2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 小學情人
返回列表 發新帖 回覆
go

小學情人 [複製鏈接]

夢見我同個fd約左個小學暗戀者(女)仲有佢男朋友唱k~
之後因為聽錯野以為佢男朋友講緊d野黎潤我~
之後我出手打佢男友~佢男友反擊~佢女朋友話喊住
咁話佢男朋友你好樣衰呀~樣衰係指佢應我戰~
姐係代表咩?

十週年勳章(賀詞)

夢見我同個fd約左個小學暗戀者(女)仲有佢男朋友唱k~
之後因為聽錯野以為佢男朋友講緊d野黎潤我~
之後我出手打佢男友~佢男友反擊~佢女朋友話喊住
咁話佢男朋友你好樣衰呀~樣衰係指佢應我戰~
姐係代表咩?

打架
做這樣的夢,表示你在人際關係方面有相當的煩惱,或是由於自己目前從事的工作,不能得到周圍朋友們的幫助,使得工作不能如預期般順利。如果夢見自己大哖紀較長者,或是父母親因滿通不良而吵架的時候,表示你希望能夠依賴別人,得到別人幫助。如果你夢見和戀人或是朋友打架的話,表示你不希望失去這個人的意思。

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 09:29 PM , Processed in 0.027701 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存