2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 [表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 冰斯狄
go

[表態] 我會留守舊SERVER 意見幾長, 唔想睇唔好覆 [複製鏈接]

喂,Mischievous,唔好再講讀書啦,人地中五畢業+IVE一年之MA

你中四努力小小都勁過佢啦,

我地返返E個POST重點,家陣佢地表哂態啦,佢叫我地玩唔起,豪唔起果D人走

收到未啊

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 04:51 PM 發表

咁屋企有能力, 有機會, 咁依家係唔係海外生都犯法?
越睇你越羨慕海外生, ANYWAY海外生讀書幾辛苦, 你又唔會知~"~

]原帖由 lingtk 於 2008-6-26 04:47 PM 發表 http://www2.2000fun.com/bbs/images/common/ba ...

係呀.....我又真係好羨慕嫁....點算呀
好羨慕你可以靠父母先生存到呀....點解我唔得既
點解我面皮冇咁厚既

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 04:47 PM 發表
新SER有咩好,唔使見到你果5隻買包送既龍XD

你可以del左圖..一定見唔倒^_^
再唔係..你係呢度一樣會見倒

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:48 PM 發表

14分原校唔收就唔識搵學校@@?
唔搵就去外國讀 你父母都幾慘....講真
14分搵學校一定唔難 但你咁都冇去搵
你英文唔合格冇得講啦~,~'

對唔住..我認我太渣..手渣住5科14分都唔收
但我只鍾意我母校^_^唔鍾意人地學校...
唔好意思..囉
我英文唔合格..點去外國讀呢..  加上..我艾中英數都係E以上..唔洗擔心^_^
丫..係..我家下GPA都仲係得3.x
太渣了...冰斯狄一定知我幾渣T_T"

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 04:52 PM 發表
喂,Mischievous,唔好再講讀書啦,人地中五畢業+IVE一年之MA

我地返返E個POST重點,家陣佢地表哂態啦,佢叫我地玩唔走,豪唔起果D人走

收到未啊

好啦 我豪唔起連買5個包送龍
豪唔起係外國讀書
我真係豪唔起呀
但至少都有錢買月費玩新ser
係咁先啦海外生們 希望你地唔會掃地 88

原校 5科14分唔收?。?"下。。冇得唔收架WO。。。你係咪比人昆左呀?定係你昆緊我地 哈哈 不過講真-。-5科14分真係好屎-。-

原帖由 Mischievous 於 2008-6-26 04:53 PM 發表

係呀.....我又真係好羨慕嫁....點算呀
好羨慕你可以靠父母先生存到呀....點解我唔得既
點解我面皮冇咁厚既

我都好羨慕你可以靠父母生存到中4丫@_@點算好...
點解你面皮有咁厚既

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 04:52 PM 發表

我地返返E個POST重點,家陣佢地表哂態啦,佢叫我地玩唔走,豪唔起果D人走

收到未啊

一個比一個無聊,
詩凱讀到書, 唔敢串佢, 所以串我..OKAY FINE
我F5畢業後, IVE一年拎左張文憑, 我入IVE係因為我仲未整好我美國居民個身份,
個陣又唔想重讀, 先入IVE, 拎得個文憑, 等第時多張紙.

而且我淨係F5+IVE1年, 你自己都話同你差唔多, 咁我都真係冇咩野好講.

HOWEVER, 原來你咁耐都未GET到個MAIN POINT響邊.
表態, 你表完態基本上可以閃人, 88

玩魔力玩到要講私隱, 講完又睇你想潛水.

原帖由 乂苦哥乂 於 2008-6-26 04:56 PM 發表
原校 5科14分唔收?。?”下。。冇得唔收架WO。。。你係咪比人昆左呀?定係你昆緊我地 哈哈

因為我原校個陣收5科16分T_T..冇多餘位俾我
240人爭個90個位...超灰

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 04:58 PM 發表

因為我原校個陣收5科16分T_T..冇多餘位俾我
240人爭個90個位...超灰

係有得唔收5科14分的-,-
係D人唔知頭唔知路, 可以唔洗理佢

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 04:56 PM 發表

一個比一個無聊,
詩凱讀到書, 唔敢串佢, 所以串我..OKAY FINE
我F5畢業後, IVE一年拎左張文憑, 我入IVE係因為我仲未整好我美國居民個身份,
個陣又唔想重讀, 先入IVE, 拎得個文憑, 等第時多張紙.

而且我淨 ...

我個陣會考陪我細佬日日去機鋪打機-.-咁都算讀倒書...
唔係下化

佢地唔敢話我...攪到我想打字都唔得..冇引...呃緊分架嘛..

令仔..我起薪 得55一年-.- 好慘

我本身走左,係你係第2頁 挑我

咁我未回你囉=]

詩凱本身都冇哂過佢咩成績,係你自己係度哂海外生之ma- -

你仲想拖埋人地落水啊,我地話緊你咋=]

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 05:01 PM 發表

我個陣會考陪我細佬日日去機鋪打機-.-咁都算讀倒書...
唔係下化

佢地唔敢話我...攪到我想打字都唔得..冇引...呃緊分架嘛..

令仔..我起薪 得55一年-.- 好慘

慢慢搵, 你諗住美國搵, HK洗?

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 05:01 PM 發表

咁我未回你囉=]

懶啦懶啦, 你CHECK返你地幾多個POST有改過.

算吧, 次次開POST想講魔力, 但攪到咁

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 05:03 PM 發表

慢慢搵, 你諗住美國搵, HK洗?

未知丫...
只知 已經簽左先-.- 懶得搵工..你知啦= =我不嬲懶
但做住先...
因為..好似好空閒-.-冇咩野要做..
都好架..美國搵hk洗..好事

原帖由 詩凱 於 2008-6-26 05:06 PM 發表

未知丫...
只知 已經簽左先-.- 懶得搵工..你知啦= =我不嬲懶
但做住先...
因為..好似好空閒-.-冇咩野要做..
都好架..美國搵hk洗..好事

我都明白你懶, 成日都唔ONLINE搵我,
基本上我地有冇一齊升過LV打過王?-,-
但我老豆叫我讀完返HK幫佢做野

我都唔想吹到太遠-,-唔見你ON MSN既?

ANYWAY你知唔知我係邊個?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 sky2905 於 2008-6-26 05:01 PM 發表

咁我未回你囉=]

佢有炫耀過咩..

唔見得有啵

係樓主知詩凱係海外生

先話佢都係海外生同埋想係魔力到搵佢only

之後係你地話海外生係靠呀爸呀媽..

係讀唔成書既先要去讀.

邊個錯邊個岩唔洗我講啦掛

=.=唔明嘈咩....?~其實無需要開呢個post.....=.=

新星系可能呢排岩岩開先多人開佢d post姐.....

舊server如果因為留人而開都幾無聊...ga 其實..

因為d 新星系post多數都係想搵志同道合既朋友一齊過去玩...

而有d老手就唔知點解唔比人走咁...係d post 度攪攪陣...??

我都係美國讀緊書...."""

好似有點兒妖埋我既成份

其實對於香港讀書唔叻既人黎講....外國讀書都唔易ga....就係英文都讀死(我中中會考2分)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 hk200400 於 2008-6-26 05:10 PM 發表
=.=唔明嘈咩....?~其實無需要開呢個post.....=.=

新星系可能呢排岩岩開先多人開佢d post姐.....

舊server如果因為留人而開都幾無聊...ga 其實..

因為d 新星系post多數都係想搵志同道合既朋友一齊過去玩...
...

又係睇d唔睇d

佢話明係表態post

講返留係舊server既原因

同埋如果有邊個都係留返係到既

可以回覆.

歪曲晒人地講既野黎串人..

都係個句..

睇清楚d先回post

原帖由 lingtk 於 2008-6-26 05:13 PM 發表

又係睇d唔睇d

佢話明係表態post

講返留係舊server既原因

同埋如果有邊個都係留返係到既

可以回覆.

歪曲晒人地講既野黎串人..

都係個句..

睇清楚d先回post

佢無需要表態呀.....我無睇流眼既話...應該無人叫老手過檔??...

純粹係d人開post 問有冇人一齊去新server....2000fun魔力板唔係得老手上ga ma~係咪呀..

問你去唔去.....你唔去咪算囉...唔洗答點解既 XDDD.....應該無咩人想知

原帖由 冰斯狄 於 2008-6-26 05:08 PM 發表

我都明白你懶, 成日都唔ONLINE搵我,
基本上我地有冇一齊升過LV打過王?-,-
但我老豆叫我讀完返HK幫佢做野

我都唔想吹到太遠-,-唔見你ON MSN既?

ANYWAY你知唔知我係邊個?

我有on msn丫-.- 你pm你msn俾我喇..
好似有..
我諗我知你邊個-口-
我讀完..想讀上去的說..但半工讀..今次想讀 藥= =+整毒藥害人..嘿嘿
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:58 PM , Processed in 0.037918 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存