2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 籃球討論區 勁, KG和PP著曬火!
go

勁, KG和PP著曬火!

太勁了, KG和PP著曬火!

但比較失望的是ray allen 和 普斯, 他們今場波有些失準......

KG果球泰山壓頂太酷了, 成個飛將軍咁, 其實只要三巨頭之中, 有兩個on fire, 嬴面便很高了, 今場波三巨頭中都有兩個on fire, 今場嬴都好合理, 所以今場波士頓打很太漂亮了!

而湖人隊嬴波, 主要係睇高比能否on fire......

總之波士頓志在必得, 今場波士頓都是少試牛刀, 先少勝十分, 相信下一場, 波士頓和三巨頭會出真力, 可能在下一場狂炒湖人二十分以上, 總之波士頓sure win!!!

2KF足球隊

原帖由 wesdxc5533 於 2008-6-6 02:45 PM 發表
太勁了, KG和PP著曬火!

但比較失望的是ray allen 和 普斯, 他們今場波有些失準......

KG果球泰山壓頂太酷了, 成個飛將軍咁, 其實只要三尸頭之中, 有兩個on fire, 嬴面便很高了, 今場波三巨頭中都有兩個on fire ...

太勁了, KG和PP著曬火!  ??
佢2個2字頭得分叫著曬火? 正常水準發揮姐 低過20分叫失準啦  
ray allen基本上已經變成神經刀水準超唔穩定 可以打到識飛可以打到隱形 so贏波佢已經唔係關鍵   想贏總冠軍就要睇下佢地客場防守keep唔keep到 同團隊發揮如何
大炒湖人又唔見塞人會做到lo..........

下場波士頓炒唔到湖人20分以上我實黎揾你

KG都叫ON FIRE?...佢一向都打得好穩陣 , 今場都唔例外

原帖由 高比拜仁 於 2008-6-6 03:24 PM 發表
下場波士頓炒唔到湖人20分以上我實黎揾你

實黎搵我? 我只是說可能而已! 而且打波有時真係好難講, 因為我想波士頓嬴, 我當然想他們下場能夠大勝, 而且有時真係好難講, 但我預計波士頓應該可以嬴多一場, 而且領先二比零之後去到湖人主場, 會好打好多!

實只要三尸頭之中, 有兩個on fire, 嬴面便很高了<<<抄翁金華果句?

原帖由 死神二者 於 2008-6-6 02:57 PM 發表

佢2個2字頭得分叫著曬火? 正常水準發揮姐 低過20分叫失準啦  
ray allen基本上已經變成神經刀水準超唔穩定 可以打到識飛可以打到隱形 so贏波佢已經唔係關鍵   想贏總冠軍就要睇下佢 ...

有時吾系睇幾分果d黎代表勁吾勁既.___.
好似T.J.Brown咁
雖然吾系高分,,但系系重要時候都打得好好,
不過同意你.__.正常水準

原帖由 wesdxc5533 於 2008-6-6 03:45 PM 發表

實黎搵我? 我只是說可能而已! 而且打波有時真係好難講, 因為我想波士頓嬴, 我當然想他們下場能夠大勝, 而且有時真係好難講, 但我預計波士頓應該可以嬴多一場, 而且領先二比零之後去到湖人主場, 會好打好多!

你咪撚改post啦笨柒
改左個post加返個可能
係到死雞撐飯蓋

原帖由 高比拜仁 於 2008-6-6 04:46 PM 發表

你咪撚改post啦笨柒
係到死雞撐飯蓋

唔該你改一改你的態度, 無需要咁樣話人吧? 請小心你的說話!

而且, 我根本無加返 "可能" 這兩個字上去, 我一開始發表這篇文章時, 已經有可能這兩個字了, 我只是將三尸頭改返為三巨頭而已!

原帖由 高比拜仁 於 2008-6-6 04:46 PM 發表

你咪撚改post啦笨柒
係到死雞撐飯蓋

我又唔識你, 你為甚麼用口傷人, 你想你怎對你, 你就要怎對人, 你是否想別人用說話傷你嗎? 如果不想, 就不要用說話傷人!

唔該你睇一睇版規吧!

我看到6樓的留言, 便知道我打錯字了, 所以我便改正番而已!

原帖由 wesdxc5533 於 2008-6-6 05:03 PM 發表

唔該你改一改你的態度, 無需要咁樣話人吧? 請小心你的說話!

而且, 我根本無加返 "可能" 這兩個字上去, 我一開始發表這篇文章時, 已經有可能這兩個字了, 我只是將三尸頭改返為三巨頭而已!

唔好意思,當時我見到你果句係"波士頓和三巨頭會出真力, 在下一場狂炒湖人二十分以上,"
如果你一早有可能呢2個字我都冇乜野廢事回你
做得出唔怕認,但係你做左又唔認又要係到扮君子呢下先令人作嘔

原帖由 wesdxc5533 於 2008-6-6 05:07 PM 發表

我又唔識你, 你為甚麼用口傷人, 你想你怎對你, 你就要怎對人, 你是否想別人用說話傷你嗎? 如果不想, 就不要用說話傷人!

唔該你睇一睇版規吧!

禁你咪叫人扣我分囉君子

睇波姐,唔洗鬧交既
各人唔同愛好,你鐘意綠人佢鐘意湖人,冇衝突

原帖由 死神二者 於 2008-6-6 02:57 PM 發表

ray allen基本上已經變成神經刀水準超唔穩定 可以打到識飛可以打到隱形 so贏波佢已經唔係關鍵   想贏總冠軍就要睇下佢 ...

唔係全明星,又有幾多人做到20+既分數= =
偉哥唔穩定,嬴波關鍵都係佢到
2:2綠人冇著數,何況仲有個唔輸全明星又穩定既奧當

十週年勳章(賀詞)

你講既野...1d都唔客觀~
已有 1 人評分Good 收起 理由
W.KinZ + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 DC~ 於 2008-6-6 06:22 PM 發表
睇波姐,唔洗鬧交既
各人唔同愛好,你鐘意綠人佢鐘意湖人,冇衝突

係佢自己改左d野死口唔認仲懶有道理話返人

原帖由 高比拜仁 於 2008-6-6 05:22 PM 發表

唔好意思,當時我見到你果句係"波士頓和三巨頭會出真力, 在下一場狂炒湖人二十分以上,"
如果你一早有可能呢2個字我都冇乜野廢事回你
做得出唔怕認,但係你做左又唔認又要係到扮君子呢下先令人作嘔

出口傷人是損人害己的, 並且對你亦無好處, 大家都係討論吓籃球而已, 何必出口傷人?

大家鍾意的球隊不同好正常, 可能真係我記錯左吧,  ok?

先講 我2面嬴都無所謂
因為無固定支持ge球隊~
2隊都係my favourite teams~!
今場好明顯
kobe失晒水準
我諗如果下場kobe返晒黎
boston可唔可以保得住個主場都真係要睇過
同埋頭2場boston主場
lakers ge target係win1場都夠
反之boston 要sure2場拎晒
作客黎講
lakers輸都唔係好意外
我覺得唔係boston打得非常好
而今場只係一半半ge表現
反之lakers好明顯走晒樣
boston先嬴得咁易姐
lakers講真嬴到一場先偷笑-0-
睇下下場lakers可唔可以破到boston ge defence
呢個會係key point

ps:樓主會唔會講野過分偏激呢=3=

十週年勳章(賀詞)

今日贏波既無名英雄係PJ BROWN 仲有外星人
主力3巨頭,只可以話發揮正常
仲有今日幾驚PP傷 好在無事可以出番場 佢今日都打左唔少士氣波 有一球3+1 好精彩
仲有隱憂 就係KB24今場無著火都係LEAD住4-6分打 係上半場其實係有機會將個分差拉開至雙位數
如果唔係今場輸既可能係綠軍

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:46 AM , Processed in 0.038374 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存