2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中港台偶像 Stephy 5/4各大報章@Stephy
返回列表 發新帖 回覆
go

5/4各大報章@Stephy [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

方力申晒命:我成日都拖Stephy

鄧 麗 欣 ( Stephy ) 前 晚 與 緋 聞 男 友 方 力 申 及 側 田 以 三 人 行 姿 態 一 齊 去 Ball , 不 過 到 場 時 Stephy 竟 捨 棄 方 力 申 , 拖  側 田 進 場 。 對 於 Stephy 跟 側 田 的 親 密 舉 動 , 方 力 申 完 全 沒 有 醋 意 , 更 得 戚 說 : 「 我 成 日 都 拖 住 佢 上 台  啦 ! 」

「 仁 濟 醫 院 42 屆 董 事 局 就 職 聯 歡 晚 宴 」 於 前 晚 舉 行 , Stephy 跟 方 力 申 及 側 田 三 人 行 , 以 「 嬲 」 字 姿 態 進 場 。 不 過 Stephy 選 擇 拖  側 田 , 而 不 是 緋 聞 男 友 方 力 申 。 她 急 忙 解 釋 道 : 「 佢 ( 側 田 ) 怕 我 跌 親 , 所 以 先 扶 我 ! 」 而 方 力 申 則 表 示 : 「 我 成 日 都 拖 住 佢 ( Stephy ) 上 台  啦 ! 」

Stephy 以 一 襲 性 感 低 胸 裙 上 陣 , 但 卻 有 少 許 離 罩 , 她 說 : 「 係 有 少 少 鬆 , 行 性 感 唔 緊 要 , 我 都 擔 心 會 走 光 ! 」 對 於 她 與 傅 穎 跟 其 他 同 事 吃 飯 時 的 照 片 被 公 開 , Stephy 說 : 「 我  私 底 下 一 直 冇 問 題 , 我  成 日 都 係 咁 , 成 日 見 。 」 提 到 傅 穎 近 日 被 指 走 音 一 事 , 她 力 撐 對 方 說 : 「 唔 好 畀 咁 大 壓 力 佢 ! 」

而 傅 穎 前 晚 出 席 Bape Store 活 動 時 , 亦 否 認 不 和 傳 聞 , 她 說 : 「 係 記 者 話 我  唔 Friend , 私 底 下 我  一 直 有 傾 偈 。 」

雖 然 緋 聞 女 友 Stephy 拖  側 田 進 場 , 不 過 方 力 申 ( 右 ) 絲 毫 不 介 意 。

楊 愛 瑾 ( 右 ) 跟 Stephy 談 得 手 舞 足 蹈 , 七 情 上 面 。

一 眾 金 牌 大 風 的 歌 手 跟 Paco ( 後 排 左 三 ) 合 照 。

From 東方日報

十週年勳章(賀詞)

Stephy傅穎突然老友隔空互撐

向來盛傳不和的鄧麗欣及傅穎,早前被拍到齊齊歎茶,似乎重修舊好,前晚二人分別出席活動時,異口同聲表示從沒不和!未知走音雙嬌是否因同病相憐,才變得同聲同氣呢?

仁濟前晚舉行就職聯歡晚宴,金牌大風旗下歌手均有撐場,包括方力申(小方)、側田、楊愛瑾(Miki)、小肥及梁漢文等,當中鄧麗欣(Stephy)更鮮有以低胸裝上陣,加上「死敵」傅穎(Theresa)不在場,輕易搶盡風頭!向來與小方出雙入對的她,竟當對方面拖側田到場,耐人尋味!

怕跌拖實側田

提到早前與Theresa茶,問二人是否和解?Stephy表示她們私下向來沒有問題:「我冇問題,我成日都係咁,好平常、好開心、好Relax!係記者成日講我不和!(有冇同佢講走音事件?)唔需要特別提,唔好畀咁大壓力佢,呢件事好快過,好似我以前畀人話我『鄧走音』,我都唔想提!」對於與側田拖手入場,她解釋對方怕她跌倒才扶實,問到會否嫌他矮?她不置可否:「我好欣賞佢,佢個人好好,好細心!」

另一邊廂,Theresa前晚出席Bape Store Hong Kong三周年慶祝派對時,被問到相同問題時,她竟跟Stephy的說話同出一轍,更強調大家一直是朋友:「係記者寫到好勁,話我唔Friend,其實唔係真!(你走音,Stephy有冇安慰你?)冇特別,唔會刻意講,有好多朋友支持我,最重要係自己克服緊張!(怕唔怕畀人封『傅走音』?)係乜唔緊要,我自己唔介意,最重要係花多時間進步!」

Stephy鮮有以低胸裝上陣,令人眼前一亮!

From 太陽報

毛虫一  上海酒店上门按摩,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[/b   發表於 16-12-27 05:02 PM
嘿咻一  上海丝足按摩,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`和快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[   發表於 16-9-10 07:38 PM

十週年勳章(賀詞)

禁 提 邪 嘢   努 力 唱 歌

Stephy 、 傅 穎 互 勉 咪 走 音

鄧 麗 欣 ( Stephy ) 前 晚 一 身 低 胸 裝 出 席 仁 濟 醫 院 舉 行 的 晚 宴 , 談 到 早 前 跟 傅 穎 ( Theresa ) 吃 飯 照 片 曝 光 , 她 表 示 二 人 偶 有 飯 敍 , 但 私 底 下 不 會 談 及 Theresa 走 音 問 題 , Stephy 更 稱 自 己 也 是 過 來 人 , 只 希 望 大 家 努 力 唱 好 歌 。

前 晚 仁 濟 醫 院 於 灣 仔 君 悅 舉 行 就 職 晚 宴 , 黃 柏 高 ( Paco ) 帶 領 旗 下 藝 人 一 起 出 席 , 包 括 側 田 、 楊 愛 瑾 ( Miki ) 、 鄧 麗 欣 及 方 力 申 等 , 更 在 晚 宴 上 擔 任 表 演 嘉 賓 , 謝 安 琪 及 何 傲 兒 等 也 有 出 席 。

「 俾 人 講 梗 唔 開 心 」

Stephy 是 夜 與 側 田 拖 手 入 場 , 罕 有 以 性 感 低 胸 裙 示 人 的 她 表 示 因 為 怕 仆 倒 才 拖 實 男 方 , Stephy 又 謂 事 前 已 黐 好 晒 膠 紙 , 做 足 防 走 光 措 施 , 她 說 : 「 我 覺 得 性 感 OK , 但 怕 走 光 。 」 早 前 金 牌 的 blog 上 放 了 Stephy 與 傅 穎 的 合 照 , 兩 人 似 乎 冰 釋 前 嫌 , Stephy 說 : 「 平 日 都 係 咁 , 開 完 會 之 後 去 吃 飯 , 只 係 你 哋 睇 唔 到 , 報 道 寫 到 越 來 越 僵 。 」

問 Stephy 會 否 支 持 和 提 點 近 日 頻 頻 走 音 的 Theresa ? 她 說 : 「 我 都 會 支 持 佢 , 叫 佢 唔 好 咁 緊 張 , relax 吓 , 我 哋 私 底 下 冇 提 呢 件 事 , 怕 提 咗 會 唔 開 心 。 」 不 過 提 到 Stephy 也 曾 有 「 鄧 走 音 」 之 名 , 她 尷 尬 地 說 : 「 唔 好 提 呢 啲 邪 嘢 , 每 個 人 俾 人 咁 講 梗 會 唔 開 心 , 自 己 已 經 過 咗 唔 開 心 嘅 階 段 , 總 之 大 家 努 力 唱 歌 。 」

Stephy 以 性 感 低 胸 示 人 , 自 言 最 怕 走 光 的 她 事 前 已 黐 膠 紙 做 足 防 禦 措 施 。

( 左 起 ) Stephy 、 方 力 申 和 Miki 一 起 出 席 慈 善 活 動 。

From 蘋果日報

十週年勳章(賀詞)

鄧麗欣 傅穎「破冰」

鄧麗欣(Stephy)近日在網誌內登了跟「死敵」傅穎(Theresa)的合照,似乎二人已冰釋前嫌。前晚Stephy出席仁濟晚宴,她表示照片是二人返公司開會時所拍,平時大家都有食飯一起玩,只是沒有「騷」出來給大家看。提到Theresa因唱歌走音失準而被外間批評,Stephy說:「我也是過來人,大家私下沒有特別傾。(怕崩口人忌崩口碗?)被人講一定不開心,希望大家不要給她太大壓力。」Theresa出席活動亦表示跟Stephy一直沒有不和,只是平日少見面。至於失準事件,Theresa說自己會努力。

傅穎(下圖)唱歌走音失準被批評,鄧麗欣希望大家不要給對方太大壓力。

From 明報

十週年勳章(賀詞)

鄧麗欣同情傅穎走音

鄧麗欣(Stephy)與側田前晚拖手出席仁濟晚宴,對於日前其公司在Blog中公開了她與Theresa(傅穎)的合照,問Stephy是否已與Teresa修補關係?她說:「閒時也會一起拍照,只是這次剛好放上Blog給你們看到,不像傳媒說的關係愈來愈僵。(她近日因走音之事而不開心,你有鼓勵她嗎?)有叫她放鬆下,不要太緊張。(你也曾被冠以『鄧走音』這名字)不要提這『邪嘢』,每個人聽到這些說話也不開心,但我那段不開心的時間已過去了,現在也很努力唱歌。」

方力申、鄧麗欣、Miki、側田出席慈善晚宴。

From 星島日報

十週年勳章(賀詞)

少爺占早前加入了金牌大風,他忽發奇想表示,不知能否齊集Cookies的4位成員鄧麗欣、傅穎、楊愛瑾及吳雨霏擔任表演嘉賓?笑言要去問准老闆Paco。

少爺占想加入集郵行列,「郵票」是4位餅女:Kary、Stephy、Miki及Theresa。(資料圖片)

From 星島日報

十週年勳章(賀詞)

Theresa與Stephy忽變好友

Theresa近日被指在網誌上載了與鄧麗欣(Stephy)的合照,忽然變成好友。她解釋大家間中會在公司碰見,有時也會傾偈和拍照,並非為了澄清不和傳聞。問到鄧麗欣有否安慰她唱歌走音之事?Theresa說:「無,其實都不用,我會樂觀面對及處理。因為走音被改花名亦不會介懷。」

From 星島日報

十週年勳章(賀詞)

鄧麗欣傅穎私下零交流

鄧麗欣(Stephy)和楊愛瑾(Miki)等前晚分別以性感低胸裙出席仁濟晚宴,有報道指Stephy與傅穎合照破冰成功,Stephy表示大家一起於公司開會、工作合照好正常,但私下就不會以過來人身份主動提供意見。Stephy再度澄清與傅穎並無不和,對於自己和對方都分別被冠以「鄧走音」和「傅走音」的稱號,Stephy表示自己已過了不開心的時候,但仍不欲再提這個稱號。Miki指兩人友情一般,並說:「佢哋無特別Friend同唔Friend,一向都無特別約出嚟。」

黃柏高率領旗下歌手參與仁濟晚宴。

(左起)方力申、鄧麗欣、楊愛瑾及側田齊赴晚宴。

From 成報

太急了

由于去培?太急了,?? ??找到地方放好,只好?它自己自生自?了....
更?同好友??,,相信你?比我更好...更?有?信息?她,自己知道就算?了,巨也不?回的...但愿巨每日都?得?心吧,祝福你......
   任..?得?好吧,我去??了,?同你?,只是太急了,???,就??手?也?不完,.....
  雨一直下,??也快到了,ww.97gan .com此?此刻也是收拾了
已有 1 人評分威望 收起 理由
御劍軒〤魚蛋○ -8 內容觸犯版規

總評分:  威望 -8   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 02:56 PM , Processed in 0.031553 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存