2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潮流特區 snap 請狠評
返回列表 發新帖 回覆
樓主: dennis19902005
go

[分享-其他] snap 請狠評

原帖由 dennis19902005 於 2008-8-21 10:24 PM 發表

indu homme hare款都ok 不過質地方面好似ma ma
其實我鍾意smooth 同 grand少少 諗住可能平時出街襯恤衫
hare d boot 對我黎講可能個形大左少少
對boot可能同件衫唔多襯 件top個味道好似傾向hea少少 可能平時落街 ...

女裝男著-0-
好似上年已經興....
應該唔係香港

原帖由 babyhappyhour 於 2008-8-20 05:00 PM 發表

買衫,除左岩自己著&style之餘,更加要睇自己既優點缺點。
唔係一句話悶,想變,就求其買件根本唔岩自己既野套上身。
潮版沒落左咁耐,好少人snap,好少人真心問點襯衫,問人自己買既野正唔正。
...

wowo~
好小見你打咁多字

依家根本唔會太著緊d衣著lu
除非係出去飲野啦......
返工返到人都傻

原帖由 阿boo 於 2008-8-20 09:19 PM 發表
你怕悶成日都係著POLO TEE 或者 TEE
你瘦既可以試下著多少少LAYER   咁睇可以冇咁單調同埋個人睇落冇咁瘦

至於尖頭鞋...本人就不十分喜歡
我自己就比較喜歡SNEAKER,

尖頭直頭係我依d大腳8既死敵=_=

原帖由 yickrobin 於 2008-8-22 03:41 PM 發表

女裝男著-0-
好似上年已經興....
應該唔係香港

55~ 上年興到宜家
見dior parda今年秋冬仲係行緊呢類
香港就唔多清楚...

襯7分褲得唔得  
mcrsing 該用戶已被刪除

原帖由 dennis19902005 於 2008-8-21 10:24 PM 發表

indu homme hare款都ok 不過質地方面好似ma ma
其實我鍾意smooth 同 grand少少 諗住可能平時出街襯恤衫
hare d boot 對我黎講可能個形大左少少
對boot可能同件衫唔多襯 件top個味道好似傾向hea少少 可能平時落街 ...

男裝女著 會好型- - e.g. ysl , prada , kate moss 型到不得了=]
不過女裝男著 就...    
始終香港人 著衫style 好窄,
-_- 大部份人都會以奇異眼神望你..
件top 似40's,  似女裝one-piece =_=
講真 真係好難襯得好睇...  之前的會員都講: 有model身材就著到..
Anyway, 每個人都有唔同喜好=]

原帖由 猜猜... 於 2008-8-22 08:05 PM 發表

男裝女著 會好型- - e.g. ysl , prada , kate moss 型到不得了=]
不過女裝男著 就...    
始終香港人 著衫style 好窄,
-_- 大部份人都會以奇異眼神望你..
件top 似40's,  似女裝one-piece =_=
講真 ...

女裝男著唔係真係著女裝 加入女裝元素

件衫我諗要操操身材先會再試下...
可能冇咁既恆心 要冷藏...

不過香港人著衫style真係幾窄 成街都係一樣style...
外國人真係會有好多唔同既mix and match
可能外國人比較少注重人地眼光 可以想點著就點著

原帖由 dennis19902005 於 2008-8-20 07:25 PM 發表

睇黎呢件衫真係唔多岩我 唯有唔著... 或者等我遲d練大隻d先著
我屋企d衫全部都fit size
係得呢件比較「特別」d   所以snap上黎問下
第2點 我個人都係比較鍾意著polo~
anyway 有真正既批評先有進步~
(話我串 ...

有批評先會有進步嘛
加上一樣米養百樣人,睇你點面對je~                                         

原帖由 EIKICHI 於 2008-8-22 03:44 PM 發表

wowo~
好小見你打咁多字

依家根本唔會太著緊d衣著lu
除非係出去飲野啦......
返工返到人都傻

梗係=.=唔岩channel既,一粒字都覺得多

認同!!!返工真係著衫著到唔想襯=.=                                               
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:01 AM , Processed in 0.030870 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存