2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 日韓偶像 YUI YUI again日版CD加DVD初回限定生產盤一問
返回列表 發新帖 回覆
go

YUI again日版CD加DVD初回限定生產盤一問 [複製鏈接]

我想買呀 大家知唔知邊到有得賣呀 仲有幾$ 有d人買番黎200幾蚊 有d人話120~150蚊
ps:有冇人知大埔邊到有得賣? 仲有邊到買平d  ? thx

大埔應該冇得買嫁啦(冇哂貨) 你可以去信和地庫/skymusic/minishop買 不過貴d($180以上)
或者你可以去灣仔集成買($138-$150到未必有貨) 唔想出街買既話去yahoo bid

太阳一  上海酒店上门服务,足不出户就能体验高品味享受,我们全天候准备为您服务!使您全身活力再现!把轻松`舒适`和快乐带给您!官网taosilespa.com电话/微信1:13370271997微信2:shanmo12580,务必同时加,q   發表於 16-8-31 10:15 PM

原帖由 紫雲 於 2009-6-11 05:56 PM 發表
大埔應該冇得買嫁啦(冇哂貨) 你可以去信和地庫/skymusic/minishop買 不過貴d($180以上)
或者你可以去灣仔集成買($138-$150到未必有貨) 唔想出街買既話去yahoo bid

THX   咁skymusic/minishop係邊到架 我好少出街未聽過       yahoo bid貴好多 所以先諗住出街搵

原帖由 gundam2000 於 2009-6-11 06:13 PM 發表

THX   咁skymusic/minishop係邊到架 我好少出街未聽過       yahoo bid貴好多 所以先諗住出街搵

skymusic/minishop係信和一樓到 強烈建議你去灣仔集成買($138-$150)  因為skymusic/minishop貴好多

我隻again日初係銷頭仔買要250

THX 你地既幫忙    我已經叫人幫我買左^^"       $170

其實呢D日本碟最好早兩個星期之前同鋪頭訂/去團訂
咁就可以用最抵既價錢去買
我果隻係係當日買 要150 比團訂個價係貴小小

原帖由 lampui 於 2009-6-13 12:56 PM 發表
其實呢D日本碟最好早兩個星期之前同鋪頭訂/去團訂
咁就可以用最抵既價錢去買
我果隻係係當日買 要150 比團訂個價係貴小小

噢  原來係咁   我未買過所以唔知   見係YUI 所以一定要買
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 05:35 PM , Processed in 0.042065 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存