XD

thank you for your post!

原帖由 ○兔兔 於 2008-2-20 05:41 AM 發表

我都好後期, 係執前1年度開始玩..
果陣我先岩岩中1我記得=.= ... (而家都Y1了 = =")

洗$ BUG我絕對係得益者...
我果陣人地係咁比錢我玩.... = ="
仲周街扔錢=口=....

我99.9%時間都係非戰... =0=. ...

哈哈 我記得當時過冰洞有一條必經既地下水道...個名有個"湼"字
有一個位又係可以搵人塞左
我當年見到一堆人鬧緊塞果個人
好奇心驅使下轉左PK SERVER"東方之珠"
哈哈  我仲記得一入GAME 十多個追蹤雷神彈飛埋錫我
由於我仲係"冒險家",著唔哂不敗
係華麗既魔法之下,我始終都葬身係一個滿佈白骨既地下水道

我仲好記得之後我轉人 過返萬象之都 叫人一齊討伐佢
到今日我仲好記得果個殺人狂既名

佢叫做 超級雪糕仔

每次諗返起樂園 都忘不了呢一幕

原帖由 金代問題多 於 2008-3-5 12:43 AM 發表

哈哈 我記得當時過冰洞有一條必經既地下水道...個名有個"湼"字
哈哈  我仲記得一入GAME 十多個 ...

但佢依個設計好好,1個位,1個人,迫人轉sever
之後咁岩得2個,1個pk ,1個非pk
超正xd

我當年都有玩,我重記得係4 in love做代言人
本說明書我重有keep住

原帖由 金代問題多 於 2008-3-5 00:43 發表

哈哈  我仲記得一入GAME 十多個 ...

我就係樣係呢種情況死左次=口=//

我試過係時空城傻更更唔知做乜, LAG完變左做白骨無左支天杖-_-...

您仲記得人地個名...
我好記得我有個朋友3死左變左個綠色阿伯渣住支箭行埋黎。
果次真係嚇鬼死我= =!
佢原本係靚仔因為

原帖由 粟米 於 2008-3-5 07:22 發表

但佢依個設計好好,1個位,1個人,迫人轉sever
之後咁岩得2個,1個pk ,1個非pk
超正xd

所以之後我地見到同一個情況, 同一個人,
殺晒D屎屎唔比佢係度阻訂XDDDD

如果佢要硬塞, 我地就匯合定D人係PK SERVER一齊打飛佢

原帖由 sing1111 於 2008-3-5 09:08 發表
我當年都有玩,我重記得係4 in love做代言人
本說明書我重有keep住

好厚果本?

我原本都有KEEP,
兩個月前要去第度升學, 執野時好似扔左終於-_-"

我都仲有本樂園攻略本

講起時空城  其實我覺得佢唔同時間有唔同進入點呢一個CONCEPT非常好
點解而家無GAME參考呢一點呢

原帖由 金代問題多 於 2008-3-10 20:59 發表
我都仲有本樂園攻略本

講起時空城  其實我覺得佢唔同時間有唔同進入點呢一個CONCEPT非常好
點解而家無GAME參考呢一點呢

我都係咁話, 要夾岩時間係某地方入呢點真係超正...

以前通常我係雪地入..

其他唔識路去XDDDD 除非有人帶住我。

原帖由 ○兔兔 於 2008-3-11 02:30 AM 發表

我都係咁話, 要夾岩時間係某地方入呢點真係超正...

以前通常我係雪地入..

其他唔識路去XDDDD 除非有人帶住我。

時間同升lv 方法,真係咁多隻game 依家冇隻用得上+參考...
正因為咁,搞到依家隻隻game 都好平常

原帖由 粟米 於 2008-3-11 17:04 發表

時間同升lv 方法,真係咁多隻game 依家冇隻用得上+參考...
正因為咁,搞到依家隻隻game 都好平常

同意, 而家玩D GAME隻隻都係直行直入就撞到怪升LV。

跟住無期待性, 您中意去就去, 唔中意就停...
仲周圍搵到地方HEA-___-...

樂園一行得出城就麻煩小心D-___-...

好鬼驚殺完怪隻怪又出係您隔離ORZ...

有次陪人上去轉職, 打白島果隻..
係度等人... 上到差唔多尾聲企左係度..
隔住個U字位係度噴火殺白色龍龍... 勁大隻果D..

死左係我後面出現...嚇鬼死我- -

其實樂園有好好好多野都未開發同俾人發掘啦
好似後期既召喚獸(得隻火屬既,應該唔止呢一隻),組隊(後期雖然有,但果種完全係為左迷路先整出來,對升級無幫肋..),
仲有傳聞中既力珠(魔法珠欄其實仲有好多位),白島既火山(我親身去過,迷路了),仲有物理不敗裝呀....
最衰同期有石器
教到華義唔去幫樂園做下宣傳

樂團好玩得多啦!

原帖由 金代問題多 於 2008-3-13 22:38 發表
其實樂園有好好好多野都未開發同俾人發掘啦
好似後期既召喚獸(得隻火屬既,應該唔止呢一隻),組隊(後期雖然有,但果種完全係為左迷路先整出來,對升級無幫肋..),
仲有傳聞中既力珠(魔法珠欄其實仲有好多位),白島既 ...

同意, 石器可以整到咁耐絕對係一個神蹟..

因為以玩法黎睇遠遠唔及樂園既多樣性。..
真係一個迷。

估唔到佢執得咁快, 其實我好多野都未做過-___-"

我係hk ser 玩的~我叫  黑魔道師刀 同
~豬頭~<-千人斬+殺人魔= =當然還有其他人物= =不過唔記得哂,,,因為升完出黎殺人死哂= =haha
之前玩比賽羸了第1 拿了3件精靈裝^_^""
唔知有無人記得我-..-全攻型的豬頭~1500str= =

原帖由 ??人 於 2008-3-25 01:08 發表
我係hk ser 玩的~我叫  黑魔道師刀 同
~豬頭~

我呢D留係非戰區既乖女應該唔識殺人狂魔   (講笑^^)

我唔識您啊, 得閒入黎呢個帖度吹下水懷念下啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 04:38 AM , Processed in 0.036014 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存