2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 說夢、解夢區 有兩個夢...
返回列表 發新帖 回覆
go

有兩個夢... [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

前日諗住黎嘅但係唔記得左..今日記得la...
e個係前日嘅...就話..我見到自己鐘意果個女仔比自己個fd攬住..
e個係琴日嘅我見到自己鐘意果個女仔比左封信我....之後就冇la..
連續兩日都夢見自己鐘意果個女仔.....

已有 1 人評分威望 收起 理由
883516 + 5 感謝分享!

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

唔理我嫁....

十週年勳章(賀詞)

又發夢......

今次見到我自己係學校同d同學打架.......全部打嬴哂.....

原帖由 longkit123 於 2009-5-13 04:31 PM 發表
前日諗住黎嘅但係唔記得左..今日記得la...
e個係前日嘅...就話..我見到自己鐘意果個女仔比自己個fd攬住..
e個係琴日嘅我見到自己鐘意果個女仔比左封信我....之後就冇la..
連續兩日都夢見自 ...

如果你常常夢見自己收到別人的來信或是自己寫信給別人的話,通意味著希望將自己的心情傳達給某個人知道,或是希望好朋友能夠知道你真正的心意,這種時候最容易做這樣的夢。假如是夢見自己收到別人的來信時,表示自己希望能夠確切地知道別人、好朋友或者男朋友、女朋友的心意。有時候也意味著自己希望能和最近吵架的朋友或是有些不愉快發生的朋友之間,能夠重修舊好。有時候也意味著希望和過去的朋友再次相逢或是想訪問舊時好友的意思。

歡迎各位分享閣下所作的夢,版主會不定期抽POST來回。

原帖由 longkit123 於 2009-5-21 05:15 PM 發表
今次見到我自己係學校同d同學打架.......全部打嬴哂.....

學校
背景是學校則代表將會有新的戀愛發生。

同學        
同性的同學反映你現在人際關係上出現了問題。
異性同學則表示你對朋友有不滿的態度,
反映了你現在被孤立而寂寞的心態。

打架
做這樣的夢,表示你在人際關係方面有相當的煩惱,或是由於自己目前從事的工作,不能得到周圍朋友們的幫助,使得工作不能如預期般順利。如果夢見自己大哖紀較長者,或是父母親因滿通不良而吵架的時候,表示你希望能夠依賴別人,得到別人幫助。如果你夢見和戀人或是朋友打架的話,表示你不希望失去這個人的意思。

十週年勳章(賀詞)

哦哦....唔該哂.....

原帖由 longkit123 於 2009-5-23 06:01 PM 發表
哦哦....唔該哂.....

唔洗唔該
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:48 AM , Processed in 0.030911 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存