2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 艾沙雲真係痴線架-口-
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 諗唔到叫乜
go

艾沙雲真係痴線架-口- [複製鏈接]

原帖由 法比.加斯 於 2008-6-23 09:41 PM 發表

可能我記錯...

係我錯 = =
英超係第1了

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-6-23 09:57 PM 發表

係我錯 = =
英超係第1了

=.=" .....
已有 1 人評分威望 收起 理由
銀~龍 -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

原帖由 法比.加斯 於 2008-6-23 09:59 PM 發表

=.=" .....

=  =

英格蘭 英格蘭 3.7125 5.1385 4.7610 5.4860 5.8985 24.996
西班牙 西班牙 4.7230 4.1040 5.1620 6.2700 4.5785 24.837
意大利 意大利 2.9285 4.6200 5.0675 3.9360 3.3825 19.934
法國 法國 4.4550 3.7710 3.5680 3.3000 2.2860 17.380
德國 德國 1.5555 3.4885 3.4440 3.1350 4.4550 16.078
俄羅斯 俄羅斯 1.9385 3.3000 3.3000 2.1860 3.7125 14.437
羅馬尼亞 羅馬尼亞 1.4300 1.8150 5.5550 3.7400 0.8580 13.398
葡萄牙 葡萄牙 3.3825 2.6950 1.8150 2.6675 2.6160 13.176

你岩 =  ="....6/21更新的...

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-6-23 10:02 PM 發表

=  =

英格蘭 英格蘭 3.7125 5.1385 4.7610 5.4860 5.8985 24.996
西班牙 西班牙 4.7230 4.1040 5.1620 6.2700 4.5785 24.837
意大利 意大利 2.9285 4.6200 5.0675 3.9360 3.3825 19.934
法國 法國 4.45 ...

意甲=.=同英超,西甲差咁遠既
話哂ac近年都囉過歐聯

十週年勳章(賀詞)

睇完佢贏荷蘭個場=]佢真係好屈機 射又得 助攻又得 又有速度 最緊要佢跑足120mins都仲有氣

艾沙雲無疑係一個很好的球員,有體力 基本功都幾好
亦有份助辛尼特贏歐協+俄羅斯入4強<--但唔可以話係佢一人的功勞

佢係咪世界級....係咪比c朗全面 我就覺得未必
係俄超平均質素都一般 得2-3隊有實力,好似辛尼特今年排中遊...(唔知有冇記錯

至於c朗,未比得上吧,無論腳法 球場視野 身位 技術 進攻性都重差好遠
無錯 佢今年打得好出色,但都難免係曇花一現
荷蘭自己輸佢自己問題多於人地勁

另外西班牙打俄羅斯就因為無艾沙雲先羸到?

一睇俄羅斯後防守唔到西班牙果d直線+中場

我唔信艾沙雲1個=沙維+小白+大衛施華

原帖由 法比.加斯 於 2008-6-23 09:31 PM 發表

乜5係 英>西>意>法>德咩

艾沙雲對利華個時已知佢好勁!

原帖由 書三小魚 於 2008-6-23 10:34 PM 發表

今年德甲反超左法甲,差意甲幾分!

留意#63.......

原帖由 忍忍~ 於 2008-6-23 10:34 PM 發表
艾沙雲無疑係一個很好的球員,有體力 基本功都幾好
亦有份助辛尼特贏歐協+俄羅斯入4強

辛尼特..係最近幾年..成績的確唔差..排4,5名
上年第1名......中央陸軍,斯巴達,火車頭..同呢3隊黎比...仲係差少少
若果euro08 之後佢去其他大聯賽踢既話...就可以見真章...

08俄超...辛尼特排14..(total 16隊)...
但少打5場...差18分

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-6-23 07:57 PM 發表

唔係屎..但同歐聯點比??...
西維爾2年冠軍..今季歐聯??...
辛尼特..俄超冠軍...今季歐聯??

一個艾沙雲起罵戰XDD

原帖由 傻b謙 於 2008-6-23 23:25 發表

一個艾沙雲起罵戰XDD

呢度係好易有罵戰的-.-"

原帖由 介_法拉利 於 2008-6-23 11:29 PM 發表

呢度係好易有罵戰的-.-"

係唔係世界級都要嘈..-_-'
根本呢d主觀野黎..
個個有唔同觀點..正如一隊球隊有人鍾意有人唔鍾意..
人地覺得獌狗冇球品..我地又改變唔到..
人地覺得獌狗勁咩?又有人反駁架啦..

艾沙雲 我睇好佢果時 d人都靜係聽過佢個名-.-
依家爆發出黎 好正常
佢對西班牙120min有氣好正常
佢頭2場都冇得踢=.=冇會冇氣
但佢勁又唔係你地講到咁離譜..
佢既踢法真係ok岩啊仙奴
但係5大聯賽頭幾名果d得啊仙奴放聲有d興趣'
就知佢未到頂級啦...

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-6-23 08:58 PM 發表

名氣係需要...
但每次大賽..都總有人係打得好...
咁咪個個 都世界級??
韋希臣...你識掛??02歐國盃..幾勁丫..係咁爆底線..出波又靚..
去完羅馬...打成點?..之後係保頓都唔見左影...

佢唔係淨係大賽打得好,你講個d都只係大賽突然爆發,但大賽之前都唔係好勁既球員
但係艾沙雲攞過06年俄羅斯足球先生,唔好因為少人留意就話人曇花一現

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-6-23 09:49 PM 發表

07俄羅斯足球先生....同艾沙雲有段距離...
=  =嗯嗯....你太鐘意佢啦..."點講你都認為佢係神

07年到佢冒起,但論全面性沙里恩洛夫仍不及艾沙雲
而且對上一年就係艾沙雲拎左俄足,今年又爆發出黎好正常
可能我之前個post形容得太誇張(太想阿記買佢 ),但我始終相信佢將會係歐洲足壇發光發熱

原帖由 啊4 於 2008-6-23 11:34 PM 發表
但係5大聯賽頭幾名果d得啊仙奴放聲有d興趣'
就知佢未到頂級啦
......

唔係得阿仙奴,車路士,紐卡素等等既英超都有興趣(曼聯好似冇?)
而且佢名氣始終唔及c朗呢d球員
而名氣同實力未必成正比

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-6-23 10:02 PM 發表

=  =

法國 法國 4.45 ...

西甲同意甲差咁遠既=.=

原帖由 傻b謙 於 2008-6-23 11:25 PM 發表

一個艾沙雲起罵戰XDD

=  =我完全唔覺我同cest 交談係有罵戰成份...

原帖由 cestlavie 於 2008-6-23 11:51 PM 發表

07年到佢冒起,但論全面性沙里恩洛夫仍不及艾沙雲
而且對上一年就係艾沙雲拎左俄足,今年又爆發出黎好正常
可能我之前個post形容得太誇張(太想阿記買佢 ),但我始終相信佢將會係歐洲足壇發光發熱

沙里恩洛夫...今年都31...真係踢多1,2年就冇...
艾沙雲今年先27...當打時期...
佢打埋euro08..睇下佢去邊間...若保持到同樣高水準...再讚都未遲

原帖由 cestlavie 於 2008-6-23 11:54 PM 發表

唔係得阿仙奴,車路士,紐卡素等等既英超都有興趣(曼聯好似冇?)
而且佢名氣始終唔及c朗呢d球員
而名氣同實力未必成正比

紐卡素唔算頭幾 車仔班主係邊個?-__-我冇計車仔
MU我估都唔會買呢類型中場
我覺得AC都岩佢踢 意大利去維拉利2 都OK
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:53 AM , Processed in 0.036598 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存