2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 BT 電腦PC遊戲區 《天堂2:第7章》單機版
go

[角色] 《天堂2:第7章》單機版 [複製鏈接]

原帖由 sam128 於 2008-3-20 09:15 PM 發表

唔該哂你先

而家裝ser 有問題 /.\'

咁係唔係張display card 唔夠勁呢

我只係用緊64m pci =.=

可能唔多夠~
我張128m來,nvdia 8系。

忍影世界

係咪用LineageII.exe呢個來進入遊戲??
要更新果個來

忍影世界

樓主    係咪用我上面問果個進入遊戲= =
我見佢更新慢到呢....

原來係出左呢句 -.-Serial size mismatch: Got 38913, Expected 38917

而家買左張5200 128bm

會唔會都唔夠勁呢 ?

乜有第7章o架咩

忍影世界

我重新開機之後開唔番autulogin同l2server-.-...

唔識改LEVEL - -
同埋點解我無點數加既== ==

原帖由 wilsonasia 於 2008-3-21 09:42 PM 發表
唔識改LEVEL - -
同埋點解我無點數加既== ==

我自己都冇改lv(天堂2有點數加嫁?,我其實第一次玩~)

如果真係要改,最多改exp。
C:\LineageII\L2J-SoM-Server\gameserver\config
入面既rates.properties 可以改倍數(基本我打多2個0就夠~)
用記事本就可以開。

//admin 呢到有好多功能,去睇睇。

原帖由 ken10062004 於 2008-3-21 06:37 PM 發表
係咪用LineageII.exe呢個來進入遊戲??
要更新果個來

佢係會更新下個防外掛(係咁~我都更新左一min左右)

原帖由 sam128 於 2008-3-21 07:41 PM 發表
原來係出左呢句 -.-Serial size mismatch: Got 38913, Expected 38917

而家買左張5200 128bm

會唔會都唔夠勁呢 ?

睇到你既圖。
(你係入唔到game?定係點?)
我睇樣就似係因為物品,係ser入面冇,但強制整左出來。就會跳呢個表出來。
我試過一次。

原帖由 Z31Allah 於 2008-3-21 08:05 PM 發表
乜有第7章o架咩

如果要玩第七章,更新個ser(我仲未敢攪,好多野都未識,第一次玩天2)
第七章好似有魔劍?(唔知係唔係第七章~)
只係知更新左好多王。
各BOSS的ID,特找來這個與大家分享哈!!
25538    阿納卡傑(次元裂縫裡最高級的BOSS 78級)
25527    烏魯卡(粉肥大的一只鱷魚)
29095    戈登(這死東西沒固定位置,想找他比登天還難)  
29065    塞壬(大恐龍,恐龍島最高領導怪獸)
29054    火焰石巨人
25523    退化高侖(好像不會動)
29062    祭司長安德雷亞斯範浩特
25517    光輝的支配者阿納伊斯
25514    刺釘司塔卡拓夏德 "
25453    米拿斯亞挪
25450    智天使葛魯基(發瘟腳下的肥羊)
25547    永生的救贖者瑪帝
25339    哈裡夏的影子(火花巴克裡阿雷蒂亞)
25342    哈裡夏的影子(冷酷的巴克裡提薩斯)
25346    哈裡夏的影子(風雪巴克裡梅卡拉)
25349    哈裡夏的影子(像牙塔的巴克裡摩力庫)
25328    艾爾哈德範何爾曼(吸血鬼)
25325    光輝的火光巴拉契爾
25319    安博
25316    水之靈魂阿修塔勒  
25315    巴勒卡族長浩盧斯  
25312    巴勒卡司令莫斯
25309    巴勒卡英雄夏蒂斯
25306    火之靈魂納斯特倫  
25305    肯特拉族長布拉奇
25302    肯特拉司令官泰勒   
25299    肯特拉英雄黑卡特
25296    冰柱王安帕爾魯帕
25293    礦區的守護神赫斯提
25290    百眼惡魔
25282    沙克斯死亡領主   
25276    死亡領主伊伯斯
25281    安娜金的仇恨者扎卡隆
25269    巨大怪獸(非一般的醜)
25266    皇後德卡勒比阿
25252    帕利巴提女皇西彌斯
25249    怪力帕拉塔諾斯(樣子很滑稽的一棵樹)
25248    毀滅之刃塔納托斯
25245    終極退化的格拉可
25244    終極退化的奧庫斯
25235    巴挪爾酉長坎德瑞
25229    狂暴的飛行者納加
25220    死亡之王哈勒特
25205    大洋火焰阿夏奇爾
25202    可羅津王索貝克
25199    水龍的祭祀長謝霞克
25198    法利昂的傳令勞克內斯(漂亮的水龍)
25163    咆哮的天雷瑟(這家伙躲在什麼地方你想都想不到,竟然是在鏡之森林旁邊的一座雪山天堂2作者名字的碑那裡,吐血!) 9@8'*a{`m  
25143    懲罰之火斯萊爾
25126    牛角將軍勾爾昆達
25109    安塔瑞斯的祭司柯隆
25092    柯林姆
25054    柯爾能
25035    席琳的死神卡布裡歐
--------------------------------------------------

29019    安塔瑞斯(地龍)   
29028    巴拉卡斯(火龍)
25286    安娜金
25283    莉莉斯
29020    巴溫
29045    弗林迪薩(發瘟之子)
29046    腥紅斑哈夏 (形態1)
29047    腥紅斑哈夏 (形態2)

-----------------這些不是70以上的-------------------
29001    巨蟻女王
29006    核心
29014    奧爾芬(惡心鬼!)
25512    巨大高侖德考斯(嘿嘿,傳說中矮子操縱的高侖)
29056    冰精靈希勒(新的PP BOSS,可惜太弱了)
29022    札肯(賊的頭兒,大家都知道)
29054    貝楠(亡者要塞的領導)

-----------------7章新BOSS-------------------------
25528    提比裡亞-22級新BOSS(作為諾勒寧莊園的最後的BOSS,把守著諾勒寧母親所在的大空洞的入口)
25531    達勒內斯-81級(作為愛慕基耶奇的殘酷的顧問,巴列斯指使的所有壞事都包攬的殘忍的女人.知道了盯著惡魔監獄長位置的基耶奇的野心之後變得更加殘忍)
25532    基耶奇-82級(寶石居所惡魔看守排位第二,要不是巴爾勒被巴列斯選為監獄長,則基耶奇可能成為了寶石居所的惡魔監獄長.因沒有被巴列斯選中,怨恨和妒嫉巴爾勒)
25534    提爾斯-83級(本來受到法利昂的命令服侍帕勒梅的侍女,受到巴列斯撒下的惡魔種子影響,精神被控制的狀態)
25536    哈裡貝爾-83級(地獄邊界的古代預言者靈魂.和神交流的高貴的靈魂已消失,只剩下對巴列斯的怨恨)
25539    台風-84級(在古代的地獄邊界中飄蕩的自然風.受到長期忍受地獄邊界異常狀態的惡靈們的影響,有了自己的意志)
25540    魔鬼公爵-85級(受到達裡恩的命令守護著空間之塔的惡魔們的首領.在魔界中也屬於貴族的高位惡魔)
25542    藍庫-85級(和達裡恩一起被巴列斯的契約召喚來的惡魔.契約內容據說跟巴列斯的本土侵略有關)
25544    圖爾雷斯-86級(如同巴列斯的右臂的,在巴力列斯身旁通過制作魔法道具來幫助巴列斯,而且為了巴列斯設計了鋼鐵之城的巨匠.但是受到巴列斯的影響,成為靈魂墮落的家伙)
29099    巴爾勒-83級(守護著寶石居所的監獄長.因為惡魔看守中,力量比較大和強壯的,受到巴列斯任命守護寶石居所.現在是這個島嶼惡魔們的代表,監視著被抓進監獄的帕勒梅)

呢d都係copy出來,可以召出來玩玩~

忍影世界

唉...我都彈左上面果個表...
者係我配備唔夠= =

勁正 玩到啦 ~ xddd

推...........

我都係重開機之後開唔到autulogin同l2server.......仲有..入到登入畫面都登入唔到-,-點搞?

我連開game都未識開有冇人教下我
我唔知要禁邊個開game~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 sam128 於 2008-3-23 12:04 AM 發表

D幗畫質好似麻麻地...

全部亂碼加更新好慢甚止,更新唔==

點算好???????????????

十週年勳章(賀詞)

原帖由 sam128 於 2008-3-23 00:04 發表

死圖woo@@

我dl緊
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 11:44 AM , Processed in 0.058451 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存