2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 魔力既未來...
返回列表 發新帖 回覆
go

魔力既未來... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 VERSACE 於 2008-3-30 01:48 PM 發表
好在我依家自己有修防a___a
唔使蝕^0^

我修防d價轉都唔想轉..

用慣左..不過n個月先開1次- -''

回復 #41 lingtk 的帖子

我隻依家都要封塵一個月等會考完先開-,-

回復 #42 VERSACE 的帖子

無視會考=.=
1分當自己嬴:)
4月照玩 哈

回復 #43 真.蒼月 的帖子

=,=我最少要有15~16

無限量支持呀!!!!!@@
幫魔力氣回喇我地~~~火0火

回復 #44 VERSACE 的帖子

自問唔係讀書既材料

原帖由 大星星2266 於 2008-3-30 01:15 AM 發表
大家好   
我係e排係東e 區賣mp,   魔封c~烈風    107lv果個近日有on既玩家會見到我700mp 賣5500s
我因為要返工 唔係成日有人 買唔到mp既玩家唔好意思....

近幾個月大家一定試過叫團叫好耐都冇人?及 ...

我都有諗過, 但結果試過俾人賣番出去

原帖由 大星星2266 於 2008-3-30 01:15 AM 發表
大家好   
我係e排係東e 區賣mp,   魔封c~烈風    107lv果個近日有on既玩家會見到我700mp 賣5500s
我因為要返工 唔係成日有人 買唔到mp既玩家唔好意思....

近幾個月大家一定試過叫團叫好耐都冇人?及 ...

同感的說..
神裝地牛任果d真係令魔力無左好多樂趣
無左以前果種feel
物價高
我見之前d新手都話物價太高玩唔落去..
何況魔力係收費game
真係窮人的話
買完點之後入到魔力見到d物價咁
一定會放棄囉
可惜..
而家興果d奇寵
新手想開封c賣寵都無行
而家就算全-0黃蜂
都唔會有人要囉..
但係我真係唔想見到魔力汁囉..
可惜有好多人都唔會理喱d說話
因為果d人以經將魔力
變左隻單機game咁..
完全唔會再理其他人
5開升lv5開做mp
5開採野5開做eq
所以如果想魔力變番以前咁..
已經好難了..

十週年勳章(賀詞)

改黎無用,d人1一入到魔力 少人到爆 即無望 del魔力,
頂多比佢玩幾日 跟住悶就del魔力,
何況魔力出左咁多年,老手既玩到悶 魔力又唔算出名 我果班完全一個人都無聽過呢隻online game,
試下用而家既大宇同之前既大宇相比 就知道大宇有無變到

再講,樓主你咁突然壓價比其他唔知有呢件事既人 你會好易比人封檔.
d人會話你突燈壓價 之前我就係咁...

而家魔力咁少人 打王既升lv既人少之有少 你地壓黎好似無咩用咁

當然,我都想魔力變番之前咁樣 雖然無可能 望下都好..

樓上講得都有道理..
真係就算回復到4.0既物價又點..
依傢玩魔力既新手..真係好小..
難聽d講句..物價平左都未必有人玩..
我覺得依傢d人玩online game得一個理由
就係隻game既幣值高唔高..
d人入到去game鋪見到..(魔力寶貝 100m=40蚊)(xxxx 100m=70蚊.)
見到都唔玩啦..又要點..d幣值又咁低..入面d物價幾低都冇用..
相比落去..唉..
加上就算暑假d物價平左..9月開學冇耐..
d物價咪又係升返..

我也是1.0的玩家
雖然是貧者越貧 富者越富...
但總要有人站出來做...
樓住我支持你...

我知道有邊個唔想賺多d  但你有沒有想過 你賺多左的同時 可能已經有一至兩個玩家流失左...
寵與裝備賣咁貴 你賣幾日甚至十幾日都賣唔出去..我真係見唔到人買賣囉...點解唔平d呢
日日響度等...浪費自己的時間金錢..
玩魔力的人已經少左,,相信係人都知道..
我重玩左一個星期以來,,,東e來來去去都係果d賣唔出去既寵...為什麼呢你們玩遊戲的樂趣是等等等嗎??

覺醒啦~~~~~~~~~
究竟是你們玩遊戲 還是遊戲玩緊你們呢~~

支持
以後我都賣多d mp-3-

支持你呀   我買件8a衫都成6萬5,仲有希望d人賣高lv裝同時賣埋低lv裝THX

傑少同晴你地講黎講去都係想講魔力一日唔改免費一日都唔會回覆返1.0果時,傑少= =魔力出道差唔多成8年請問你係咪留左級

神~魚大大說得沒錯

究竟是你們玩遊戲 還是遊戲玩緊你們呢~~

魔力其實係一個社會既縮影,
需要人與人之間互相的合作,
1.0-2.0單開是正確的,
但玩家們說不方便…

什麼不方便,只是你們想多搵幾個臭錢在身而已。

宜家有錢都沒用,物品價值天價,想生存 ?
天價賣野。

So 請在第三者角度想想QQ

@@岩岩找回 N年前ge acc
竟仲有2xx點= =...二話不說...
入game see see....
雖則我只有22及 but見返D寵就勁happy= =""
Bank好像冇左 4只寵....
but多左$....
D鼠鼠娃娃仲有冇人收ga...? = =
摟主係東e放寵叫人上2000fun= = ? 幾個箱....
好似冇乜new player = =
姐係要等 II出=.=?

放相先^^" (好有feel a....)

支持你~不是口輕輕, 平時都唔留言, 第一次就奉獻左比你個post啦
重玩左幾個月, 中間鬲左成4年, 岩岩玩番果陣d野真係貴度嚇親我-.-
希望各種物價低番d, 供應量多番d=.=

回復 #56 菲力斯 的帖子

大家差唔多lv又係重玩
有冇打算做個笨友:)

有個句講個句..

魔力本身有佢自己既吸引力...雖然唔知點解...
但停玩左好多次..最後都係返返黎.
相信好多魔力老玩家都有同感吧..最近..我係魔力不斷撞返d舊fd..1.0既有..2.0既都有..
好開心..
佢地對魔力仲有希望同 想玩返玩既感覺..
大家由低lv玩起..同當年 2.0一樣

上面話..魔力死城??我唔多覺..
眼見 今日仲玩下低lv pk ...有人去里洞..雨音..
可能都係老手..但都係有d生機
起碼我mail人...好多都有回....熊男 法仔 比比...有左技證先後都好小人去打了
但係呢排我d新仔都可以有幸打下呢d王
仲記得當年我魔師 都lv50先學吸血...家下一個去里洞既..lv8都已經用緊 吸血亂射
真係冇左d 打王既樂趣呢

離左題添...
講返mp價個d..
以前開始已經好反感..係咁加價..
高lv mp就算..但低lv mp..300 400 450一路加價..真係有d冇眼睇
裝..代一代做都要一銀...都冇咩眼睇
低lv..1-5lv裝..都要好幾千蚊代做
大佬..低lv裝咪當下益新手囉..

寵..呢個問題...加價加到今時今日咁
好似係由當時 掉檔 呢樣野出現後..要一隻幾千蚊既黃蜂 ----> 100萬一隻既黃蜂
真係幾嚇人呢..今時今日相信...寵既價錢...都冇得變低
人總會有要求..伯總會有同人比教既時候..
只要一日有掉檔呢樣野..寵價都好難低下..
好似前陣子..見倒一隻掉8 0攻既白狗狗..20銀..
只可以說一聲omg
唔講呢樣...新手想買隻蜂..聽完人講知道掉檔係咩意思..之後...
最後一定係 買魔錢黎買寵...
真係無晒意思
咁就梗係...所謂既 "新手生存唔倒" 既意思啦
大家就真係...賺小d唔洗死既...
common d既寵就...平多d...當益下人啦..
一直冇人買對你黎講都冇咩好處吧

要變返以前既魔力都差唔多冇可能的了
人總是自私的..
做料既人..只會話 : [嫌貴咪自己升隻自己整囉]
睇完就好明白點解家下咁多自閉仔了..
唔洗玩OG啦(Online Game)...SG咪得囉 (Single game)

單機版魔力..幾 好玩丫
自己5開..咩都自己ko...唔洗理人
唔怪得 香港多左咁多 NHK (唔明點解既 就問下人地)

一句 [嫌貴咪自己升隻自己整囉] 就把 魔力應有既互動 打散晒..

今時今日既魔力..唔係大宇 唔係魔力既問題..
相信只係一班自私自利既玩家所做成

好一個 "因為雙卡鐘.多人要料.所以要加價" 既理由..
加價到今時今日..

寵都好強架...買寵時一個 "掉0攻架" 就可以天價...再唔係個 "掉0魔"..再唔係.."低掉.."..真係 "抵吊" 呢...
只如形合以上是但一樣..就可以以天價賣出..

咩都以錢行頭...
那就請呢類咁自私既人...將佢地 嫌得咁開心既錢..同魔力一齊死吧 !

3.0見到你
不過建議如果你只係有心賣料俾我地ge
唔駛刻意打個價落簡
因為,...又會有人計劃點樣將你d MP起價
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 06:22 PM , Processed in 0.039820 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存