2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 夢之路娜 - Luna Online 意見
返回列表 發新帖 回覆
go

夢之路娜 - Luna Online 意見

為使令會員能繼續支持 夢之路娜 - Luna Online.

特此設立意見區. 希望會員能發表對此遊戲, 此版和對版主的處事手法的意見.

營造良好的討論環境. 大家能互相尊重.

在此懇請官方能聽取大家意見的同時, 會員能保持冷靜地發表自己的意見. 這樣對雙方才有好處.

最後, 感謝各位對 2000Fun 夢之路娜 - Luna Online 版支持和關愛.

建議版主霸玩GC遊戲
讓GC成為全港第一被霸玩執左GE代理商
使其他代理商以此為戒
令各代理商更尊重玩家!明白收益要與玩家需求要平衡
不要只為短暫的利益莫視玩家!!

以上純粹發夢念下姐= =

唔想玩外掛GAME玩OMG
想玩垃圾代理商加外掛GAME 玩GC
供需要求!GC多麼垃圾有人願意玩就OK
但GC阻止玩家玩好質素加冇外掛的GAME就太過份了
所以希望版主都一起反對GC的無理行為!!
2000FUN在香港應該不是無名小卒!
所以在GC版反GC應該是一個提供意見途徑!
GC稍為關心玩家都應該會派人來查詢玩家意見!
若果連此事也辦不到!那GC就真的是無藥可救!

若GC現在為封IP一事道歉並不可恥!反而會為公司挽回名聲!!
我亦會對貴公司拋下成意!重新支持該公司所代理的遊戲!
(若不是版主嚴格!我現在一定XYZ你)

最後!!最想講的是!!GC你多麼垃圾都有一些腦殘的玩家支持!!
何必與我們精明消費者作對!!你係好!有好遊戲!OMG玩家都一定會支持
你知自己垃圾不如人就應該改良而不是用旁門左道方法逼人玩你的GAME
而家有很多方法可以玩到OMG的LUNA!!
封IP一事可以增加少許人玩你的LUNA!更也會有更多人的對貴公司失望!甚至討厭!!

封IP一事重提是因為我也想玩香港LUNA!!不過知道封IP一事我決定霸玩!
直到GC有改善!!但感覺上應該會是終身霸玩!因為完全不見貴公司有任何值得一提的好表現
(冇錯!我是盲目玩家之一!但不是腦殘玩家!!你的所謂我睇唔過眼!!係黑我憎)
所以寧可去網龍花錢!放棄LUNA不願助紂為虐!!!

在此建議GC LUNA 快快手手執左佢<--咁 應該冇犯板規吧-0-對香港LUNA意見之一

已有 1 人評分Good 收起 理由
fairyland + 2 精品文章

總評分:  Good + 2   查看全部評分

想快d出
仲有唔好太多勁裝都要點
整體上攪好d拎返個名譽返來

提議豬屎唔好又改經
提議豬屎唔好轉職要收錢
提議豬屎要捉外掛
提議豬屎唔好扮幣商洗錢

只要唔好改經
唔好將d本來唔洗點買既野做晒商城
咁我就足夠了

本來遊戲是怎樣就原原本本給我

小小的事也做不到。

算什麼!!!!!!!!!!!

好鬼悶丫~希望佢快d出啦=.=

快出也是封測的 對不-_-? 希望裝備突出點(本人有玩夢之歴險的)有很多lv的裝備外樣也是同樣的   和技能那方面 突出點也好

唔好改經,隻GAME係點比佢地就點比返我地

反樸歸真~
不要太注重商城~
反而要番月費唔要商城~
可以係game到打寶搵錢~
唔係用商城野去搵錢~
如有玩最初期最初期金庸既玩家~~
回一回想~行月費~打九眼~冇商城~打正寶~
都能成為當年最多人玩既online game~

唔知 香港 有冇 365 日套裝 0-0
希望有LA

等我整理了我所有的意見發表吧,
首先我希望能遊戲能支援日文字和簡體中文字,因有內地玩家會走到香港侍服器玩LUNA,
建議再依著台灣版的經驗值照百份比減10分1能令中國大陸玩家知道香港版比較容易練從而轉投港版,
亦能向熱切期待LUNA出而等了長時間的香港玩家們作出一點點甜頭使LUNA這遊戲更加長壽,此舉絕對有利於貴公司,
本人曾有多年管理遊戲公會之經驗,亦清楚了解玩家心態,
亦能令香港侍服器更加熱鬧,亦能令買點數的人增加,現今社會很多小孩子在玩線上遊戲,若加上了中國大陸人,上線人數一定大增,
另外大陸人買不到香港點數必定會在遊戲內以遊戲金幣交換點數,亦能令沒有遊戲金幣的香港玩家以這種買賣型式使貴公司得到更多益利,
希望能幫助GC公司的大大吧 加油喔GC

個人意見..快小小出會好d..咩都吾理啦-.-''快d出

我都覺得快d 出好d..因為等緊d人可能已經熱情減退
所以如果運行個game 無咩大問題就最好快d 出喇@.@|||

希望唔好調高exp,因為就算調低左都好難升...(玩馬版的經驗
太苛刻既話會無人玩,收唔返本身調高exp 既預期效果
考慮下!如果d 人正常咁升到高lv 既話就自然會消費:
防爆呀,抽獎呀,高級裝呀,可愛裝束呀.exp券..都好好賺(gc角度
玩到咁上下就有歸屬感,有歸屬感先會肯花錢阿!
一般層面既玩家通常係呢個心理,gc想賺對象唔係只係單單有錢人掛?

同埋個game d 效果音樂
如果人物o個d效果音(例如刺客攻擊,法c唸咒)可以改得有特色既話
例如好似<<跑>>咁, 做得好既會係綽頭黎,有宣傳效用
最近有d og 都搵d人氣聲優黎配呀~ 雖然我個人唔太中意o個類game 我見到個聲陣都忍唔住會去試下(笑
或者做補丁包比玩家揀都得.因為都照顧想要原汁原味既人

以上個人見解

得...好得=3="
我認為唔好太過跟台板會好D
(好次更新既新野唔好抄台..
咁可以比到D新鮮感大家=3=
台板玩家可能見到有新野會來港板玩@__@"

請問台灣鎖香港ip,咁香港會唔會鎖台灣ip?

出寶箱可以不過唔好狂出
台服狂出77箱係令台服壽命減短嫁一大原因
其次係經驗嫁問題

其實如果係因為個副本種子收成問題bug其實可以慢慢攪...
關閉家族功能慢慢研究...
先開game讓玩家進入遊戲...
因為個人認為家族功能只有在後期作空閒時間玩樂之用...
純粹意見-3-"....

十週年勳章(賀詞)

快D出吧...等得不耐煩`丫..

小小意見:
我認為貴公司如果有意在暑假把夢之路娜推出市場,
就應該在6月10日左右提供封測供玩家們試玩,封測大約維持14天亦即是在6月24日完成封測,
然後在7月1日香港回歸記念日推出因為當天是公眾假期會有更多人能夠投入遊戲。

另外:
近日發現部份玩家因貴公司較其他地區遲推出夢之路娜這個遊戲令部份玩家們感到不耐煩所以希望在這個意見區內,
官方人員能在每個意見上提出答覆,增強玩家與官方的溝通,令雙方關係更融洽。

以上意見望被接納(謝謝)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:19 AM , Processed in 0.046886 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存