2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 搵人解解夢,,plz
返回列表 發新帖 回覆
go

搵人解解夢,,plz [複製鏈接]

我琴日發夢:

我有個a同學離家出走...之後黎左我屋企樓下..果時落緊大雨,,個天都黑晒..之後我去次所...果間次所都濕晒....果時我著住校服......條裙跌左個尾落去馬筒入面...濕左...

之後突然跳左去第2個夢...就係我同a,b,c約左去海灘游水...但係果時仲係落緊雨.....但係我地都無取消.....
我地係我樓下個巴士站等車,車好耐都無黎...之後我發現我無帶泳鏡....我就話我番去拎番

跟住我就等電梯,等左好耐都未等到,終於到之後,我上到去我果層ge走廊,我發現我而家果個工人係到拖緊地
番到去屋企之後發現我果個舊工人係廚房...跟住我問佢泳鏡係邊,佢就好唔滿意咁,之後話比我聽放左係雪櫃--
打開個雪櫃發現有2個泳鏡...一個係爛爛地,有野痴住ge,有一個就無爛,2個都係6色ge....

跟住我好快就衝番落去,,,,點g發現佢地已經唔見左....打左比b同學,,,,,佢唔g講左d咩..應該係:我地走左喇,見你禁耐無黎......聽完之後我就好嬲......醒左

幫我解一解..plz..
已有 1 人評分威望 收起 理由
883516 + 5 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

原帖由 cheunggaga 於 2009-3-23 06:41 PM 發表
我琴日發夢:

我有個a同學離家出走...之後黎左我屋企樓下..果時落緊大雨,,個天都黑晒..之後我去次所...果間次所都濕晒....果時我著住校服......條裙跌左個尾落去馬筒入面...濕左...

之後突然跳左去第2個夢...就 ...

同學        
同性的同學反映你現在人際關係上出現了問題。
異性同學則表示你對朋友有不滿的態度,
反映了你現在被孤立而寂寞的心態。

雨 -- 有以下幾個意思;
溫和的春雨 = 早已忘記的恩惠 , 將會得到補償
毛毛雨 = 馬上能解決你的小麻煩
普通的雨 = 若有小毛病 , 即將康復
大雨、暴風雨 = 意外之彩的先兆

洗手間       
表示性愛得到滿足。
夢見很髒不能使用,表示你厭惡性或是精神疲

游泳        
充滿能量的暗示,
從前做得不好的事從今開始也會向成功邁進。
戀愛方面運勢也好,
很容易結識異性。

車站        
車站月台人多的話代表你正處於迷惑階段,有些事未能作出決擇。
人少的車站代表你已決定了前路或者你可以選擇的路太少了。

電梯        
象徵你的心情指標。
夢見上樓的話表示你現在很上進,很有自信。
夢見電梯故障或發生意外,表示你擔心功課沒有進步。
此外,對性有強烈的好奇心時也會做這種夢。

綠色        
代表有生命力、豐富的精神生活。
特別在戀愛方面,會有理想的發展。
是一個幸運的夢。
代表可以去旅行。

已有 1 人評分Good 收起 理由
121212 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 11:35 AM , Processed in 0.030510 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存