2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中港台偶像 Stephy Stephy為自編自導愛情故事試造型
返回列表 發新帖 回覆
go

Stephy為自編自導愛情故事試造型

十週年勳章(賀詞)

來源:金牌大風 blog

圖片
網誌日期:2009-04-18 02:34
update by Mary:
stephy將會係黎緊既書展推出一本自編自導愛情故事圖文書...今日一朝早就去試造型...

試造型之前當然要食番個早餐先啦...順便同stylist傾傾內容...

大家想睇到一個咩形象既stephy呢?

大家睇下食飽左既stephy幾跳脫!

大家估下stephy既造型係點...

stephy試完呢套衫之後...連上面poster個model都讚佢著得靚呀!

stephy話著左呢d鞋就好似要跳芭蕾舞...

嘩...stephy呢套衫要兩個人幫手先著到...大家係咪好心急想睇下係咩衫咁巴閉呢...

stephy話要扮個公仔個樣wor...大家覺得似唔似呀?

stephy又有新鞋著喇... thx PUMA again!

正丫,,,,,,,,,,,,,,

罗曼一  上海酒店上门按摩,足不出户高品味享受,我们全天候为您服务!把轻松`舒适`快乐带给您!无需任何押金订金!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:806746818[/b   發表於 16-12-27 04:56 PM
姐姐一  上海丝足按摩,足不出户就能体验高品味享受,我们全天候准备为您服务!使您全身活力再现!把轻松`舒适`和快乐带给您!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,qq:80   發表於 16-8-29 08:34 PM

正丫,,,,,,,,,,,,,,正丫,,,,,,,,,,,,,,正丫,,,,,,,,,,,,,,
已有 1 人評分威望 收起 理由
御劍軒〤魚蛋○ -1 重覆發帖

總評分:  威望 -1   查看全部評分

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 04:54 PM , Processed in 0.029599 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存