2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中港台偶像 Stephy Stephy 精 挑 內 衣 抑 Fans 幻 想
返回列表 發新帖 回覆
go

Stephy 精 挑 內 衣 抑 Fans 幻 想 [複製鏈接]

鄧 麗 欣 ( Stephy ) 、王 菀 之 、 衞 詩 、 泳 兒 及 麗 莎 等 歌 手 , 昨 日 在 慈 雲 山 保 良 局 錦 泰 小 學 出 席 《 星 光 熠 熠耀 保 良 》 記 者 會 , 與 學 生 一 同 砌 出 保 良 局 130 周 年 的 字 樣 , 衞 詩 、 王 菀 之 及 陳 偉 霆( William ) 拍 檔 與 學 生 進 行 羽 毛 球 賽 ,

Stephy 和 泳 兒 在 場 邊 打 氣 , 衞 詩 球 技 差勁 , 加 上 人 多 手 腳 亂 , 結 果 輸 掉 比 賽 。

內 衣 唔 見 得 人

衞 詩 ( 左 ) 和 王 菀 之 拿 起 羽 毛 球 拍 時 動 作 多 多 , 在 球 場 上 卻 輸 給 小 學 生 。

Stephy 表 示 在 《 耀 保 良 》 會 與 吳 雨 霏 合 演 歌 舞 , 但 因 忙 於 拍 攝 電 影 《 內 衣 少 女 》 , 無 暇 排舞 , 擔 心 影 響 水 準 。 至 於 《 內 》 片 中 , 她 會 穿 上 內 衣 褲 出 鏡 , Stephy 說 : 「 導 演仲 諗 緊 邊 場 有 機 會 , 性 感 款 式 一 定 唔 得 , 唔 想 畀 人 有 咁 多 幻 想 , 健 康 款 會 好 。 我 唔 會 出 私 伙 , 因 為 我 都 係 唔 可 以 出 鏡 , 雖 然 每 次 開 工 見 到 好 多 胸 圍 , 但 我 冇 尷 尬 , 反 而 係 男 仔 會 , 鄭 中 基 要 成 日 接 觸 , 可 能 佢 對 呢 比 我 仲 清 楚 。 」
採 訪 : 魯 萍
攝 影 : 陳 俊 強

點解我睇到死圖既-0-

姐姐一  上海上门按摩会所,足不出户就能体验高品味享受,我们全天候准备为您服务!使您全身活力再现!把轻松`舒适`和快乐带给您!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,q   發表於 16-8-30 08:34 PM

我睇到無問題

點解我睇到死圖既

靚靚.............

我睇都冇問題呀!

蘋果照妖鏡            

咩蘋果照妖鏡呀!!
我中意stephy!!
呀ling食..........."屎"
呀ling fans唔好話我-3-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 02:31 PM , Processed in 0.032375 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存