2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 FlyFF翼之online 《FlyFF》資料區 超級另類形爆  1轉-2轉 配點心得 酪爆 入到黎睇 ...
go

超級另類形爆  1轉-2轉 配點心得 酪爆 入到黎睇1睇精神灑

首先 你開1隻 見習生 升灑全敏 跳級打13-14lv狼 有機率被秒殺 過程非常爽 升完後 做1轉轉做1轉啦當然 拿.. 睇野啦 秘制心得 *玩勇士 當然玩全智 因為要用技 容易被秒殺(正常的)甘玩 神職拿~ore呢~ 全敏加智把啦 因為要拖怪爆ar ma 好方便架 甘你地都想問 甘 魔法師同雜技師呢?我話你知!**** 只要你魔法師加爆全力 就會更爽 因為你加智無攻 要加落力落先會加攻 禁H會顯視 加智=無加攻 所以當然要全力 相信好多人都唔知 ***而 雜技師呀?全智或者全體岩你!因為?你想知..?就係因為雜技師要用技而被秒殺緊係要全智(唔洗買mp藥)全體就係慢慢同隻怪玩消時間非常有效 2轉待會出POST

---分界線---------------------------------

想知道更多既你!即去www.sex.com 查看 更多!以下有 快看 show time!

風剋火->火剋水->水剋雷->雷剋土->土剋風 其實一切會更美好    重有1D私人心得
當你15lv 當然去打崩崩小偷團!因為?佢地會跌靚裝同神武(打頭目有機率跌 重小過60綠武)
只限15-20lv果陣 所以組個神職過去抽 努力!好多人都唔知 如果你成功左!恭起灑!你兒家以經有一把神兵利器 入個雷屬卡打25lv崩崩吧 up到25lv當然唔好打27lv-32lv怪啦 因為你雷屬打雷怪唔得架啦
甘你就要跳級打34lv牛仔!小心被秒 過程非常艱辛 努力吧同志門 up完就去打疊疊樂啦記著要帶雷卡因為你重用緊15lv神武 效果非常高 如果你問 :AR哥哥 我想買45綠裝~ 好 我教你1個極快方法 就係去昆人錢買綠裝因為e個係最快方法 你打完樂樂就打超人 勁跌綠裝架 你可以係果到up到60lv︿︿ 如果唔想 不防你去做下聖音特市長任務 升到48lv 不過減番死亡經驗 升到46吧 你想知?詳程盡在www.sex.com
你當然想睇落去啦︿︿*我教你路線 私人醒! 就係 一入到見到65怪!行右邊 請勿行左邊 你一定要行右邊
要經過大量5x-7x怪 可以當行街 不過要經常回城(死亡)甘先好玩 你如果成功!恭起 你以經46lv 之後唔洗問啦 換武器啦 45lv綠武 周街有得見 e樣野唔講 你1身綠裝 當然想打得肯怪!我教你 將件綠武插入風卡!因為風剋火呀ma 54怪係火怪黎又跳得級又up得快喎 可以up到55架 你甘樣up 自已1個打 死亡經驗以90%回流 睇你運氣吧同志 係e到足你有1日成功 e個時間 慢慢打得肯龜係人吧!到60級 詳程在www.sex.com

你係on9的  你丫媽生你出黎係仲on9的  你丫爸插你媽媽是極度on9的
你存在這個世上只會令身邊的人on9的  你如果有女友 佢遲早係on撚99 打千秋的
你有個仔既話 佢出世第一句就會講我係on9的  如果係女 佢出世第一句會係我老豆係on撚99食賓洲的
終合咁多點後   結論就係你死左 全世界就一點都不on9了

2位既文筆真係各有千秋呀

可以DEL POST了

1星新手膠post無興趣睇-.-

2樓好野一語道破

原帖由 茫天 於 2008-10-6 01:38 PM 發表
你係on9的  你丫媽生你出黎係仲on9的  你丫爸插你媽媽是極度on9的
你存在這個世上只會令身邊的人on9的  你如果有女友 佢遲早係on撚99 打千秋的
你有個仔既話 佢出世第一句就會講我係on9的  如果係女 佢出世第一句會 ...

好文

近期咁多on9仔係度講野既

回復 2# 茫天 的帖子

你有個仔既話 佢出世第一句就會講我係on9的  如果係女 佢出世第一句會係我老豆係on撚99食賓洲的
終合咁多點後   結論就係你死左 全世界就一點都不on9了

你係on9的 你講我呀媽你知我呀媽係on9的生我出黎係on9甘你重係on9的 你呀爸如果插【你媽媽】你極係on9的 我呀媽插呀爸都唔夠你on9的 其他人見到都話你係on9的 你係e個世界上絕對會影響人地話人on9的你令到所有人好似on9的你其實係最on9的 你如果真係有女友佢唔洗遲早只要一見到你就同你講!on9的!
你如果有個仔既話 佢出世之後句句都係識講on9的 :爸爸,on9的/hi各位,on9的,我要食飯,on9的
如果係女佢只係識講on9的令到所有人都變on9其實你係最on9的因為你係令到人地on9既on9人比人地更on9 終合甘多點之後!!總結論係你唔講on9的令到d人唔覺已on9的原本唔on9的你話on9的人地以為真係on9的你講野又onon地9的你死左就無甘on9不過你重係令到人地覺得係on9的所以你一出世就令全世界係on9的因為事實係你on9的話人on9的重on9的令到人on9係最on9的事實係你最on9的總結係你onon9on9999!!

堆堆堆.................................

笑傲無雙

最衰冇膠比你"如果吾係一早比左你

原帖由 你係on9的 於 2008-10-7 03:48 PM 發表
你有個仔既話 佢出世第一句就會講我係on9的  如果係女 佢出世第一句會 ...

廢鬼事同你鬥ON9     我自認唔夠你ON9啦
得未丫  我輸啦   我輸在唔夠你ON9丫  你真係好鬼ON99丫
你唔好打千秋啦ON9     接膠!!!

我諗好多人都唔知ON 9呢句野點用但經過樓主既貼同佢既文章我諗話佢ON 9真係最貼切不過
我真係服左你

送粒膠比你..樓主...

唉...2000FUN無架啦..

笑傲無雙

樓主   你搞gag????
唔知有無新手用左呢個心得....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 茫天 於 2008-10-6 01:38 PM 發表

好句....

原帖由 chanjiakang 於 2008-10-11 08:37 PM 發表
樓主   你搞gag????
唔知有無新手用左呢個心得....

有 今日係風SER見人問 咩唔係地剋風咩? 2000fun有人甘講 我睇左好耐 <-- 講左e句

屌撚尻王!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

人如其名~
你係on9的

十週年勳章(賀詞)

on9on9on9on9on9....

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:39 AM , Processed in 0.037230 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存