2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 發左個幾得意既夢-.-" helP
返回列表 發新帖 回覆
go

發左個幾得意既夢-.-" helP

十週年勳章(賀詞)

首先要去葵芳返學 上左MTR 到第2個站 差唔多停定 望見對面月台有個謝安琪係度
跟住我就落左車睇下係咪真 可惜 太多人 睇唔到 之後我搭個果架mtr 準備關門時 我又入返去-2-
(可能趕住返學) 關左門口後 有條友話我甘奇怪既 又出又入 之後我望一望佢

then 我回想起kay既事 因為佢等緊
果條mtr主線 係由新xx 去 李xx 唔太記得-2- then 我望望mtr上面果d 路線 , 發現係無呢個主路線   
之後差唔多去到葵芳月台 我諗住落車(行埋去月門時 成架地鐵 仍面經過 我即刻縮後 之後 望下
左邊條月台 原來我個架地鐵係中間=.= (3條地鐵線) <-- then 個車長話 無位落車 如果後面有車就 開走
話講未完 就開左-.-

之後去到美孚就落左車=.= 沿住天橋行 跟住我爬梯落去- -(合住眼爬) 落左去後
見到間m記 就入去 叫個餐 有人食野 但係果陣得我1個買 之後睇餐 發現無1同2號餐-.- 之後叫左3號餐 叫
(乳)/孔子燒汁飽? 甘上下 最後叫完 就醒左-.-

原帖由 huteson 於 2009-3-22 08:18 PM 發表
首先要去葵芳返學 上左MTR 到第2個站 差唔多停定 望見對面月台有個謝安琪係度
跟住我就落左車睇下係咪真 可惜 太多人 睇唔到 之後我搭個果架mtr 準備關門時 我又入返去-2-
(可能趕住返學) 關左門口後 有條友話我甘奇怪既 又出又入 之後我望一望佢

then 我回想起kay既事 因為佢等緊
果條mtr主線 係由新xx 去 李xx 唔太記得-2- then 我望望mtr上面果d 路線 , 發現係無呢個主路線   
之後差唔多去到葵芳月台 我諗住落車(行埋去月門時 成架地鐵 仍面經過 我即刻縮後 之後 望下
左邊條月台 原來我個架地鐵係中間=.= (3條地鐵線) <-- then 個車長話 無位落車 如果後面有車就 開走
話講未完 就開左-.-

之後去到美孚就落左車=.= 沿住天橋行 跟住我爬梯落去- -(合住眼爬) 落左去後
見到間m記 就入去 叫個餐 有人食野 但係果陣得我1個買 之後睇餐 發現無1同2號餐-.- 之後叫左3號餐 叫
(乳)/孔子燒汁飽? 甘上下 最後叫完 就醒左-.-

車站        
車站月台人多的話代表你正處於迷惑階段,有些事未能作出決擇。
人少的車站代表你已決定了前路或者你可以選擇的路太少了。
夢見火車就要進站了,表示問題將獲得解決。
如果夢見火車遲遲不進站,表示問題很難解決。

影視明星 -- 將會與朋友發生口角之爭

吃         
吃象徵愛情,權勢,力量及男人氣概。
夢見用餐,表示渴望獲得愛情,權勢等。
夢見盡情享用一頓大餐,表示生活十分順利,而感到滿足。
但如果夢到吃太多,則表示自覺缺乏愛情,權勢等。
夢見想吃東西,卻因食物腐敗而不能吃,表示你對性有恐懼感或是擔心快生病了。
做料理:渴望談戀愛或發生性關係。

飯店        
夢見飯店、餐廳或旅館等公共建築物,
表示你沒有特定的戀愛對象,或是你想學習未知的知識,或認識各式各樣的人。
夢見你在飯店遇見男人,表示想談戀愛或是性壓抑獲得解

樓梯        
寬廣氣派的樓梯是權威與秩序的象徵。
夢見自己站在樓梯中間,表示你強烈渴望被社會所認同。
夢見滿地垃圾的樓梯,表示周遭正進行不正當的勾當。
夢見樓梯失火或是斷裂,表示前途將有所開展。

好得意
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 03:02 AM , Processed in 0.028965 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存