2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 收費站 所有人請幫幫手 暗殺乂殺手 , 蒼影 , 卍東方無崖 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: *小星*
go

收費站 所有人請幫幫手 暗殺乂殺手 , 蒼影 , 卍東方無崖卍 滾入黎 更新了 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我同佢講= =到時你拎我d野咁米死= =
之後佢就冇答我~
等係重會等一陣再問

原帖由 邪魔外道 於 2008-6-30 12:32 AM 發表
真無聊...  比得 ac  人地就預左比人爆 啦,  比得 ac 人地.==== ac 內的寶物比埋人...
仲有..果d.. 成日買/賣/換ac  預左有一定危險.爆 ac...  又係咁..  自己又唔慢慢升返 只.

(拎返哂D野黎 + D人買以上所有野 ...

我喜歡你呢句
著少衫d預左要比人強姦
帶了錢出街預左比人打劫
樣衰預左比人尸月 3

咁你不如說你上得網預左比黑客入侵~任比人爆ac
你呢句太正~~小弟拜服

原帖由 跆拳月獅 於 2008-6-30 03:43 PM 發表

我喜歡你呢句
著少衫d預左要比人強姦
帶了錢出街預左比人打劫
樣衰預左比人尸月 3

咁你不如說你上得網預左比黑客入侵~任比人爆ac
你呢句太正~~小弟拜服 ...

你表達得非常貼切
我想講好耐

以下三張圖係我同濠濠(其實我都唔知係ar文仔定邊個~_~)係08年6月24日8點左右既對話,仲有幾張@_@要睇既我可以放埋上黎

爆晒粗咁係心虛定係想趕走我呢?

咁[手然]賤嫁

招人洗[九烏]條友密頻  

wow好正- -"
蒼影~  =  蒼蠅~

原帖由 明燎半生 於 2008/6/30 04:20 PM 發表
咁[手然]賤嫁

招人洗[九烏]條友密頻  

你d手段咁強硬既a_a"

佢爆得人ac預左比人屌

比得個ac梗係信得過佢啦a_a"信得過佢點會預左佢爆自己ac呢
預左佢爆自己ac,,就咪鬼比佢啦!!!!!!!!!

原帖由 §真.秋楓流舞 於 2008-6-30 04:24 PM 發表
比得個ac梗係信得過佢啦a_a"信得過佢點會預左佢爆自己ac呢
預左佢爆自己ac,,就咪鬼比佢啦!!!!!!!!!

有道理

原帖由 明燎半生 於 2008-6-29 07:24 PM 發表

我唸你唔記得左我了   我係笨笨小欣欣
你講D野...我完全明白!
亦都相信你

等我講番清楚成件事啦  雖然我唔係當事人 但以上講既人我都識..

屮濠濠屮 ge第一手  係佢賣AC前果幾日 識左佢←  A君
當佢話我知賣AC 我好唔捨得佢 亦都記得佢D口吻 人品不錯

暗影乂殺手 ge 第一手 ,即係樓上果位     ←B君
之前同佢同一個族  佢4X LV已經識佢  帶到佢6X LV
後來我轉左族 同佢少左聯絡  
佢份人幾搞笑   絕對唔係陰陰濕濕果D人   SO人品都係不錯

蒼影<~~~~唔知係唔係第一手
又係識佢
搵佢幫手又唔會托你手踏   總之唔係衰人啦><!

--------------------------------------------
天星小輪~其實你講既爆你AC既都係同一個人
果個人唔係蒼影 唔係暗影乂殺手
而係   AR文仔  ←  即係第2手屮濠濠屮
其實我係GAME入面講左好多次 叫D人唔巧信佢

AR文仔← 我好低LV果陣已經識佢
開頭都幾好
後尾不停搵人做佢老婆
識左一個鐘又叫人做老婆
搵完我 我SAY NO   就去搵我D FD
當時我都知佢係有問題
後來 我其中一個FD信錯左佢....搞到AC冇埋 人仔DEL埋

SO我係咁唱衰佢依個賤人!  

跟著我冇理佢一排....佢同我講...
收左好幾個AC
當中就係有蒼影...

其實最初我都唔夠覺 暗影乂殺手 易左手
後來AR文仔 用 [暗影乂殺手  依個AC] ←密我話   又認我做佢老婆
我先肯定 暗影乂殺手  真係易左手

AR文仔 根本係低能 白痴 的賤人!

=============================
打咁多野都係為左幫你炸!~真 暗影
唔係識你都廢事幫你打咁多野澄清
如果天星小輪真係報左警/搵GM果D野...

GM實有記錄CHECK番暗影乂殺手 個AC D記錄..
到時真 暗影  就麻煩~.~"

至於 真 暗影  係咪同    屮濠濠屮    交換左AC
我就唔清楚了

講完!

首先,請理性d討論,一直以為係好友既人...突然間由背後插人一刀既人也不少

重點1,請問賣ac後點解會被第2手知左人地ac?
重點2,如果係因為send信俾第一手無del信內容而在交易前都沒有del封ac信,連鎖地爆ac也是正常吧?
被爆ac的人是否應該檢討不應該再送信ac給人呢?放ac給人前也沒有del封ac信是否也要負上部份責任呢?

我經常在勸告各玩家切勿送ac信給人,要給ac信在msn也可以吧,再唔係密頻講ac後影相吧!
送信ac給人被爆也爆得甘心吧!

十週年勳章(賀詞)

又扮唔係自己 遲早精神分裂

原帖由 266992929 於 2008/6/30 06:26 PM 發表
又扮唔係自己 遲早精神分裂

我都係有情神分裂架.v."雙開之後係族頻自己同自己講野._.v

希望你快d 拎番個ac 啦@@"

原帖由 殲滅天使 於 2008-6-30 06:02 PM 發表

首先,請理性d討論,一直以為係好友既人...突然間由背後插人一刀既人也不少

重點1,請問賣ac後點解會被第2手知左人地ac?
重點2,如果係因為send信俾第一手無del信內容而在交易前都沒有del封ac信,連鎖地爆ac也是正常 ...

我想講  我完全唔知你UP乜
係完全唔明你講咩
你D字眼極度矛盾
好似係到混淆緊人囉

你咁講唔係叫理性   而係換轉左個角度去睇

w0w.......
暗影好惡呀 ..
好驚a"a....嘿嘿

原帖由 明燎半生 於 2008-6-30 07:24 PM 發表

我想講  我完全唔知你UP乜
係完全唔明你講咩
你D字眼極度矛盾
好似係到混淆緊人囉

你咁講唔係叫理性   而係換轉左個角度去睇

講明d,
即係你知左朋友個ac後賣ac個陣會話埋個朋友d ac俾賣左既2手知嗎?仲要3唔識7
咁點樣係轉左手後既人試問又如何得知你朋友個ac?
途徑1,賣ac前無del ac信,令轉左手後既人傱信箱獲得ac&pw
途徑2,賣ac個位朋友既天外ac同個位被人爆ac既受害者既天外ac都係同一雲起(呢個真係幾微)
途徑3,賣左ac個位朋友唔通知d朋友已賣ac,令人誤會以為係上一手,
跟住扮熟,問唔記得左你ac之類既說話獲得ac
如果3個途徑都唔係,很有可能係個人噓稱已賣ac,實際還未賣,而爆朋友ac

如果係途徑1.....爆完ac後再看被爆ac個人的信箱...還有ac信的話再爆其他人的ac
其他人ac信箱都有ac信....連鎖爆ac

所以我對各位玩家勸告

切勿在天外送ac信給人

抱歉-.-我真係唔明...

俾你講到好混亂

或者你問番天星小輪實際D....佢係當事人

我呢個局外者都唔明丫.V."

十週年勳章(賀詞)

原帖由 §真.秋楓流舞 於 2008-6-30 06:48 PM 發表

我都係有情神分裂架.v."雙開之後係族頻自己同自己講野._.v

幫你打去青山
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:28 PM , Processed in 0.040697 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存