2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Grand Chase 永恆冒險 玩家抱怨發洩區 [集中地]
go

玩家抱怨發洩區 [集中地]

十週年勳章(賀詞)

玩家抱怨發洩區

係GC有時係咪玩到好火呢
係咪好想搵個地方發洩一下心中既怒火呢
黎e度啦 .... 呢度可以俾你盡情咆哮
當然緊係唔俾講粗口啦 !!

這裡不准吹水只准咆哮 , 吹水侮個扣8分,
同時在版面再發有關此類post者,將扣除11分及關題

咁樣得唔得   粗口粗口粗口粗口  -0-     唔好扣我分-0-
已有 1 人評分威望 收起 理由
美紗 -2 這裡不准吹水只准咆哮 , 吹水侮個扣8分

總評分:  威望 -2   查看全部評分

唉月影好賤格仲好廢!

我同佢打山場,佢原本係羅納2轉10幾lv,我就11lv,我r左,之後出去桌面睇野等佢r,之後開始時佢轉拉4仲要d裝仲要高過我好多(我原始人,佢33lv個套),一開始佢秒左我,之後我用弓射左佢落街,打到我2命佢3命,之後無耐再打比佢殺死,好賤格lo,恨不得洗帖罵佢

我2個人好衰 第一個叫靚仔劍俠  佢話同人洗 洗完就走 e+ d人真係賤

有個叫Lero既垃圾 佢打死完我之後 我用隻21lv拉2同佢隻羅2打 佢淆wo
呢d咁既垃圾 見到佢最好sm死佢

對呢隻game完全失望
我由出2轉開始就已經有玩
初初玩都冇咩問題
到而家..
外掛改左咁多年都未改到
有點數就玩晒
新玩家越黎越冇品
隻game越改越無聊

原帖由 murphykok 於 2008-4-25 04:59 PM 發表
對呢隻game完全失望
我由出2轉開始就已經有玩
初初玩都冇咩問題
到而家..
外掛改左咁多年都未改到
有點數就玩晒
新玩家越黎越冇品
隻game越改越無聊

呢隻games玩外掛既人差唔多成個games既60%  wo
gm捉晒d外掛佬  佢食d咩

妖...........近排升左高對戰...之後就去左自由打..D人勁無品...自己卡就得..比我打左下山就 罵我問 候我..真係傻傻地嫁D人..係味XYZ來嫁... 勁唔HAPPY 6........之後打3VS3...D人係變身做傻仔...係味都圍人...唉~再今隻GAME令我真失望..無品人令我不想對戰........以為只去打任算啦..對戰一點都不好完了.....很傷心啊現在......

就算多好的遊戲......也是無品人所破壞GAME的本質的 .....

條冰鍊次次升到7都會降返6,黑人憎

鬼炎 同 小哪兒
2個都低b
個鬼炎..開頭係到嘈..
恨不得換拉4 ko佢
b- 打 b- 叫屈攻...係..我d攻係高佢70 但係佢d血同佢d防 加埋成1百..
咩都平均哂..仲話我屈..佢隊友成9百防(羅bug 正義加套野)
又唔見佢話自己隊友屈..我拉4 671攻 斬個羅到 2x
吹到無野講..個鬼炎仲要係到串..叫佢1p1又淆..

我玩唔到呀!!!
我一禁個開始佢就話連線到遊戲更新伺服器失敗,請稍後再連線。
我真係頂佢唔順><

我都好鬼火 係官網dl的程式 都會檔案唔完整
最奇係一入到去居然異常終止= =
問個橙 佢又叫你重裝 但係都唔得的

大陸人點解要玩香港gc???
佢地lag到不死身咁點玩呀!!!
仲要贏左又串輸左又得來一身整天密語..
又冇禮貌!!!
大陸人行為表現極似野蠻人!!!
大陸更是野蠻之地!!!!!!!
真係好想係到大嗌一句經典粗口(可惜呢到唔比講-3-

原帖由 雷克斯 於 2008-6-21 05:18 PM 發表
鬼炎 同 小哪兒
2個都低b
個鬼炎..開頭係到嘈..
恨不得換拉4 ko佢
b- 打 b- 叫屈攻...係..我d攻係高佢70 但係佢d血同佢d防 加埋成1百..
咩都平均哂..仲話我屈..佢隊友成9百防(羅bug 正義加套野)
又唔見佢話自己 ...

勁白痴..鬼炎剛剛我同佢打過......佢開場開到我當機..........佢圍人就得...比人圍就9...到最後中要2.1殺我TIM @_@..點知佢開啲場我有問題 小愛4識 GUARD..哈哈打到佢地死死下..之後話我外掛告我~~`唉....今中意告由你告..最多味玩第二隻....kaX..... -......- 唉~呢D 味係有品人6.......無計.....可能佢得6歲炸....唔好同D 細路計..^^

frankielau係外掛狗

frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別frankielau係狗 係外≒掛狗係隻仆∣街生既雜種史忽狗佢食史大佢all完史自己食番仲唔抹嘴同史冇分別
...
舒服哂

忍影世界

千字文....o晒

又有一排冇玩gc...
我可以發誓!!!
我係gc入面唔爆粗+唔串人!!
但係今日...我比人串...
廢有問題?
我想問下...
勝率可以洗...
lv可以用外掛升
低lv唔比??
我次次同d人講下邊個係小朋友果陣
d人又話我係
屈人就冇品姐(所以我唔屈人
我講果d人出黎,等其他人小心下
咁都要比人話返轉頭

琴晚半夜..
比個好低lv既win左幾次...
我認佢技術真係好好或者我真係好廢
跟住有局win左...
就話我好lag,屈寵...(佢都可以屈嫁wo!!!只不過佢唔屈咋wo用寵都要技術嫁!!啊生!!!用寵打唔中又有鬼用??
o晒...
佢自己問佢隊友,我有冇lag,佢隊友都話冇...果陣我更加無言...已經話冇lo,佢還要嘈
又話on嘟嘟(粗口
話要唱我,唱晒比佢d fd知...
跟住我出去頻到講
某人好似小朋友(我冇講過名出黎,廢事比人話我冇品,我只係想比人知道下件事
我都未開始講件事,佢突然話,咪係你lo
跟住又係自認:
我唔唱7你都算比面你la
你還想點?還要串?
(我串都未串過...就話我串...

今日去左間30lv冇禁寵既房
入到去玩...頭果幾局win左
咁有局...我見佢地好快得返2個,做好心比佢地2p2 la
點知又打我wo
我都係冇還手(因為佢地岩岩lose左=.=
之後就叫過五廿幾lv既fd黎
係到哈哈哈
跟住佢地係到晒左陣命(果個小朋友都係到晒
好高lv wo
咁又點??
房名寫住1-30
房主都睇唔過眼,都踢埋佢
位小朋友冇比人踢
但又一直係到哈哈哈
跟住黎左個勁人la
我話佢勁
位小朋友話:人地廢,話我地勁la
我地死一次,哈一次
跟住變左好笑
我就問,有咩好笑?
果個神手就話:我地笑關你咩事(因為佢都有份一齊係到笑lo
果陣我又o晒
我唔明點解初頭咁讓佢地
家陣比佢地串返lo
小朋友又係咁話我廢
我勝率29%得30lv用埋卡裝得c+
咁點??
人地27lv用卡裝+埋d活動裝就b
我冇b咁又如何??
跟住2個一齊串lo

勝率可以洗
升lv可以用外掛
高lv+高勝率大晒??(我夠可以洗la
我講完之後,佢地又串
好過你lo
得銀骨
我少玩vs又唔比???
所以家陣咪玩vs lo
我輸又唔係輸唔起
果陣我就勁火
講左句都算粗口既說話掛...
家陣都有些少後悔,破壞左我既形象...
唔係係咪勁火...搞到我爆seed XDD
我果陣有個3x同一個6lv既人一齊...
最後得返6lv同我...(1命
人地3個,人地當然唔會好心la...玩sm lo(人地1命 2命 4命
玩咪玩,又唔係玩唔起
人地一黎就逐一放3技
我地未必避得晒...
最後得返我同個4命
打到佢得返2命果陣,
點知比佢阻位=.=
落街死了...
不過都算好la...
係最後...
果位小朋友0殺!
係0殺!!!!
我就7殺=.=
我突然勁左咁多=.=
果陣我就串左句(又破壞左我既形象...
下次再努力la..
雖然輸左,不過我得29%勝率
都殺左7命...
位小朋友70%勝率都0殺
我地已經好盡力嫁la,隊友們!唔好灰心...
果陣個小朋友即刻淆底走場...
我係咪太過火??

但係佢有冇諗過佢自己做既一直都好過火??
小朋友既行為
唔會理會一下人地既感受!

係台灣,有因為串人既玩家,所以導致比人追殺!!真人真事!!大家上網搵下...

我講緊事出黎
純粹分享...

我會提供果位小朋友既名出黎...
天鎖都月卍影

火呀火呀

打左n年都冇完整的卡茶e屍地圖

.....好灰 招財進寶佢個ac係我比佢架 e加係到哂命!?
我打嬴左佢 佢踢左我....大佬 唔係我比個ac佢 佢會有2轉!?
我地玩生死戰....
3個打 佢用拉2我用拉3 冇話過禁 佢打輸左話踢我 人地用弓又唔踢 你去死啦
係要踢我

好火呀
有一次我同個大陸人1P1(森林)
我地不相伯仲
突然有一場我用隻寵CUT佢技
佢就話我PET9 佢自己都CUT過我LA
之後佢轉山場(想CAMP我)
但係我隻羅3係龜黎
佢又話我龜
佢自己龜唔到姐 就罵人  好心佢就TRAIN下LA

佢又唔服就玩2P2(山場)
佢個FD(大陸)係高手 第一場5炒 可能我同我個邊個個人肺
第二場佢個FD變LAG 我驚驚地  個時佢個FD3命
我一打二 我就4命
佢就話1P1 佢個FD先
大家死左1條命 佢就唔耐煩 就話SM
兩個一齊用三技 係人都死LA
次次都係咁 咪LOSE左LA
我就叫個勁FD一齊打
佢一入黎就踢 係人都踢
踢到無個時 有條肺X同我一隊
我當然唔f9
佢就踢我
我就想問佢比FD 我就唔比 呢D咩道理
SM完人就KICK 咁無品 就唔好玩GC啦
最好就唔好打機啦 係咪先?
影衰哂GC個名

呢D人唔死都無用啊>333333333333<.....

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

D人LAG到我個人都埋仙!神機咪*玩la!

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:15 PM , Processed in 0.049760 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存