2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 ███Φ●我要上魔力*513CrossGate███魔力第一繁體 ...
go

[香港] ███Φ●我要上魔力*513CrossGate███魔力第一繁體免費式服務器●Φ███ [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

請大家到各大論壇宣傳一下我要上魔力*

我要上魔力是由一群對魔力充滿熱誠的玩家共同建立的新國度
前言:
我們購買1U專用服務器,配套XEON CPU,4GBECC 記憶體,SCSI 1萬轉硬盤的網絡用主機.
並使用商用寬頻,在系統穩定的LINUX下運作.
公測時,超過1000位玩家同時在線也沒有出現絲毫Lag的現象.
並已引進分流系統可容納4000多人也沒有問題.

而溝通方面則有最知名的Discuz!論壇作交流平台,
而註冊系統方面更是由專業人員原創,
全球第一個強大功能的網站系統平台!!

註冊及客戶端:
帳號註冊網頁:http://www.513cg.com/web/index.php
遊戲下載網頁:http://www.513cg.com/web/download.php
為尊重貴論壇,我們不直接公開本站的論壇網址.

多線分流伺服:
全港唯一一個有四線分流的魔力研究服
保證千人不卡,24小時暢通無阻
分流系統可容納4000多人也沒有問題.

防外掛程式:
最強防外掛程式,任何外掛一用遊戲立即斷線,
唯一一個擁有發言限制系統,遊戲多開限制防止自閉遊戲,
唯一一個完全沒外掛的魔力,帶給 你一個完全公平的魔力.

聯絡本服GM:
MSN服務員-1: cg513server@hotmail.com*(滿了別加此MSN)*
MSN服務員-2: cg513server_2@hotmail.com*(滿了別加此MSN)*
MSN服務員-3: cg513server_3@hotmail.com*(滿了別加此MSN)*
MSN服務員-4: cg513server_4@hotmail.com*(滿了別加此MSN)*
MSN服務員-5: cg513server_5@hotmail.com*(滿了別加此MSN)*
MSN服務員-6: cg513server_1@live.com
MSN服務員-7:cg513server_2@live.com
MSN服務員-8:cg513server_3@live.com
MSN服務員-9:cg513server_4@live.com
MSN服務員-10:cg513server_5@live.com

注意:只要加入其中一個MSN就可以!

強大專屬網站及贊助特區:
像一般網上遊戲官方論壇一樣,是本服專屬及原創的平台
為讓玩家更能得知最新資訊,設有公告新聞系統.
原創會員平台,註冊管理更為方便.
功能陸續增加的功能頁,供玩家下線時也能進行操作.
贊助特區設有強大增值功能~
讓玩家換取心頭寵物,裝備,改頭換面.

遊戲設定:
為增加遊戲耐玩性,又能回味團練樂趣,我們有以下設定.
經驗值:2倍
技能經驗值:2倍
轉職升階:需要解任務

為彌補升等變快,金錢不足的問題,所以寶石價增加一級

其他調整:
3.0增加NPC直接傳送到競技場及東醫
已有 2 人評分Good 收起 理由
Harte + 1 比1粒膠可憐你呢個無知既傻仔 之後同我滾回 ...
1p2k + 1 比個good你 之後滾回513

總評分:  Good + 2   查看全部評分

有人會玩嘛........

垃圾ser都會有人玩呀?

又唔可以咁話人地個ser ga  係傑的人品問題姐
(畢竟佢個ser唔計gm同商城又真係幾好)

開ser開到咁就係垃圾啦- -''

好記得果時有一句 :

要滾就滾 要留就留
什麼我幫你滾

呢D人出街都要驚比人斬死啦 -.-" 做死一世隱型人吧啦

算9數啦  兒家玩513的都係唔啥得入面d野先玩姐

笑傲無雙 玩過星曲WEB

踢踢
已有 1 人評分威望 收起 理由
極樂 -1 惡意灌水

總評分:  威望 -1   查看全部評分

第一句
維拎公平原則
我真係睇唔出喇

原帖由 冰藍魔天使 於 10-4-2009 20:29 發表
第一句
維拎公平原則
我真係睇唔出喇

信是但一句都死啦 !!

臭傑 . 我同你講 : 你可以食屎兼收皮
已有 1 人評分Good 收起 理由
alexander224 + 1 評論中肯xd

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

我要屌魔力

垃圾私服1個
on9傑收皮
真係比我見到佢真人  真係要小下佢
已有 1 人評分威望 收起 理由
極樂 -1 下次唔洗咁激動既

總評分:  威望 -1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

>.<知道啦
下次唔會咁激動
今次冇計

黑暗魔力 黑暗高層

十週年勳章(賀詞)

比人踩左咁耐既513魔力就唔好post出黎

十週年勳章(賀詞)

== 傻仔傑大 0n狗狗

又唔繁化
又唔搞名片
gm大哂
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:53 PM , Processed in 0.039240 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存