2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 魔力既未來...
返回列表 發新帖 回覆
go

魔力既未來...

大家好   
我係e排係東e 區賣mp,   魔封c~烈風    107lv果個近日有on既玩家會見到我700mp 賣5500s
我因為要返工 唔係成日有人 買唔到mp既玩家唔好意思....

近幾個月大家一定試過叫團叫好耐都冇人?及早上晚上1:00左右直頭冇人加你?
買裝冇人賣?買mp冇人賣?名片裹的朋友一個一個離開?

魔力去到這個地步,有人話大宇出埋d鼠石,神裝呀,膠任又地牛.咩都話大宇
就連近日爆ac都入埋佢數,其實佢出左好多好任~~s級 箱洞 追月 因果 肓龍任,其他唔講

有人講過新手係大家未來,等如1粒種子,大家有冇檢討過~ 有人呃人,tk,爆人ac,將d野貴一貴賣出去...
等如唔比佢發芽,什至將佢連根故扙起...

我入正題~開e個post目的是要係暑假前,將物價壓返去4.0價 魔力一日一日小人玩,我以上第2段講果d
已代表響起驚號!暑假係個機會~1個將魔力起死回生既機會

物價平價左大家有好處  1)錢見使d 2)銀行都冇禁易爆 3)多人玩大家開心d(這是最重要既)
物價貴價左壞處  1)新手太難玩好易放棄 2)物價不斷暴升 3)小人玩大宇汁左魔力你有幾多銀幾多lv幾多千萬
都係冇用~  老實講你700mp賣1m蚊s賺多左人地係eq收返多你3k 條數咪1樣  3個嬴 3個輸 大家有得撰擇

我e後都會700mp 5500s賣 同會整d 300-400mp e個post另一個目的 睇左e個post既 生產玩家不要顧自己
銀包啦~ 我會係mp區招人 大家坐低講講日後物價點樣 我會刪左d名比大家同我.名 我地開闢左新1頁
希望新手(種子)成長後傳播開去  
入得黎睇都唔想魔力完結!
已有 22 人評分Good 收起 理由
天界騎士 + 2 終於有人站出來
YAU0163 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
極天aa + 1 支持你!下次繼續^_^
結晶人 + 1 0 |\| 9 凸_凸
魔力小子 + 1 支持你!下次繼續^_^
18嵐 + 1 加油!
louis123123123 + 2 支持支持!!! 繼續努力!!!
2oo5豬仔 + 1 博上位+_+ ??
青翼豪 + 2 你真係偉大
洛嘯嘯 + 1 精品文章

總評分:  Good + 29   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

支持~只怕d人買黎賣

支持你呀 希望你成功呀

支持加1

回復 #4 shinne810 的帖子

認同呀=.=
近排重玩發覺d野貴左好多~
新手玩唔起的o_o

我支持 冇呃你  衝上黎支持下先!
最重要真係 人流問題

我又支持下先..
順便問句..而家藥師係咪冇得做-.-?

原帖由 大星星2266 於 2008-3-30 01:15 AM 發表
大家好   
我係e排係東e 區賣mp,   魔封c~烈風    107lv果個近日有on既玩家會見到我700mp 賣5500s
我因為要返工 唔係成日有人 買唔到mp既玩家唔好意思....

近幾個月大家一定試過叫團叫好耐都冇人?及 ...

講得好~我加入!!我有廚10藥4服8修防4/武7~全部同名x^蝙蝠仔^x....p.s:唔係個個入哂點~
錢搵得黎洗得去~無人玩做皇帝都無用~!!
我都係岩岩玩返都覺得唔係咁適應~入到魔力想買咩真係百無~有需求無供應點得!!?
供求價高就等於有得睇無得食仲衰~為左魔力復興請大家生產系一齊響應啦~
大大有意請定個價我會全力配合^^再唔係交名一齊討論下~^^
仲有大家高lv人無聊無野做的話都可以幫下d低lv/新人解下任,互相幫忙咁樣魔力復興指日可待喇@@"

支持支持
希望有人搞夜市啦
醫家叫個團同買d野都難

支持...我D人物成日買唔到300-500內既MP...個個都賣700以上真係唔洗升LV

支持呀
我自己本身都係一個1.0玩家
魔力既1.0
東E D人可以話係多到你會CUT囉
果陣既魔力 E人都係50/100/300/500
由2.0開始
所有野都貴番晒
其實呢D全部都係我地玩家搞出黎
魔力搞到E家咁
完全都唔係因為大宇出左D咩問題囉
係我地每個玩家既人格問題
我好支持你係暑假將個價壓番低佢
我都會身體力行支持你=]

回復 #8 ^蝙蝠仔^ 的帖子

-o-今日玩唔記得叫你交名tim

原帖由 真.蒼月 於 2008-3-30 02:51 AM 發表
-o-今日玩唔記得叫你交名tim

我平時夜晚9點後都會係比6 3.0掛機得閒交名呀^^

支持
我都希望有多d人一齊玩
大家應該都想魔力多返d人 咁不如將d物價定返低d 咁樣玩家見d裝.料.水平返 應該都會多d去升lv解任

我200% 支持 我都會升一個做弓做d 低lv 弓 放比d 低lv玩家 希望可以多d新手玩
希望有人可以源源不絕咁放d 料比我升技
qq

回復 #13 ^蝙蝠仔^ 的帖子

我星期一先有點
又唔早d講

支持-.-..我得隻礦工仔..

但只怕d cheap佬平買貴賣..
唔好睇小 膠神既力量- -..好多cheap人會咁做

原帖由 詩凱 於 2008-3-30 06:00 AM 發表
支持-.-..我得隻礦工仔..

但只怕d cheap佬平買貴賣..
唔好睇小 膠神既力量- -..好多cheap人會咁做

礦工好好 幫我狂掛礦ma 等我可以升得快 記住平dd喎

原帖由 siusai1424 於 2008-3-30 06:32 AM 發表

礦工好好 幫我狂掛礦ma 等我可以升得快 記住平dd喎

=.=我..ok既..睇你要咩礦..我要開倉掉晒d野入去先

我10:30左右返到屋企 我早上會點住名先~
希望每個生產系 大家一齊配合下
今晚大家相議下
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:06 PM , Processed in 0.032571 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存