2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 灣岸4 《灣岸》車種區 Evolution9 討論區
返回列表 發新帖 回覆
go

Evolution9 討論區  

原帖由 ○希文● 於 2008-3-3 11:55 PM 發表

食到fan哥尾佢都可以甩開你 神人先做到 !!

下...我推走過FAN哥啵=3=

小弟新手-_-第一部的正是e9-.-仲未得閒去升埋去820.快d到星期六T_T

小弟新手-_-第一部的正是e9-.-仲未得閒去升埋去820.快d到星期六T_T

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 CraZY_27 於 2008-3-3 23:26 發表

嘿嘿

ps:唔好ot-.-

e9如果用3爪同57f有d咩分享!?

57f同3爪已經跟唔上,今日換左MG 同57f差唔多feel 但真係硬過57f -_-"
加速同起步亦都唔錯

原包 gtc gt翼=.=
ta ok=.= vs唔會俾人夾死=.=
但a包 3爪 gt翼/走翼 就好夾好多=.=
因為我唔係主力vs 所以d終極夾車setting是不懂的=.=

原帖由 死仔阿的 於 2008-3-4 04:08 PM 發表

下...我推走過FAN哥啵=3=

次次得 ?
甘講我都有推走過佢 ..

e+諗緊咩setting好d
原裝包~原裝wing~mg
a包~3d wing~mg/te37/tc2
set c吾洗叫我考慮咖la~a"a

原帖由 無極~ 於 2008-3-5 02:03 AM 發表

原裝麻麻

原帖由 ○希文● 於 2008-3-5 02:31 AM 發表

原裝麻麻

我見好多人都係用原裝的~@@

原帖由 無極~ 於 2008-3-5 02:03 AM 發表

te37-0-....d灣唔洗線位的....係真係轉入去既-,-,,,,,唔會有甩既感覺超靈活=.=..
如果原包+3d翼.....超穩 但應該唔快=.=
不過真係好豆腐下=.=.....如果vs來說沒優勢係唔夠人夾的=-.=....

原帖由 無極~ 於 2008-3-5 02:48 AM 發表

我見好多人都係用原裝的~@@

始終都係覺得a包唔夠靈活反而失速多左轉3格太條胎都嚮=.=原包就好似多左半格扭力咁=.=...a包+速快左補唔番失果小小速ta計=.=不過vs計都係a好....後追快....又硬d小小失速對戰來說比唔夠人夾影響來得小

原帖由 阪神QQ 於 2008-3-5 02:58 AM 發表

te37-0-....d灣唔洗線位的....係真係轉入去既-,-,,,,,唔會有甩既感覺超靈活=.=..
如果原包+3d翼.....超穩 但應該唔快=.=
不過真係好豆腐下=.=.....如果vs來說沒優勢係唔夠人夾的=-.=....

咁te37用係e9好吾好夾?
不過我見人用原裝包+mg好好夾wo

原帖由 阪神QQ 於 2008-3-5 03:02 AM 發表

始終都係覺得a包唔夠靈活反而失速多左轉3格太條胎都嚮=.=原包就好似多左半格扭力咁=.=...a包+速快左補唔番失果小小速ta計=.=不過vs計都係a好....後追快....又硬d小小失速對戰來說比唔夠人夾影響來得小

其實我好努力咁搵緊~e9點樣可以吾轉set c又可以好硬的

無極,我係未同您打過!!!?見解成日都好似好熟甘既-v-"個車名~
原裝,3爪(好夾,入灣快<<<有推頭既感覺/js+m(守灣心超好,勁咬地/GTC(後追快,夾車一般,好轉),3d 翼.

笑傲無雙

唔知點解原裝set 好似寬過其他set咁...
我用原裝果時...就算直路想o係d車中間過...e8d位岩岩好....e9就硬係撞少少...之後成架飛出外面=  =

原帖由 wing900902 於 2008-3-5 12:15 PM 發表
無極,我係未同您打過!!!?見解成日都好似好熟甘既-v-"個車名~
原裝,3爪(好夾,入灣快

del................

原帖由 無極~ 於 2008-3-5 03:14 AM 發表

咁te37用係e9好吾好夾?
不過我見人用原裝包+mg好好夾wo

如果硬我覺得a包3爪 last果隻翼好硬下=.=....
我硬係覺得3d 同gt 都唔夠last果隻翼咁硬的=.=...
不過gt果d就可以轉灣果時人地食左內線想頂你埋牆都仲有機會擺橫架車咬番上去=.=....
但last果隻就好似唔得 o.o不過呢隻翼出灣挨落人地度好爽-0-推到人地嫁車埋牆打橫飛起-.-...
last果隻翼就平排夾果時硬淨d 可能佢加速快d o.o
gt應該係守強過攻o.o 但last就攻守過守-0-
鈴果d你應該都唔會57f星星嫁啦=.=....得3爪 mg你揀-,- gtc比呢兩隻野都豆腐要有5/5先夠夾=.=
但3爪mg 6/4ok=.=
同埋揀夾如果原同a 一定係a嫁啦 得番翼你揀=.=

直路計
應該係自己有優勢gt夾人地...人地扭太有得僵持一陣先俾你夾到
但last果隻翼夾埋去 係幫人導航咁=.=....主動權完全在自己手=.=
如果佢鬥力逗佢埋街車好易/佢知唔夠夾俾俾你行先果隻 完全自己話事-0-
最簡單例子-0-左面係牆 第一條線有貨櫃 有人想超車在貨櫃同牆中間的線位
你嬴緊2-3米=.=
last果隻可以一野轉左-.-....就咁推開人地車頭=.=...挨牆過人地彈一彈一定中貨櫃 當你就算唔好彩撞貨櫃但你都係係貨櫃同牆中間=.=佢都會推番起你-0-但跟住彈果一下佢會減sp或撞貨櫃=.=..多數都係撞貨櫃=.= 但如果gt 咁樣轉法應該係自己撞貨櫃人地走左=.=..

原帖由 阪神QQ 於 2008-3-6 01:20 AM 發表

如果硬我覺得a包3爪 last果隻翼好硬下=.=....
我硬係覺得3d 同gt 都唔夠last果隻翼咁硬的=.=...
不過gt果d就可以轉灣果時人地食左內線想頂你埋牆都仲有機會擺橫架車咬番上去=.=....
但last果隻就好似唔得  ...

吾係車種wing呀= =??????
咁我用番3dwing好過~我呢d係吾會為左部車而搞到部車樣衰的
我都覺~吾知點解57f用係e9總係差咁d野

原帖由 wing900902 於 2008-3-5 12:15 PM 發表
原裝,3爪(好夾,入灣快

如果我無記錯~你個d車名我好似未同你打過= ="""
同埋我好少過海打機的a"a
不過之前都有人同我講~話係出面見過同我一樣車名既車= =
記住-3-如果挑機我多數都係用e9~叫*JIM*的
b2 class~過埋1千星就b1= =
打埋5鋪鬼夠200wins就升a9= =
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:34 AM , Processed in 0.036479 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存