2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 模擬市民 The Sims 《模擬市民》下載區 下載網 -->MOD THE SIMS <-- 申請會員教學 追+1個共用ac ...
返回列表 發新帖 回覆
go

下載網 -->MOD THE SIMS <-- 申請會員教學 追+1個共用ac [複製鏈接]

原來有好多人唔識得去MTS下載呀
你地早D出聲MA
而家教下大家點樣申請AC同DL野啦!!
老實說 SIMS2下載網中最大型算係呢個
日日有人更新唔同既野,台灣外國玩家好多都用呢個網下載物品
另外一D大型下載網雖靚,但要收錢 這個唔收錢呀!!
錯過左就唔好啦._.

再為方便大家
我已經開左一個大家同可以用的AC@MTS
AC: 2000fun
PW: 2000fun
只供大家下載, 唔好亂黎呀

入呢個網址--->http://www.modthesims2.com/
第1步!按左上角的REGISTER

第2步!!打你出生日期~請記得你所打既日期

第3步!!都係一D申請會員的條例~CLICK左個格仔,再按REGISTER

第4步!!請打你既資料

第5步!!時間既SETTING, 可以唔理

第6步!!你已經成功開左個AC!!

第7步!!如果你登出左,就去番右上角的位置打番AC同PW

第8步!!成功LOGIN!!

第9步!!LOGIN後會自動跳去呢個頁面,中間按DOWNLOAD 入DOWNLOAD PAGE
可以直接入http://www.modthesims2.com/download.php

第10步!!下載頁面~按自己喜好揀選! 上面是分類,下面是最新物品

第11步!!按左入你想DL既物品,跳到呢度,紅框中寫住MESH RECLOR! 即係你要DL左MESH先可以用呢個檔

第12步!!DL左第上面果個先, 之後再DL下面果個!!2個檔都要一齊放入DOWNLOADS FILE

完成啦!!!!!

有咩問題可以直接係度發問

多謝你呀...我知道點down啦....

如果冇人知點樣用MTS
我貼果D 下載物品就沒啦

大大呀.....我唔識分物品既附號呀.......例如我得模二主程式
我唔知應該咩附號標誌既先用得呀
可唔可以教埋分類呀.....例如大學既係咩標誌...未眠既咩標誌
...因為下載錯左好易會程式錯誤架.....勁慘啦
搞到我依家驚驚地唔敢亂下載同安裝.....好怕好怕呀
你上面下載緊個個係未眠定主程式既就用得呀>????

下,,,你依個問題好似系模擬市民個版度問會好d
依度系下載區

樓上個試用板主....你睇唔到佢有寫低有問題可以呢到問架咩

但系好小人睇丫麻
所以出去問會比較多人答d

請問 dl既野右邊有唔同既版本.. 係咪姐係要有個個版本先可以用到個樣野?

No cookies found!
No valid MTS2 login could be found. Please note that you must be logged into MTS2 to use this server.

Reasons for this not working are:

If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security.
Try allowing "modthesims2.com" in your security software for cookies.
MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download.

Generated by getfile.php

我禁親都係彈尼個畫面既= =why?

原帖由 冰玥藍晴 於 2008-5-17 07:45 AM 發表
No cookies found!
No valid MTS2 login could be found. Please note that you must be logged into MTS2 to use this server.

Reasons for this not working are:

If you are logged in, then make sure y ...

我之前都係咁,但係睇到e到
MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download.
登入的時候,你要 ticked the "Remember Me" option ,先下載到

我想問洗唔洗$? `  同埋個game幾大? `

我都想知駛唔駛錢

我想問dl左之後放係邊?

唔該
終於識啦

what is this?

what is this?

我系新手黎既-_-;
咁我1入到去應該裝咩?

原帖由 小柔` 於 2008-8-26 01:10 PM 發表
我系新手黎既-_-;
咁我1入到去應該裝咩?

不需要裝東西的,
只要申請ACC就可以下載個到既野,

點解我打password個行入唔到ga??????????????

我禁完第5步,佢彈左上頂仲出左句英文= =

You have not completed the required field "Games Purchased".

姐係點

原帖由 nynyny 於 2008-9-6 02:33 PM 發表
我禁完第5步,佢彈左上頂仲出左句英文= =

You have not completed the required field "Games Purchased".

姐係點

佢好似話你冇買曬d game
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 11:47 PM , Processed in 0.057448 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存