2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天外Online 收費站 所有人請幫幫手 暗殺乂殺手 , 蒼影 , 卍東方無崖 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: *小星*
go

收費站 所有人請幫幫手 暗殺乂殺手 , 蒼影 , 卍東方無崖卍 滾入黎 更新了

好神

原帖由 SHAKA★LABBITS 於 2008/7/2 01:04 PM 發表

=0=
之前有個92歲啊婆比人強姦
唔通拒又預左咩

呢幾日都見星仔行來行去﹐心情好返點了嗎?

強姦呀婆果係90歲的丫伯嗎a_a?即時馬上風

是3x歲男子而已==

原帖由 秋天乂 於 2008-7-2 01:16 PM 發表

老兄  換轉係你個ac比人爆 你會點          人地有話遇左比人爆?  定係你自己唸 - -凸     唔通你係爆人ac個個@@   唔該你   唔好係度落井下石

你地點講都好...
只不過..覺得比左 ac 人地. 之後比人爆 ac.. 太普通... 又係自己做成..
因為..比人爆 ac 都係三種.. 第一比 ac人,第二換/買賣雲起ac, 人地可以隨時改 返pw ,第三去網吧,有d裝左野, 可以睇返輸入過d pw 同埋..開post個人, 唔係第一次比人爆..
如果有我所知的第4 種.. , 我應該會好有興趣

原帖由 秋天乂 於 2008-7-2 01:42 PM 發表

e個手法太高明啦@@  你咁熟手既  唔通你係.....

唔算高明..只不過你地..諗得太少.. 諗得太簡單..要捉到個爆ac的人

想捉爆ac的人...真係好難......A==比人爆,  B==爆人ac
一般人.. 都以為 只要搵到比人爆 ac 的寶/英卡就 ok....
單靠圖/相....點可以證明張英卡 係 A...
B有 A 的ac, 隨時開影幾多張相都 得啦,(中立的人/警察, 應該相信張英卡係 who ?兩個人都有相)
米米係講過每張英卡 都有惟一的 號碼, 咁都要查下張英卡打/開時 在 A 的 ac,證明張英卡真的是 A的
每張英卡 都有惟一的 號碼可以查英卡同乜ac 交易, 去左邊度.
即使查到張英卡係B 的ac,不過咁好似唔足夠可以證明B偷A 的野,
(因為B有A的英卡,原因有兩個, 一係偷的,一係交易)
如果A放英卡比其他玩家, 之後報警話比其他玩家爆ac.. 唔通要比返英卡 A嗎 ?
雖然有交易紀錄, 不過好難分. 真交易 / 爆 ac...
最重要證明B用不正當手法囉左A的 寶,即係 要在A唔知道情況下,進行交易,要查查 2 個ac 交易時(應該可以查交易紀錄), 係唔係同一個 ip 地址,要相同 ip(同一部 pc) 先可以證明 比人單方面交易 == 偷野
如果B有 2 部pc / 去左網吧...就......

中立人/警察 , 唔識A / B , 警察更加冇玩天外, 唔可以只聽A話比人偷野就去 捉人, 要證據.
要經警察, 之後又要去查好多交易紀錄,查當時交易 ip... ...都係為左A 果..幾億天錢..
每日玩online game比人偷寶..唔止天外..  
我估d警察都係...接左案, 之後隨機 搵 幾件去查下 , 其他都答 :: 我地已經查緊啦, 請你等等

## 以上所講的全屬吹水

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 邪魔外道 於 2008-7-3 01:00 AM 發表
想捉爆ac的人...真係好難......A==比人爆,  B==爆人ac
一般人.. 都以為 只要搵到比人爆 ac 的寶/英卡就 ok....
B有 A 的ac, 隨時開影幾多張相都 得啦,(中立的人/警察, 應該 ...

吹水吹得好詳盡...

仲唔比個good 我...
我要呃分.. 升 級.
呃good...

原帖由 邪魔外道 於 2008-7-3 01:00 AM 發表
B有 A 的ac, 隨時開影幾多張相都 得啦,(中立的人/警察, 應該 ...

就黎而立既人...果然有腦....

分析得唔錯...  

亦都教識左 爆人地 ac 既人下次點做....

總之...大家小心...

究竟如何被爆ac?
是否送ac信給人?
還是在被爆ac後在攤上分別見到以上3人的攤上有你的物品?
(即是被爆後都一不知如何被爆ac)
以我推測是後者
為何不說明一下被爆ac後屬於前者或是後者而被爆ac?
如是後者真的好奇為甚麼會被爆~

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:26 PM , Processed in 0.042560 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存